ILVS Nikotiininuuskat

ILVS nikotiinipussit

ILVS on suomalainen nikotiininuuska brändi. ILVS nikotiinipusseissa maut ovat uskomattoman puhtaita ja herkullisia. Valikoimiimme ILVS toi kolme makua: Aurora mint, Spearmint ja Wildberries.

ILVS Wild berries nikotiini

ILVS Wildberries nikotiininuuska

ILVS Wildberries on äärimmäisen herkullinen yhdistelmä mustikkaa ja metsämansikkaa. Tämä metsänraikas nikotiinipussi on kooltaan miellyttävä 0,5g ja nikotiinipitoisuus 3,9mg/pussi.

ILVS Aurora mint nikotiinipussi

ILVS Aurora mint nikotiininuuska

ILVS Aurora mint on maultaan miellyttävä minttu, jossa makeus ja raikkaus on täydellisessä tasapainossa.Tämä nikotiinipussi on kooltaan 0,5g ja nikotiinipitoisuus 3,9mg/pussi.

nikotiininuuska ILVS Spearmint

ILVS Spearmint nikotiinipussi

ILVS Spearmint on maultaan hyvin lähellä jenkki purukumia.Tässä nyytissä on voimaa! Jos olet vanha nuuskakairassa ravaaja on tämä pussi varmasti mieleisesi. ILVS Spearmint omaa erittäin tuhdin potkun! Tämä nikotiinipussi on kooltaan 0,5g ja nikotiinipitoisuus 3,9mg/pussi.

Nikotiininuuskalla eroon tupakasta

Nikotiininuuskalla on monta eri nimeä mm. nikotiinipussi, tupakaton nuuska ja whitepouch. Kaikki nämä kuitenkin tarkoittavat samaa valkoista nikotiinipussia, joka tänä päivänä on jo Suomen suosituin tupakoinnin lopetus tuote. Vaikkakin nikotininuuska on suuri apu lopettajalle, ei se yksinään riitä. Tarvitsety lisäksi paljo tahtoa ja luonteen lujuutta, jotta saat tupakoinnin tai nuuskan lopetettua. Nikotiinipussien sisältö on tupakkaan, nuuskaan ja muihin nikotiinikorvaustuotteisiin verrattaen simppeli. Nikotiininuuskassa ei ole kilometrien pituista ainesosaluetteloa.

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *