Nuuskaa netistä

Nikotiininuuska, hyvä, parempi, paras?

Nikotiininuuskaa etsiessä valikoimamme runsaus saattaa hämmentää, mutta ei huolta käydään yhdessä läpi ja tämän artikkelin jälkeen parhaan nikotiininuuskan valinta juuri sinulle helpottuu.

Nikotiininuuskat Nicofylla

Nicofyn valikoima on Suomen markkinoiden kattavin ja hintamme ovat toki myös saaneet kehuja. Snatch nikotiininuuskat ovat alkaen 4,05€/kiekko. Valikoimissamme on ainoastaan laadukkaita lääkelaatuisissa tiloissa valmistettuja nikotiinipusseja, joiden laadusta voimme mennä takuuseen.

Testaamme kaikki valikoimiimme tulevat nikotiininuuskat itse. Tiimimme on kasvanut jo 13 työntekijään, joista jokainen on vanha nuuskan käyttäjä. Mielestämme tällä testiporukalla pystymme suoraan sanomaan onko tuote hyvä, vai jääkö se kokonaan valikoimistamme ulos.

On jopa mielestämme omituista, että moni ruotsalaisista vanhoista perintekkäistä nuuskan valmistajista on tuonut aivan ala-arvoisia tuotteita markkinoille ja uudet nikotiininuuskatehtaat ovat luoneet laakista huikeita tuotteita.

Snatch nikotiininuuskat

Aloitetaan sillä suosituimmalla, eli Snatchin nikotiininuuskalla. Snatch tulee Euroopasta, Snatchin tehtaan taustalla on todella kokeneita konkareita, jotka ovat toimineet nikotiinituotteiden parissa jo yli 50 vuotta! Olemme vierailleet tehtaalla pariin otteeseen ja ehkä kaikista vierailemistamme tehtaista Snatchin tiimin kehitysosasto ja laboratorio on kaikista vakuuttavin.

Pääsimme jo Snatchin alkutaipaleella mukaan tuotekehitykseen ja antamaan suomalaisen näkökannan tuotteista. Testasimme usean kuukauden ajan päivittäin uusia nikotiininuuskia ja vaadimme useita muutoksia, jotta tuote olisi täydellinen Suomen markkinoille.

Näistä muutoksista ehkä tärkeimmäksi nostaisin ehdon, että Snatchin nikotiininuuska olisi mahdollisimman luonnollinen ja myrkyllisiä keinotekoisia makeutusaineita ei käytettäisi. Snatch on täysin vapaa aspartaamista, sukraloosista ja muista keinotekoisista myrkyistä!

Tätä vaadimme, sillä Suomesta kaupoista saatavassa Zonnic nikotiinipussissa on käytetty aspartaamia ja halusimme varmistaa puhtaamman ja turvallisemman tuotteen kotimaisille asiakkaillemme. Vaadimme myös, että Snatchin pussien koko vastaisi mahdollisimman hyvin lyft nuuskaa.

Snatch on makeutettu ksylitolilla ja maku-aromit ovat vain ja ainoastaan 100% luonnollisia. Tältä pohjalta oli helpompi lähteä kehittelemään täysin ylivertaista nikotiinipussia. Päädyimme alussa kolmeen eri makuun, jotka ovatkin tulleet todella tutuiksi asiakkaillemme. Snatch on aivan ylivertaisesti myydyin nikotiininuuskabrändi Suomessa.

Kolme maukasta makua:

  • Snatch Frozen – Suomalaiset rakastavat napakkaa mentholin purasua, kuten Odens nuuskasta löytyy. Joten Frozeniin rakennettiin todella tiukka “poraus” ja raikas minttuinen maku. Frozen on Suomen myydyin nikotiininuuska.
  • Snatch Arctic Mint – Arktinen minttu eroaa Frozenista makeudella. Arctic Mint on hyvin lähellä Mynthon jäämintun makua. Jäisen raikas, mutta kuitenkin makea nikotiininuuska. Arctic Mintillä on todella vankka fanikunta ja se onkin heti Frozenin jälkeen Suomen toiseksi myydyin nikotiininuuska.
  • Snatch Forest fruits – Marjaisista nikotiininuuskista paras? Ainakin meidän ja asiakkaidemme mielestä. Forest fruitsissa maku kestää huomattavasti kilpailijoiden tuotteita pidempään ja maku on puhdas ja marjaisa. Forest fruits on minttujen jälkeen, kaikista eniten myyvä nikotiininuuska.
  • Snatchilta on tulossa kevään aikana uutuusmaku, josta lisää aivan PIAN!

Hinta alk. 4,05€/purkki

Aroma King nikotiininuuskat

Aromaking - Heisenberg nikotiinipussi

Aroma King on suhteellisen tuore tulija nikotiininuuskamarkkinoilla. Sama tehdas toki tekee monet perinteikkäät “ruotsalaiset” nikotiininuuskatkin, brändejä mainitsematta. Aroma King on tehtaan ensimmäinen täysin oma nikotiininuuska.

Aroma King on tuonut upeasti sähkötupakkamaailmasta tuttuja ja super suosittuja makumaailmoja nikotiinipusseihin. Näistä mainittakoon Heisenberg, joka on vapottajien keskuudessa kulttimaineessa. Heisenberg nikotiininuuska on minttuinen marjapläjäys pienellä aniksen potkulla. Tästä ei voi olla tykkäämättä!

Aroma Kingin maut ovat kaikki 100% luonnollisia ja maku säilyy pusseissa pitkään. Pussin koko on nikotiininuuskilla ominainen 0,5g/pussi, joka on täysin passelin kokoinen ja huomaamaton käytössä.

Nicofy.com on 4mg:sten Aroma King nikotiininuuskien virallinen jälleenmyyjä. Aroma Kingin 4mg nikotiinipusseja et löydä muualta!

Hinta alk. 4,50€/purkki

Shiro nikotiininuuskat

Shiro nikotiininuuska

Shiro on todella perinteikkään nuuskavalmistaja Ag Snusin valmistama nikotiininuuska. Ag snus on tunnettu nuuskamerkeistä: Kapten, SISU ja Sirius.

Pakko myöntää, että Shiro on onnistunut kehitystyössään loistavasti. Me suomalaiset rakastamme tiukkaa mentholin puraisua ja tässä ei olla Shirolla epäonnistuttu. Shiron kuuluisin ja parhaiten myyvä True North nikotiinuuska on todella kovan kairauksen takaava nikotiinipussi.

Shiron pussi on koostumukseltaan hieman erilainen, kuin muilla valmistajilla. Rakeinen pussi on kuitenkin valmistettu luontaisesta kuidusta, kuten muidenkin omat, mutta jokin Shiron valmistusprosessissa saa rakeisuuden aikaiseksi. Ja tämä rakeisuus ei ole lainkaan huono asia. Pussi on miellyttävän kokoinen (0,5g/pussi) ja maut säilyvät pitkään!

Shiron nikotiininuuskat kannattaa säilyttää jääkaapissa. Jääkaapissa säilyttämällä Shirot säilyttävät kosteuden ja paremman porauksen. Jos olet lakritsin ystävä kannattaa ehdottomasti ottaa Shiron licorice nikotiinipussi testaukseen!

Hinta alk. 4,50€/purkki

77 nikotiinipussit

77 Ice Mint 3mg nikotiinipussi

77 oli Nicofyn valikoiman ensimmäinen nikotiinipussibrändi. 77 valmistetaan Puolassa todella laadukkaassa tehtaassa ja maut ovat 100% luonnollisia. 77 uutuudet cherry ja apple mint kannattaa ehdottomasti ottaa testinkiin!

77:n Ice Mintillä on todella laaja fanikunta Suomessa ja se onkin yksi myydyimmistä nikotiinipusseista Suomessa. Samoiten uutukainen apple mint on löytänyt jo todella vahvan suosion.

Pussit säilyttävät maun hyvin ja ovat kooltaan perinteisen kokoisia, 0,5g/nikotiinipussi.

Hinta alk. 4,50€/purkki

XQS nikotiininuuskat

XQS 4mg annospussi

XQS on ruotsalainen valmistaja, joka tunnetaan perinteikkäänä nuuskavalmistajana. XQS:n maut ovat 100% luonnollisia ja maut kestävät nikotiinipusseissa todella hyvin.

Suosittelemme testaamaan kaikki XQS maut, tässä sarjassa ei ole ensimmäistäkään huonoa nikotiinipussia. Etenkin cactus sour nikotiinipussi on meidänkin toimiston väen päivittäisessä käytössä.

Nicofy.com on XQS virallinen jälleenmyyjä ja partneri. Hetki sitten lanseerattu Fizzy Cola on ollut todellinen myyntihitti ja pikkulinnut lauloivat, että XQS on lanseeeraamassa pian uutuuden nimeltä Twin apple. Nicofyn posse olikin ensimmäisten joukossa maistamassa tätä uutuus nikotiininuuskaa. JA VOI ISÄ ÄITIÄ! Twin applesta tulee 100-varmasti todellinen myyntihitti, maku ja koostumus, kaikki kohdallaan!

XQS tupakattomat nuuskat ovat koostumukseltaan ja kooltaan erinomaisia. Pussikoko perinteinen 0,5g/nikotiinipussi.

Hinta alk. 4,50€/purkki

ILVS nikotiininuuskat

ILVS nikotiinipussit

ILVS tulee nimestä ilves, tuo metsiemme ketterä ja viekas peto. ILVS on suomalaisomisteinen ja täysin suomalaisvoimin kehitetty nikotiininuuska! Ilveksen pojat ovat kaikki entisiä nuuskahuulia ja tässä kunnianhimoisessa tavoitteessa pöllyttää Ruotsipoika, kuten lätkässä on mielestämme onnistuttu erinomaisesti!

ILVS nikotiinipussit tulee kolmessa herkullisessa maussa. Joista ensimmäisenä mainittakoon Aurora Mint; tämä pussi ei todellakaan sovellu neitsythuulille. Kaikista 4mg nikotiininuuskista kovin kairaus, poraus ja tykytys. Valitettavasti Aurora Mint on kirjoitushetkellä varastosta loppu, kysyntä on ylittänyt kaikki asetetut tavoitteeet, on se hurrrja!

Eikä tietystikään unohdeta myöskään Spearminttiä ja Wild berriesiä. Spearmint nikotiinipussi on hyvin jenkkimäinen, mutta aurora mintun tavoin todella tiukalla porauksella. Wild berries taas soveltuu myös niille neitsythuulille, maukas marjapläjäys, jossa mansikkaa ja mustikkaa. Todellinen herkkusuiden pussi, jossa piisaa makua ja luonnetta.

ILVS nikotiinipussit ovat hieman lyhyempiä ja todella napakoita. Pussi hulahtaa oikein maukkaasti huuleen ja tarjoaa erinomaisen tuntuman. Näissäkään nikotiinipusseissa ei ole aspartaamia, tai muita myrkkyjä. Makeutus on toteutettu stevialla. Myös ILVS nikotiinipussien kohdalla pikkulinnut ovat laulaneet, että uutuusmakua on tulossa!

Zyn nikotiininuuskat

Zyn cool mint nikotiinipussi

Zyn on yksi näistä perinteikkäiden nuuskavalmistajien brändeistä. Swedish Matchin Zyn tuli markkinoille tupakoinnin lopettavat mielessä ja lanseerasi Mini dry nikotiininuuskat. Mini dry on muita nikotiininuuskia pienemmällä pussikoolla varustettu, joten se soveltuu Swedish Matchin mielestä paremmin tupakoinnin lopettamiseen.

Toki pieni pussikoko on huomaamaton ja etenkin naisasiakkaamme ovat ottaneet Zynin mini dry pussit avosylein vastaan. Työpaikoilla tiukentuneet tupakkarajoitukset ovat ajaneet monet vaihtamaan nikotiininuuskaan ja jos hakuat pomolta piilossa saada nikotiiniannoksesi, niin valitse Zyn mini dryt.

Nikotiininuuska kokemuksia

Kerro meille mikä on sinun ykkösnuuska ja ehdota uutuusmakuja tuotantoon! Nicofy.comilla on Suomeen laajin nikotiinuuskavalikoima ja Suomen markkinajohtajana teemme todella tiivistä yhteistyötä useiden tehtaiden kanssa.

Laita Nicofy.com Instagram ja Facebook seurantaan ja paiskaa viestiä, koski se sitten makuehdotuksia, kokemuksia tai mitä tahansa. Somessa meillä on paikalla joku miltei jatkuvasti 24/7.

Valikoimamme tulee jatkossakin laajentumaan, mutta vain jos me itse pidämme tuotteesta. Emme tule jatkossakaan tarjoamaan paskaa hyvänä tuotteena, uskomme vahvasti tietävämme mistä Suomi tykkää.

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *