Grant nikotiinipussit

Grant nikotiinipussit

Grant nikotiinipussit on uusin tulokas Nicofy.com verkkokaupan jo laajassa valikoimassa! Nämä laadukkaat nikotiinipussit on valmistettu EU:ssa. Grant nikotiinipussien hintakin on meillä valmiiksi kohdallaan.

Grant pussit

Grant on saanut kerättyä jo paljon suosioita ympäri eurooppaa. Erikoista brändin purkeissa on se, että purkissa onkin normaalin 20 nikotiinipussin sijaan, 27 nikotiinipussia. Yksi pussi painaa n. 0,65 grammaa.

Purkin design on simppeli ja ainakin allekirjoittaneen silmää miellyttävä. Nikotiinipussit on tehty laadukkaasti ja myös kestävät jo mukavasti pientä pyörittelyä.

Grant Extreme Edition

Grant Extreme Edition on yksi markkinoiden koviten poraavista nikotiinipusseista. Tämä todella suosittu uutuus on saanut valtavan suosion etenkin nuuskaajien keskuudessa. Grant Extreme Edition nikotiinipussin makuna toimii todella raikas minttu, mutta poraus on aivan eri luokkaa kuin perus Grant Mint -pusseissa.

Grant extreme nikotiininuuska
Grant extreme edition on erittäin hyvä tuote jos olet vanha nuuskaaja.

Grant – Hemp

Grant Hemp on harvinainen, hampun makuinen nikotiinipussi. Todella luonnollinen ja yrttimäinen Grant Hamp kannattaa ehdottomasti pistää rohkeasti kokeiluun! Pussit ovat takuuvarmaa Grant laatua ja tämä maku ei jätä kylmäksi!

Grant nikotiininuuska
Grant hemp nikotiininuuska on hampun makuinen nikotiininuuska, joka auttaa sinut helposti eroon tupakasta

Grant – Orange

Tämä makeahko appelsiinin makuinen nikotiinipussi on oikein miellyttävän tuoksuinen. Monet ovatkin kehuneet Grant – Orange nikotiinipussin makua melkein jo autenttiseksi appelsiinin mauksi. Tietysti mielipiteitä on yhtä monta kuin tuotteen maistajia.

grant-nikotiinipussi-orange-4mg

Grant – Mint

Tämä Grantin minttu herkku on mukavan jykevän makuinen. Vanhat nuuskaajat todennäköisesti ihastuu kyseiseen Grant – Mint tai sitten Grant – Ice cool nikotiinipussiin. Tämä raikas minttu kannattaa ehdottomasti kokeilla.

grant-nikotiinipussi-mint-4mg

Grant – Wild berry

Grant – Wild berry on todellakin se villi marjasekoitus. Jos on yhtään makean ystävä niin silloin tulet pitämään tästä nikotiinipussista.

Tässä yhdistetty useita marjojen makuja joka tuo mieleen ne upeat kesä päivät! Jos tykästyit Wild berryyn niin kannattaa ihmeessä kokeilla myös Grant – Orange joka on myös hiukan makeampi nikotiinipussi.

Grant - Wild berry nikotiinipussi

Grant – Ice cool

Grant on onnistunut valmistamaan oikein hyvän ja viileän tuotteen. Tämä poraa ja tuntuu kyllä huulessa. Todennäköisesti pidät tästä varsinkin jos olet vanha nuuskamuikkunen. Grant – Ice cool tuo mahtavaa porausta ja viileyttä arkeen.

Grant - Ice cool nikotiinipussi

Grant nikotiinipussien tilaaminen

Nämä Grant nikotiinipussit saat tilattua suoraan meidän kattavasta nettikaupasta. Tilaa ilman rajoituksia!

Tilaa Grant nikotiinipussit täältä!

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *