Dissident nikotiininuuska
|

Dissident nikotiinipussit

Nikotiinipussit lisääntyvät jatkuvasti ja Dissident liittyi meidän valtavaan nikotiinipussivalikoimaamme viidellä eri maulla. Dissident on saanut aivan mahtavan vastaanoton teiltä, meidän rakkailta asiakkailtamme.

Dissident nikotiinipussi Suomeen

Nicofyn Suomen suurimpaan nikotiinipussivalikoimaan tuli Dissidentiltä vahvistusta viiden herkullisen maun verran: Minttu, Sitrus, Barberry karkki, Mustikka ja persikkajäätee.

Suomennettuna Dissident tarkoittaa toisinajattelijaa. Kuten mauista huomaa on Dissidentin väki maustanut pussinsa hieman valtavirrasta poikkeavilla mauilla. Jos olet ehtinyt Dissident nikotiinipusseja maistamaan, tiedät että nämä hieman erikoisetkin maut ovat aivan loistavia!

Tutustu Dissident nikotiinipusseihin

Todella täyteläiset ja tuhdit pussit ovat miellyttävän pehmeitä huulessa ja slim-muotonsa vuoksi huomaamattomia. Kosteutta on pusseissa sopivasti. Dissident ei valuta eikä takerru huuleen, kuten esim. Zonnic annospussit. Makua on näihin pussukoihin tuuttattu todella paljon ja se maistuu saman tien suussa.

Dissident - Mint

Dissident mint

Dissident mint on kevyesti makea raikas minttupussi. Porausta löytyy paljon, mutta jos aivan ääripään porausta etsit on Snatch Frozen parempi valinta sinulle.

Dissident - Peach tea nikotiininuuska

Dissident Peach Tea

Dissident Peach Tea on raikkaan persikkajääteen makuinen. Aivan mahtava ja hieman erikoinen maku!

Dissident Blueberry nikotiinipussi

Dissident Blueberry

Dissident Blueberry on puhdas mustikka todella hennolla raikkaudella. Poraus on hieman miedompi kuin esim. Snatch Arctic Mintissä.

Dissident - Barberry candy

Dissident Barberry Candy

Dissident Barberry Candy tuo mieleen, jos joku teistä muistaa punaisen kovan penkkarikarkin. Todella maukas ja taatusti uniikki maku!

Dissident -Citrus nikotiininuuska

Dissident Citrus

Dissident Citrus loistava hieman makea sitrus hedelmä! Sitruunan ja appelsiinin makeus ja pieni hapokkuus toimii erittäin hyvin!

Nikotiinipussien tilaaminen tulli

Loppuun vielä muistutus! Tilatessa nikotiinipusseja muistakaa käyttää luotettavia ja turvallisia toimijoita. Meiltä voi tilata nikotiinipussit turvallisesti Suomeen. Kaikki nikotiinipussimme on Suomeen tilattavia ilman rajoituksia!

Nicofy asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme toimii lähes 24/7. Parhaiten meihin saa yhtettä sähköpostissa [email protected], Instagramissa Nicofycom tai Facebookissa Nicofycom.

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *