Ei tekosyitä – Killa on täällä!

Nikotiinipusseihin siirtyneitä nuuskan käyttäjiä on jo tuhansia ja tuhansia suomalaisia. Tuotteet – ja samalla tuotevalikoimat kehittyvät huimaa vauhtia myös nikotiinituotteiden osalta, ja ne ovatkin jo sillä tasolla, että ei ole ihme miksi nuuskan käyttäjät ovat siirtyneet moderneihin nikotiinipusseihin. Killa on tuonut markkinoille uuden tuotteen, joka tulee kasvattamaan nuuskasta nikotiinipusseihin siirtyvien sankkaa joukkoa.

Killa Flash vesittää viimeisetkin tekosyyt

Jos tähän saakka olet pystynyt vetoamaan siihen, että nikotiinipussivalikoimasta ei löydy riittävän ”nuuskamaista” tai vahvan tuntuista nikotiinipussia nuuskan tilalle, uusimman tuotelisäyksemme jälkeen tämä tekosyy ei enää toimi. Killa Flash on sen luokan nikotiinipussi, että jopa oikeisiin, vahvoihin nuuskamerkkeihin tottuneiden suurkuluttajien ikenet ovat ihmeissään.

Killa nuuska esikuvana

Killa nuuska on saanut todella kovan suosion nuuskapiireissä, vaikkei olekaan varsinaista tupakkaa sisältävää perinteistä nuuskaa. Killa nuuska on supervahvaa, vahvat Killa pussit sisältävät 25 mg/g nikotiinia annospussia kohden. Vahvat Killa nikotiinipussit ovat aiemmin liikkuneet vilkkaasti Suomen pimeillä nuuskamarkkinoilla, ja nykyään voit Fimean uuden linjauksen myötä tilata näitä vahvoja Killa -nikotiinipusseja ilman rajoituksia.

Kevyempaan makuun valikoimastamme löytyy myös Killa Niclab Flash -nikotiininuuska, mikä on tilattavissa Suomeen täysin laillisesti, ja sen nikotiinipitoisuus on ainoastaan 4 mg annospussia kohden!

Vahva Killa nuuska laitonta Suomessa

Killa -nuuska ei sisällä tupakkaa ja sen maahantuonti Suomeen ollut aiemmin laitonta, huolimatta siitä, että vastaavan vahvuista tai vieläkin vahvempaa tupakkanuuskaa Haaparannasta on saanut tuoda normaaleiden maahantuontirajoitusten mukaisesti 1 kilon vuorokaudessa. Nykyään nämä rajoitukset ovat poistuneet ja vahvempia nikotiinipusseja voit tilata tai tuoda maahan ilman rajoituksia.

Killa Flash 4 mg räjäyttää pankin!

Nicofyn valikoiman uusin tulokas, Killa Flash 4 mg nikotiininuuska on ollut vastaus niille, jotka ovat pohtineet nuuskan käytöstä nikotiinipusseihin siirtymistä. Jos tämä tuote ei tarjoile riittävän nuuskamaista porausta ja pussituntumaa, niin sitten ei mikään!

Nicofyn valikoimasta löytyvä Killa Flash nikotiininuuska tarjoaa:

  • Erittäin tuhti ja hyvälaatuinen, peräti 0,8 grammaa painava pussi!
  • Vahvoista nuuskamerkeistä tuttu Spearmint maku!
  • Todella raju poraus!
  • Super halpa hinta, purkissa 30 pussia ja kiekko vain 4.75 €!
  • Täysin laillinen tilata Suomeen!
Killa nuuska
Killa nikotiinipussit nyt markkinoiden halvimmalla hinnalla Nicofylta

Killa Flash testissä

Nicofy verkkokaupan väki sai Killa Niclab Flash -nikotiinipussit testattavaksi ennen myynnin aloittamista ja täytyy sanoa, että nyt on nikotiinituotteiden osalta kaiken kokeneen tiiminkin mielestä kyseessä erittäin vakuuttava tuote!

Ensimmäinen ilonaihe on Killa rasian todella onnistunut design; jo Killa kiekon näkeminen saa aikaan vahvan, nuuskamaisen mielikuvan, joka ei todellakaan hälvene, kun poraudutaan tutkiskelemaan purkin sisältöä.

Purkin avaamisen jälkeen huoneilman täyttää erittäin miehekäs ja teollinen mintun tuoksu, joka ei todellakaan jätä arvailujen varaan sitä, onko kyseessä 4 milligramman vahvuiseksi nikotiinipussiksi varsinainen mörkö. Huh huh!

Pussi on todella reilun kokoinen, sen painoksi Killa ilmoittaa 0,8 grammaa, joka vastaa normaalin pussinuuskan kokoa. Pussi tuntuu sormissa laadukkaalta ja houkuttelevalta. Nyt on aika livauttaa mörkö peltiin.

Killa Flash iskee ikeneen salaman lailla! Sekunnin sadasosassa selviää, että nyt ei ole kyseessä mikään kuivahtanut Zonnic nikotiinipussi. Iso pussi hehkuttaa koko yläpellin täydeltä ja tuntuma on todella raju! Tämä tosiaan jytisee!

Hinta- / laatusuhde kunnossa!

Killa osoittautuu testiemme perusteella todella hyväksi, ehkä jopa yhdeksi markkinoiden parhaimmista tuotteista vahvoja nuuskamerkkejä käyttämään tottuneille, paatuneille nuuskaajille. Nicofyn hinnoilla (kyseessä ei ole yksinoikeudella myytävä tuote kenelläkään), Killa Flash nikotiinipussien hinta-/laatusuhde on suorastaan huikea! 4,75 € / kiekko, joka sisältää 30 annospussia, hinta on todellakin viimeisen päälle tikissä!

Jos olet miettinyt nuuskan käytöstä nikotiinipusseihin siirtymistä, tai olet vakuutellut itsellesi, ettei riittävän nuuskamaista nikotiinituotetta ole tarjolla, voimme kertoa, että nyt on. Tilaa uusi Killa Flash nikotiininuuska testiin ja vakuutu itse!

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *