Killa nuuska nyt myös laillinen versio

Ei tekosyitä – Killa on täällä!

Nuuskan käytön lopettaminen nikotiinipussien avulla on onnistunut jo tuhansilta ja tuhansilta suomalaisilta nuuskaajilta. Tuotteet – ja samalla tuotevalikoimat kehittyvät huimaa vauhtia myös nikotiinituotteiden osalta, ja nikotiinikorvaushoitotuotteet ovatkin jo sillä tasolla, että nuuskan käyttämisen lopettamisen voisi sanoa olevan moderneiden tuotteiden avulla jopa helppoa. Killa on tuonut markkinoille uuden tuotteen, joka tulee tekemään nuuskaamisen lopettamisen entistäkin helpommaksi.

Killa Flash vesittää viimeisetkin tekosyyt

Jos tähän saakka olet pystynyt vetoamaan siihen, että nikotiinipussivalikoimasta ei löydy riittävän ”nuuskamaista” tai vahvan tuntuista nikotiinipussia korvaamaan nuuskan käyttöäsi, uusimman tuotelisäyksemme jälkeen tämä tekosyy ei enää toimi. Killa Flash on sen luokan nikotiinipussi, että jopa oikeisiin, vahvoihin nuuskamerkkeihin tottuneiden suurkuluttajien ikenet ovat ihmeissään.

Killa nuuska esikuvana

Killa nuuska on saanut todella kovan suosion nuuskapiireissä, vaikkei olekaan varsinaista tupakkaa sisältävää perinteistä nuuskaa. Killa nuuska on supervahvaa, vahvat Killa pussit sisältävät 25 mg/g nikotiinia annospussia kohden. Vahvat Killa nikotiinipussit ovat liikkuneet vilkkaasti Suomen pimeillä nuuskamarkkinoilla, ja tulli on saanut haaviinsa tuhansia salakuljetettuja Killa nuuska rasioita kerrallaan.

Nyt valikoimaamme lisätty Killa Niclab Flash -nikotiininuuska on tilattavissa Suomeen täysin laillisesti, sillä sen nikotiinipitoisuus on ainoastaan 4 mg annospussia kohden!

Vahva Killa nuuska laitonta Suomessa

Koska vahva Killa nuuska ei sisällä tupakkaa, on sen maahantuonti Suomeen ollut koko ajan laitonta, huolimatta siitä, että vastaavan vahvuista tai vieläkin vahvempaa tupakkanuuskaa Haaparannasta on saanut tuoda normaaleiden maahantuontirajoitusten mukaisesti 1 kilon vuorokaudessa. Tupakattomia nikotiinipusseja ei kuitenkaan koske tupakkalain alaiset maahantuontirajoitukset, vaan näiden osalta tuontiin liittyvät asiat käsitellään lääkelain alaisena. Jos yksityishenkilö tuo maahan tai tilaa yli neljän milligramman vahvuisia nikotiinipusseja ilman lääkemääräystä, asia etenee esitutkintaan lääkeainerikoksena.

Killa Flash 4 mg räjäyttää pankin!

Nicofyn valikoiman uusin tulokas, Killa Flash 4 mg nikotiininuuska on vastaus nuuskasta eroon haluavien rukouksiin. Jos tämä tuote ei tarjoile riittävän nuuskamaista porausta ja pussituntumaa, niin sitten ei mikään!

Nicofyn valikoimasta löytyvä Killa Flash nikotiininuuska tarjoaa:

  • Erittäin tuhti ja hyvälaatuinen, peräti 0,8 grammaa painava pussi!
  • Vahvoista nuuskamerkeistä tuttu Spearmint maku!
  • Todella raju poraus!
  • Super halpa hinta, purkissa 30 pussia ja kiekko vain 4.75 €!
  • Täysin laillinen tilata Suomeen!
Killa nuuska
Killa nikotiinipussit nyt markkinoiden halvimmalla hinnalla Nicofylta

Killa Flash testissä

Nicofy verkkokaupan väki sai Killa Niclab Flash -nikotiinipussit testattavaksi ennen myynnin aloittamista ja täytyy sanoa, että nyt on nikotiinituotteiden osalta kaiken kokeneen tiiminkin mielestä kyseessä erittäin vakuuttava tuote!

Ensimmäinen ilonaihe on Killa rasian todella onnistunut design; jo Killa kiekon näkeminen saa aikaan vahvan, nuuskamaisen mielikuvan, joka ei todellakaan hälvene, kun poraudutaan tutkiskelemaan purkin sisältöä.

Purkin avaamisen jälkeen huoneilman täyttää erittäin miehekäs ja teollinen mintun tuoksu, joka ei todellakaan jätä arvailujen varaan sitä, onko kyseessä lailliseksi 4 milligramman vahvuiseksi nikotiinipussiksi varsinainen mörkö. Huh huh!

Pussi on todella reilun kokoinen, sen painoksi Killa ilmoittaa 0,8 grammaa, joka vastaa normaalin pussinuuskan kokoa. Pussi tuntuu sormissa laadukkaalta ja houkuttelevalta. Nyt on aika livauttaa mörkö peltiin.

Killa Flash iskee ikeneen salaman lailla! Sekunnin sadasosassa selviää, että nyt ei ole kyseessä mikään kuivahtanut Zonnic nikotiinipussi. Iso pussi hehkuttaa koko yläpellin täydeltä ja tuntuma on todella raju! Tämä tosiaan jytisee!

Hinta- / laatusuhde kunnossa!

Killa osoittautuu testiemme perusteella todella hyväksi, ehkä jopa yhdeksi markkinoiden parhaimmista tuotteista vahvoja nuuskamerkkejä käyttämään tottuneille, paatuneille nuuskaajille. Nicofyn hinnoilla (kyseessä ei ole yksinoikeudella myytävä tuote kenelläkään), Killa Flash nikotiinipussien hinta-/laatusuhde on suorastaan huikea! 4,75 € / kiekko, joka sisältää 30 annospussia, hinta on todellakin viimeisen päälle tikissä!

Jos nuuskan lopettaminen on sinulle ajankohtaista, tai olet vakuutellut itsellesi, ettei riittävän nuuskamaista korvaushoitotuotetta ole tarjolla, voimme kertoa, että nyt on. Tilaa uusi Killa Flash nikotiininuuska testiin ja vakuutu itse!

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *