Klint nikotiinipussit nyt edullisesti!

Klint nikotiinipussit on saapunut vahvistamaan jo valmiiksi Suomen parasta ja edullisinta nikotiinipussivalikoimaa! Asiakaamme ovat toivoneet Klintin nikotiininuuskaa valikoimaamme ja kuten Nicofylla on tapana – huutoon vastataan!

Valikoimastamme löytyy nyt paljon toivotut Klint nikotiinipussit ja kuten aina, markkinoiden halvimmalla hinnalla! Kaikki Klint nikotiininuuska vaihtoehdot Nicofylta nyt 4,95€ /kiekko!

Klint 4 mg nikotiininuuska

Klint nikotiininuuska on Habit Factory nimisen valmistajan niin sanottu premium-tuote. Slim malliset Klint nikotiinipussit valmistetaan Ruotsissa ja Klint on tunnettu nimenomaan todella laadukkaista nikotiinipusseistaan. Klint nikotiininuuuskat sisältää nikotiinia 4 mg annospussia kohden ja pussina toimii erittäin hyvälaatuinen ja tuhti 0.7 grammaa painava pussi. Klint tarjoilee siis huomattavasti enemmän huulentäytettä, kuin moni muu vastaava 4 mg nikotiinipussi.

Klint nikotiininuuska makuvaihtoehtoja

Klint tarjoilee Nicofyn asiakkaille peräti viisi todella maistuvaa makuvaihtoehtoa. Kaikki maut ovat todella raikkaita ja maku säilyy hienosti koko pussin käyttöajan.

Klint Mint 4mg

Klint mint 4mg on Klintin suosituin säkki. Klint Mint -nikotiinipussissa on erittäin hyvä ja lähes täydelliseksi hiottu mintun maku. Pussi suorastaan hehkuu hienostunutta huippulaatua. Tarkan makuaistin omaavat nikotiininuuskaajat voivat mintun lisäksi havaita tästä pussista hieman muidenkin luonnonyrttien makuja. Klintin minttusäkki poraa mukavan kevyesti. Minttupussien ystäville Klint mint on ehdottomasti kokeilun arvoinen pussi! Jokainen Klint mint 4mg rasia sisältää 24 kpl slim nikotiinipussia.

Klint Liquorice 4mg

Klintin liquorice 4mg nikotiininuuska on täydellinen nikotiinipussi aidon ja oikean, autenttisen lakritsan maun ystäville. Kuten muutkin Klintin tuotteet, erittäin laadukas ja laadukkaan oloinen ja makuinen nikotiinipussi. Ehdottomasti kokeiluun. Jokainen rasia sisältää 24 kpl slim nikotiinipussia.

Klint Honeymelon 4mg

Ihanan raikas ja makea tuoreen hunajamelonin maku, laitettuna Klintin laadukkaaseen 0.7 gramman nikotiinipussiin, on suorastaan hurmiollinen nikotiininuuskakokemus. Klintin pussit yksi toisensa jälkeen yllättävät vain enemmän ja enemmän taidokkaasti tehdyillä makuprofiileillaan. Jos olet vähänkin makean ystävä, niin Klintin hunajameloni nikotiinipussi on kuin tehty kokeiltavaksesi. Jokainen rasia sisältää 24 kpl slim nikotiinipussia.

Klint Passionfruit 4mg

Klintin trooppista osastoa tarjoilee suorastaan viidakkomaisen maukas passionhedelmän makuinen nikotiinipussi. Maku on todella hyvä ja raikas, ja luonnollisestikin se irtoaa ylähuuleesi yhden markkinoiden laadukkaimman premium-luokan nikotiinipussin välityksellä. Jokainen rasia sisältää 24 kpl slim nikotiinipussia.

Klint White Mulberry 4mg

Eksoottinen, mutta erittäin maistuva on myös Klintin viides makuvaihtoehto. Mulperinmarja, eli silkkiäispuun marja, on tunnettu erittäin terveellisenä superfoodina, joka sisältää valtavan määrän vitamiineja ja antioksidantteja. White Mulberry nikotiinipusseissa on mulperinmarjan lisäksi myös ripaus vadelmaa ja mustikkaa. Tämä Klintin mainio pussi menee varmuudella marjaisten nikotiinipussien kärkiosastoon! Jokainen rasia sisältää 24 kpl slim nikotiinipussia.

Nicofyn arvostelu tuotteesta

Klintin nikotiinipussit ovat erittäin laadukkaita. Laadullisesti ehdottomasti 5/5 tuotteita. Minttu tulee luonnollisestikin varmasti olemaan suosituin Klintin nikotiinipussien valikoimasta, mutta uskoisimme, että rohkeasti uusia makuja hakevat käyttäjät löytävät Klintin valikoimasta myös uusia makusuosikkejaan. Klintin kaltaisten premium laatuisten pussien ansiosta nuuskan hakeminen Haaparannasta on aivan turhaa. Nicofyn kaupasta Habit Factory tehtaan tuottamat Klintin premium-laatuiset nikotiinipussit saa tietysti markkinoiden halvimmalla hinnalla, joten 4.95€/kiekko hinnalla onkin helppo kokeilla myös uusia makuja! Jos kuitenkin olet perinteisen, minttu tai mentol nikotiinipussien ystävä, Klint Mint on pomminvarma ja laadukas valinta!

Klint nikotiinipussit nyt markkinoiden edullisimpaan hintaan
Nyt Klint nikotiinipussit vain 4,49€ Nicofylta!

Nicofyn valikoimasta löydät Suomeen laillisesti ja rajoituksetta tilattavia nikotiinipusseja. Muistathan myös, että nikotiininuuskat ei sovellu käytettäväksi alle 18 vuotiaille, eikä raskaana oleville.

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *