uudistunut nicofy.com

Nicofy.com uudistui

Päivitimme sivustomme, mitä tykkäät? Sivusto siirrettiin fi domainin alta uudelle com domainille ja samalla ulkoasua päivitettiin. Edellinen nikotiinipussi verkkokauppamme alkoi hieman piiputtamaan ja ongelmia oli kerta toisensa jälkeen. Nyt uuden sivustomme avulla voimme keskittyä ongelmien ratkomisen sijaan asiakkaidemme ostokokemukseen ja tuotekatalogin kehittämiseen. Uusia makuja ja brändejä on tulossa, pysyhän siis kuulolla!

77 nikotiinipussien valmistaja tiputti pommin ja nosti meidän sisäänostohintaamme 20% korkeammaksi ja tästä syystä, mekin jouduimme hieman nostamaan nikotiiinpussien hintoja, jottemme tappiolla myy. Nykyiset katteemme ovat todella maltilliset ja enemmän voisikin kuvailla, että tätä työtä tehdään rakkaudesta lajiin ja tarkoituksena tarjota tupakkavapaa ja raitis elämä asiakkaillemme. Rahaa tässä ei tavoitella, verot maksetaan Suomeen ja jos vuosittain vaikka virkistysillan saisi rysäyttää firman piikkiin, niin meillehän se kelpaisi.

Sivusto itsessään kehittyy tässä vielä tulevina viikkoina ja uusia ominaisuuksia tullaan lisäilemään. Tulemme tuomaan valikoimiimme paljon uusia nikotiininuuskabrändejä. Mikäli sinulla on kehitysehdotuksia tai palautetta, kuuntelemme enemmän, kuin mielellämme. Ehdota myös tuotteita, mitä muuta, kuin nikotiininuuskaa voisimme myydä verkkokaupassamme? Ideat ja ajatukset ovat todella tervetulleita! Lähetä palautetta joko sähköpostitse, yhteydenottolomakkeen kautta, Instagramissa tai Facebookissa.

Ps. Mikä on nykyisistä 77 nikotiinipusseista suosikkisi? ICE MINT, FRESH MINT vai FOREST FRUITS?

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *