Haastattelussa ILVS nikotiininuuskan luojat

Nyt kulkaas kaikki nikotiinituotteiden ystävät: saatiin teille hyvä juttu luettavaksi! Aloitimme myymään hetki sitten ILVS nikotiininuuskaa meidän sivullamme ja nyt brändin ja tuotteen luojat ovat antaneet meille yksinoikeudella ensimmäisen haastattelun ILVS nikotiinipussien syntytarinasta.


K: Ketäs te ootte, esitelkää vähä itteenne.
V: Ollaan kolme kundia tän ILVS nikotiinipussien takana. Aikoinaan kauan sitten, oltii samassa lukiossa. Sitten meidän tiet vei muualle ja kaikki lähettiin opiskelee ja luomaa uraa ulkomaille. Ollaan aika dynaaminen tiimi josta löytyy joka alan osaamista. On lakipuolta, kaupallista-alaa, matemaattista taitoa sekä tietenkin kemian jutut hallussa.

K: Mites päädyitte luomaan ILVS nikotiininuuskan ja mistä idea lähti?
V: Meitä alko yksinkertaisesti pännimään miten vaikeeta on lopettaa tupakointi tai nuuska. Okei, tiedetään kyllä markkinoilla on paljon erilaisia nikotiinipusseja, nikotiini-inhalaattoreita , pastilleja ja ties mitä muita. Me haluttii kuitenkin luoda sellanen nikotiininuuska, joka varmasti uppoo suomalaisten makuun. Ja tietenkin meidän mielestä markkinoilla ei ollu sellasta tuotetta joka on paras! Hiottiin meidän reseptiä kuukausitolkulla metsässä jotta päästiin optimaaliseen lopputulokseen. Haluttiin luoda tavara joka poraa ku denssi ja on samalla täysin laillinen tilata Suomeen. (Nikotiininuuska ei ole hoitokeino tupakan tai nuuskan lopettamiseen)

K: Mistäs nimi ILVS tulee?
V: No ILVS on lyhenne ilveksestä, niikuin se purkista ja designista välittyy. Mikäs sen hienompi eläin Suomen luonnossa kuin ilves – eikä me olla edes tamperelaisia. Lisäksi haluttiin viestittää sitä, että ollaan suunniteltu meidän tuote pohjoismaalaiseen makuun sopiviksi.

K: Miksi päädyitte yhteistyöhön just Nicofy.comin kanssa?
V: Nicofyn kaverit teki meihin vaikutuksen. Hyviä tyyppejä, jolla rautanen osaaminen nikotiinipussien nettikaupasta. Ja haluttiin lisäksi tarjota Nicofyn asiakkaille uutta markkinoille. Lisäksi, kun kaikki ollaan suomalaisia, niin pidetään yhdessä siniristilippua yllä ja näpäytetään rakasta länsinaapuriamme.

K: Mitäs seuraavaksi?
V: Luonnollisesti halutaan olla markkinoiden suosituin nikotiinipussi. Uusia makuja varmasti tulossa ja olis kiva kuulla asiakkaiden mielipiteitä. Meille voi aina laittaa viestiä IG directissä ja käykää seuraa meitä @ILVSnicopods

Miksi ILVS on Zonnicia parempi?

Suomessa ensimmäisenä nikotiinipussina markkinoille tullut Zonnic mint 4mg on saanut viimeisen muutaman vuoden aikana paljon kilpailua ja jäänyt selkeästi kehityksessä jälkeen. Zonnicin annospusseja ei edes kykene vertaamaan nyt markkinoilla oleviin nikotiinipusseihin. ILVS voittaa Zonnicin jokaisella osa-alueella!

  1. Zonnicin pussit ovat äärimmäisen kuivia ja epämiellyttäviä huulessa. ILVS:sän pussit ovat taasen kosteustasapainoltaan ideaalisia ja pussin muodolta ja koolta täydellisiä huuleen.
  2. Zonnic on makeutettu aspartaamilla ja ILVS luontaisilla makuaineilla.
  3. Zonnicille plussaa on sen saatavuus r-kioskeilta ja muista lähikaupoista.

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *