Case Martikainen ja vahvat nikotiinipussit

Vahvojen nikotiinipussien hankkiminen ei ole aina ollut yhtä helppoa, kuin nykyään. Julkaisimme aikaisemmin artikkelin, mitä vahvojen nikotiinipussien hankkiminen netistä on pahimmillaan voinut tuoda. Fimean 4.4.2023 nikotiinipusseja koskevan tulkinnan muututtua, saat myös vahvat nikotiinipussit Nicofylta täysin turvallisesti ja laillisesti. Alla oleva kertomus ei onneksi siis voi toistua nykysuomessa!

Martikaisen tarina historiasta

Juttu julkaistu aikaisemmin vuonna 2020

Olet varmaankin lukenut jo aikaisemman blogi-tekstini siitä, mitä minulle kävi, kun tilasin yli 4mg nikotiinipusseja netistä, sekä miten Nicofyn idea sai alkunsa. Saakoon tarina siis jatkoa – kerron sinulle nyt, miten tämä lääkerikkomus on hankaloittanut elämääni, vaikka olen jo hyvittänyt ”syntini” yhteiskunnalle ja maksanut kymmenen päiväsakkoani. Lue tullin ohjeistus nikotiinipussien tilaamisesta: tulli.fi ohjeistus

Antaessa tunnustukseni Tullille, kysyin vielä heidän ohjesääntönsä koskien nikotiinipussien maahantuontia, sekä miten Suomen Tulli minua tästä lähtien kohtelee – katso kuvakaappaus alta. Haluan myös kiittää minun caseani tutkinutta Tullitarkastajaa asiallisesta ja asiantuntevasta “asiakas”palvelusta minua kohtaan.

Martikainen tilasi liian vahvoja nikotiinipusseja ja jäi kiinni

En ole siis Tullin sanojen mukaan millään tarkkailulistalla – toisaalta postilähetyksiäni, oli niissä sitten nikotiinipusseja tai mitä tahansa krääsää, on avattu jatkuvasti. Alla yksi lukuisista kuvista.

Tulli avasi nikotiinipussitilauksen ja sakkoja tuli

Älä kuitenkaan ymmärrä minua väärin. Minusta on hienoa, että Tullilaitoksemme toimii tehokkaasti ja ennaltaehkäisee kiellettyjen aineiden, tavaroiden sekä rikollisten pääsyä maahamme – onhan kyseessä meidän kaikkien turvallisuus ja hyvinvointi. Kerron siis vain omasta kokemuksestani, miten tällainen harmittoman tuntuinen pieni lääkerikkomus voi vaikeuttaa sinun omaa elämääsi.

Vaikka koronarajoitukset ovat puskeneet päälle ja vaikeuttanut matkustamista osin jopa estänyt. Työni puolesta joudun kuitenkin matkustamaan paljon. Olen käynyt kesän ja syksyn aikana lukuisissa EU-maissa. Joka kerta, oli paikkana joko Helsingin tai Turun satama, taikka Helsinki-Vantaan lentokenttä, on aulassa ollut vastassa Tulli. Minut on joka kerta otettu sivuun ”satunnaistarkastukseen” – tämä ei voi olla sattumaa. Olen aikaisemmassa elämässäni pendelöinyt monen EU-maan läpi melkein viikoittain, eikä minua olla ollut kertaakaan aikeisemmin pysäytetty tullijonossa.

Koska olen lainkuuliainen kansalainen ja arvostan Tullilaitostamme suuresti, ylimääräiset satunnaistarkastukset eivät minua niin haittaa – toisaalta tullitarkastuksessa vietetty aika on pois jostain muusta, voisin siis käyttää aikani paremmin johonkin muuhun. Lisäksi, meissä jokaisessa suomalaisessa on tietynlainen ”herrainpelko,”  kun valtion virkamies meitä lähestyy – vaikka en olekaan syyllistynyt laittomuuksiin.

Toivottavasti ymmärrät tosissaan seuraamukset, mitä yli 4mg vahvuisten nikotiinipussien tilaaminen netistä voi sinulle aiheuttaa. Tähän väliin painotan, että Suomen virkakoneiston ammattitaitoisuus puuttua sinun elämääsi on maailmanluokkaa. Juurikin tästä syystä loimme Nicofy verkkokaupan, jotta sinun ei tarvitse huolehtia holhouksesta. Kaikki myymämme nikotiinipussit ovat alle 4mg/pussi vahvuisia, eli ne täyttävät Suomen lainsäädännön vaatimukset. Pieni piristys ikenissä ilman tupakan myrkkyjä on minusta loistojuttu!

Katso valikoimamme ja testaa mitkä olisivat sinun suosikki nikotiinipussit!

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *