Edulliset nikotiininuuskat nyt meiltä

Edulliset nikotiininuuskat nyt meiltä!

Nicofylla tehdyn hinta- ja tuotepäivityksen jälkeen löydät meiltä niin edulliset nikotiininuuskat, että tähän eivät muut pysty! Laskimme hintoja useista suosikkituotteistamme ja nyt saat esimerkiksi myydyimpien tuotteiden listalta tutut Zyn ja Snatch nikotiininuuskat edullisesti, vain 3.90 € / rasia! Nyt jos koskaan on oikea aika unohtaa Haaparantaan nuuskan hakuun meno ja vaihtaa nuuska nikotiinipusseihin!

Edulliset nikotiininuuskat: Killa Flash

Killa Flash on edullisen nikotiininuuskavalikoimamme uusin tulokas. Vahvoista nikotiininuuskistaan tunnettu Killa on tuonut markkinoille uuden, 4 mg vahvuisen ja Suomeen helposti tilattavan Killa Flash nikotiininuuskan.

Killa Flash nikotiininuuskaa suosittelemme etenkin vahvoihin nuuskamerkkeihin tottuneille kuluttajille. Tämä on varmastikin yksi brutaaleimmista nikotiinipussikokemuksista!

Edulliset nikotiininuuskat: Snatch

Snatch nikotiininuuska on ollut suosituimpien nikotiininuuskien listalla aina markkinoille saapumisestaan asti. Useita raikkaita makuja ja tuhti 0.7 gramman painoinen pussi mahtavalla suutuntumalla on porannut itsensä suomalaisten nikotiininuuskan ystävien sydämiin.

Snatch Frozen on yksi markkinoiden jäätävimmistä minttupusseista. Jäinen mentholi suorastaan kairaa ja maku on mitä mahtavin. Jos listataan edulliset nikotiininuuskat, niin hinta-/laatusuhteeltaan Snatch Frozen on varmasti yksi markkinoiden parhaita minttusäkkejä.

Snatch Arctic mint on ikäänkuin Snatch Frozen 2.0. Hieman Frozenista eteenpäin kehitetty kosteustasapaino, mutta yhtä jäätävä mintun poraus kuin Frozenissakin. Molemmilla Snatchin minttupusseilla on oma vankka kannattajakuntansa ja suosittelemmekin kokeilemaan molemmat mainiot Snatchin minttusäkit ja päättämään itse kumpi sopii omaan suuhun paremmin.

Edulliset nikotiininuuskat Nicofyn valikoimassa sisältävät toki muutakin kuin minttua:

Snatch Forest Fruits on raikas pussi, joka on suorastaan tungettu täyteen marjaisaa makua. Kosteustasapaino ja Snatchille ominainen 0.7 grammainen muhkea pussi tekee Snatch Forest Fruit nikotiininuuskasta markkinoiden ylivertaisen marjapussin!

Klint nikotiinipussit nyt Nicofylta!

Olemme lisänneet kattavaan ja super edulliseen valikoimaamme uutena tuotteena paljon toivotut Klint nikotiinipussit. Klint on Ruotsalaisen Habit Factoryn premium tuote, ja lisäsimme valikoimaamme peräti viisi uutta Klint makuvaihtoehtoa. Totuttuun Nicofy tapaan, myös Klint nikotiinipussit saat kaupastamme markkinoiden edullisimmalla hinnalla, vain 4.95€ / kiekko.

Edulliset nikotiininuuskat: Zyn

Edulliset nikotiininuuskat kategoriassa Snatchin muhkeiden pussien vastakohtaa edustavat Zyn nikotiinipussit. Swedish matchin valmistama Zyn tarjoilee markkinoille minikokoisia, 0.35 grammaa painavia nikotiinipusseja, joiden nikotiinipitoisuus on 3 milligrammaa annospussia kohden.

Zyn nikotiinipussit ovat olleet etenkin entisten tupakoitsijoiden suosiossa pienen kokonsa ja sitä kautta lähes huomaamattoman käytettävyytensä vuoksi.

Zyn nikotiinipusseja löytyy kolmea loistavaa makua:

Zyn cool mint nikotiinipussi

Zyn Cool Mint

Pieni ja huomaamaton Zyn Cool Mint nikotiininuuska on täydellinen valinta entisille tupakoitsijoille.

zyn citrus 3mg annospussi

Zyn Citrus

Pieni ja huomaamaton Zyn Citrus nikotiininuuska on loistava valinta entisille tupakoitsijoille sitruksisen maun ystäville.

Zyn espressino 3mg nikotiinipussi

Zyn Espressino

Zyn Espressino nikotiininuuska on todella mielenkiintoinen kahvin makuinen pussi. Muiden Zyn pussien tapaan pienikokoinen pussi on mitä parhain vaihtoehto huomaamattomaan käyttöön.

Nicofy laatua

Nicofyn missiona on tarjota asiakkaillemme helppo ja nopea tapa nikotiinituotteiden hankintaan verkosta suoraan kotiovelle.

Panostamme laadukkaaseen ja monipuoliseen valikoimaan, ja haluamme tarjota tuotteitamme kilpailukykyisin hinnoin.

Lue lisää Nicofyn tarinasta täältä.

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *