ILVS nikotiinipussit

ILVS on suomalaiseen makuun kehitetty suomalainen nikotiinipussi. ILVS nikotiinipussien perustajat olivat haaveilleet omasta nuuskamerkikstä, mutta olivat äkkiä tulleet toisiin ajatuksiin ja päättäneet panostaa nuuskan sijaan tupakattomiin nikotiinipusseihin. ILVS nikotiinipussit ovatkin brändätty Suomen luonnon isolla kissalla, ilveksellä. ILVS tarjoaa kuusi upeaa makuvaihtoehtoa ja nikotiinipussit ovat saaneet paljon kiitosta sopivan pienestä ja huomaamattomasta koostaan, joka on totetutettu tinkimättä miellyttävästä porauksesta ja todella pitkään säilyvästä vahvasta makumaailmasta.

Kenelle ILVS nikotiinipussit sopivat?

ILVS nikotiinipussit ovat huomattavasti kuivempia kuin monien muiden nikotiinipussivalmistajien nikotiinipussit. Tämä on kuitenkin ILVS nikotiinipussien ominaisuus, ei suinkaan valmistuksessa tapahtunut virhe. Jos pidät hieman kuivemman tuntuisista nikotiinipusseista, etkä missään nimessä halua, että nikotiinipussit alkavat valuttamaan, on ILVS aivan täydellinen valinta sinulle.

Jos olet entinen tupakoitsija, eikä sinulla ole kokemusta nuuskapussin käyttämisestä ylähuulessa, ILVS on tähänkin tarpeeseen mainio vaihtoehto. ILVS nikotiinipussit ovat hieman pienemmän kokoisia, kuin monet muut nikotiinipussit, joten niiden käyttäminen on helppoa myös nuuskaan tottumattomalle. ILVS nikotiinipussit pysyvät myös todella huomaamattomina pienen kokonsa ansiosta.

Nikotiinipussit Nicofylta

Nicofyn valikoimasta löydät ILVS nikotiinipussien lisäksi kymmenien muiden eri valmistajien nikotiinipusseja, kuten esimerkiksi suositut Killa Flash nikotiinipussit.

Vaikka nikotiinipussit ovat olleet markkinoilla jo useita vuosia, eivät kaikki tupakkatuotteita käyttävät vielä tiedä, mitä nikotiinipussit ovat. Nicofy tarjoaa aina ajankohtaista tietoa nikotiinipusseista ja muista nikotiinituotteista. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja saat myös aina ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista ja parhaista tarjouksista.

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *