Edullisimmat nikotiininuuskat Nicofylta

Edulliset nikotiininuuskat Nicofylta!

Nicofylla tehdyn hinta- ja tuotepäivityksen jälkeen löydät meiltä niin edulliset nikotiininuuskat, että tähän eivät muut pysty! Laskimme hintoja useista suosikkituotteistamme ja nyt saat esimerkiksi myydyimpien tuotteiden listalta tutut Zyn ja Snatch nikotiininuuskat edullisesti, vain 3.90 € / rasia!

Edulliset nikotiininuuskat: Snatch

Snatch nikotiininuuska on ollut suosituimpien nikotiininuuskien listalla aina markkinoille saapumisestaan asti. Useita raikkaita makuja ja tuhti 0.7 gramman painoinen pussi mahtavalla suutuntumalla on porannut itsensä suomalaisten nikotiininuuskan ystävien sydämiin.

Snatch Frozen on yksi markkinoiden jäätävimmistä minttupusseista. Jäinen mentholi suorastaan kairaa ja maku on mitä mahtavin. Jos listataan edulliset nikotiininuuskat, niin hinta-/laatusuhteeltaan Snatch Frozen on varmasti yksi markkinoiden parhaita minttusäkkejä.

Snatch Arctic mint on ikäänkuin Snatch Frozen 2.0. Hieman Frozenista eteenpäin kehitetty kosteustasapaino, mutta yhtä jäätävä mintun poraus kuin Frozenissakin. Molemmilla Snatchin minttupusseilla on oma vankka kannattajakuntansa ja suosittelemmekin kokeilemaan molemmat mainiot Snatchin minttusäkit ja päättämään itse kumpi sopii omaan suuhun paremmin.

Edulliset nikotiininuuskat Nicofyn valikoimassa sisältävät toki muutakin kuin minttua:

Snatch Forest Fruits on raikas pussi, joka on suorastaan tungettu täyteen marjaisaa makua. Kosteustasapaino ja Snatchille ominainen 0.7 grammainen muhkea pussi tekee Snatch Forest Fruit nikotiininuuskasta markkinoiden ylivertaisen marjapussin!

Edulliset nikotiininuuskat: Zyn

Edulliset nikotiininuuskat kategoriassa Snatchin muhkeiden pussien vastakohtaa edustavat Zyn nikotiinipussit. Swedish matchin valmistama Zyn tarjoilee markkinoille minikokoisia, 0.35 grammaa painavia nikotiinipusseja, joiden nikotiinipitoisuus on 3 milligrammaa annospussia kohden.

Zyn nikotiinipussit ovat olleet etenkin tupakoinnin lopettajien suosiossa pienen kokonsa ja sitä kautta lähes huomaamattoman käytettävyytensä vuoksi.

Zyn nikotiinipusseja löytyy kolmea loistavaa makua:

Zyn cool mint nikotiinipussi

Zyn Cool Mint

Pieni ja huomaamaton Zyn Cool Mint nikotiininuuska on täydellinen valinta tupakoinnin lopettamiseen.

zyn citrus 3mg annospussi

Zyn Citrus

Pieni ja huomaamaton Zyn Citrus nikotiininuuska on loistava valinta tupakoinnin lopettamisen avuksi sitruksisen maun ystäville.

Zyn espressino 3mg nikotiinipussi

Zyn Espressino

Zyn Espressino nikotiininuuska on todella mielenkiintoinen kahvin makuinen pussi. Muiden Zyn pussien tapaan pienikokoinen pussi on mitä parhain vaihtoehto huomaamattomaan käyttöön.

Nicofy laatua

Nicofyn missiona on tarjota asiakkaillemme helppo ja nopea tapa nikotiinikorvaushoitotuotteiden hankintaan verkosta suoraan kotiovelle.

Panostamme laadukkaaseen ja monipuoliseen valikoimaan, ja haluamme tarjota tuotteitamme kilpailukykyisin hinnoin.

Lue lisää Nicofyn tarinasta täältä.

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *