Nikotiininuuska ja tupakoinnin lopettaminen

Nikotiininuuska ja tupakoinnin lopettaminen

Nikotiininuuska on ampunut raketin lailla nikotiinituotteiden kärkiryhmään Suomessa. Pitkään suosituin vaihtoehto tupakoinnille ja nuuskan käytölle oli kauppojen hyllystä löytyvät nikotiinipurukumit Nicotinell ja Nicorette. Nikotiinipurukumin teho tupakan tai nuuskaan verrattuna on kuitenkin ollut kehno, esimerkiksi sähkötupakka osoittautui tutkimuksissa lähes kaksi kertaa tehokkaammaksi tupakoinnista muihin nikotiinituotteisiin siirryttäessä.. Nikotiininuuska onkin ollut kauan kaivattu ja tehokas vaihtoehtoinen nikotiinituote.

Nikotiininuuska

Nikotiininuuska on tupakaton, hyvin nuuskamainen ja nuuskan tavoin annospusseina käytettävä nikotiinituote. Perinteiseen Haaparannasta saatavaan ruotsalaiseen nuuskaan verrattuna, nuuskamaisuudestaan huolimatta, nikotiininuuska eroaa tavallisesta nuuskasta. Nikotiininuuskaa on mahdollista tuoda tai tilata Suomeen ilman rajoituksia nykyisen Fimean linjauksen myötä.

Nikotiininuuska on tupakasta vapaa ja sisältää nikotiinia, luonnollisia makuaineita ja täyteaineina luonnollisia kuituja esimerkiksi männystä tai eukalyptuksesta. Valkoinen nikotiinipussi ei värjää hampaita ja makuvaihtoehtoja on paljon ja ne ovat raikkaita sekä makunsa että tuoksunsa puolesta.

Nikotiininuuska suosio

Ensimmäisenä Suomen markkinoille rantautui nikotiininuuska merkiltään Zonnic. Zonnic nikotiininuuskaa on myytävänä lähes jokaisessa ruokakaupassa ja kioskissa Hangosta Utsjoelle.

Kun koronapandemia levisi Suomeen ja nuuskaa Haaparannasta hakemaan tottuneet nuuskaajat kohtasivatkin matkustusrajoitukset rajaliikenteessä, alkoi Zonnic nikotiininuuska tekemään kauppansa täysin ennennäkemättömällä tavalla. Useat kaupat ja kauppaketjut joutuivat toteamaan, että Zonnic oli myyty loppuun, eikä mitään toista vastaavaa tuotetta ollut saatavilla Suomen kaupoista.

Zonnic nikotiininuuskan suosion selittääkin suurelta osin juuri se, että se oli kyseisenä aikana ainoa nikotiininuuska, jota myytiin Suomen kivijalkaliikkeissä. Jos Zonnicia verrataan muihin nikotiininuuskiin, joita voi tilata netistä, Zonnic jää siinä vertailussa hännille joka suhteessa. Zonnic nikotiininuuskapussit ovat hyvin pienikokoisia ja poikkeuksellisen ohuen mallisia. Tuntumaltaan ja ulkonäöltään ne muistuttavat pientä jauhoista paperinpalaa. Jauhoisen ja kuivan tuntuman lisäksi Zonnicin makeutuksessa on käytetty aspartaamia, jonka terveellisyys on kyseenalaistettu monissa tutkimuksissa.

Nikotiininuuskan käyttö

Nikotiininuuskaa käytetään hyvin pitkälti täysin samalla tavalla kuin perinteistä nuuskaakin. Pussi asetetaan huulen alle ja annetaan vaikuttaa siellä kymmenestä minuutista jopa tuntiin saakka. Nikotiininuuska on hyvin huomaamatonta käyttää ja valikoimasta löytyy pussivaihtoehtoja aina Zonnicin tyylisistä pienistä ja ohuista pusseista, suurempiin, enemmän aitoja nuuskapusseja muistuttaviin nikotiinipusseihin. Nikotiininuuskavalikoimasta löytyy myös todella laaja kattaus erilaisia makuvaihtoehtoja.

Nikotiininuuska saatavuus Suomessa

Nikotiininuuskan tilaaminen tai maahantuonti Suomeen on mahdollista ilman rajoituksia. Nicofyn valikoimasta löytyy Suomeen täysin laillisesti tilattavia nikotiinituotteita. Voit siis näin ollen tilata valikoimastamme mitä tahansa tuotteita ilman mitään painetta siitä, onko tuote laillista Suomessa.

Jos nikotiininuuskan nikotiinipitoisuus taas ylittää 4 mg rajan, on sen maahantuonti tai tilaaminen netistä ollut aiemmin täysin kiellettyä ilman lääkereseptiä, ja näin toimiessaan tilaaja syyllistyi lääkerikkomukseen tai jopa lääkerikokseen. Nykyisellään yli 4 mg sisältäviä nikotiinipusseja on laillista tilata ja tuoda Suomeen.

Suosituimmat nikotiininuuskat

Nicofyn valikoimasta löydät useita suosituimpia nikotiininuuska merkkejä. Tällä hetkellä suosituimmat nikotiininuuska merkit ovat Snatch,, Zyn, Dissident ja aivan uunituore lisäyksemme Volt nikotiininuuska.

Snatch nikotiininuuskaa löytyy kolmea eri makua, mintun makuiset Snatch Frozen ja Snatch Arctic Mint sekä marjaisan makuinen Snatch Forest Fruits. Snatch nikotiininuuskan hinta on yksittäin tilaamalla 4.50€/rasia.

Zyn nikotiininuuska on minikokoisiin pusseihin tehty ja hieman vähemmän nikotiinia sisältävä nikotiininuuska. Zyn nikotiininuuskaa löydät kolmea eri makua, Zyn Cool Mint, Zyn Citrus sekä harvinainen kahvinmakuinen Zyn Espressino. Zyn nikotiininuuskan hinta on yksittäin tilaamalla 4.50€/rasia.

Dissident nikotiininuuska on noussut heti valikoimaan saavuttuaan yhdeksi suosituimmista merkeistämme. Tyylikäs ulkoasu ja toimivat pussit viidellä upealla makuvaihtoehdolla on osunut todella hienosti Suomalaiseen makuun. Dissident makuja ovat Mint, Citrus, Barberry, Blueberry ja Peach Tea. Dissident nikotiininuuskan hinta on yksittäin tilaamalla 4.95€/rasia.

Uusin tuotteemme, Volt Deep Freeze nikotiininuuska tulee nousemaan varmasti hyvinkin nopeasti myyntitilastojemme kärkeen. Volt nikotiininuuska on laadukkaasta nuuskastaan kuuluisan Swedish Match tehtaan valmistamaa nikotiininuuskaa. Volt Deep Freeze on eucalyptuksen ja mentolin makuinen nikotiininuuska todella kovalla potkulla. Volt Deep Freeze nikotiininuuskan hinta on yksittäin tilaamalla 4.95€/rasia.

volt nikotiininuuska nyt kaupassamme

Nikotiininuuskaa Nicofy verkkokaupasta

Nicofyn verkkokaupasta löydät yhden Suomen parhaista ja monipuolisimmista valikoimista erilaisia nikotiininuuska vaihtoehtoja.

Nicofy on luotettava, kotimainen verkkokauppa ja pitää aina huolen siitä, että saat tilaamasi tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi. Kaupastamme löydät ainoastaan laillisesti Suomeen toimitettavia tuotteita. Asiakaspalvelumme on markkinoiden parasta laatua ja aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa markkinoiden parhaat nikotiininuuskat markkinoiden parhaaseen hintaan Nicofylta!

Mikäli tilauksesi ylittää 99 euron rajan, hoidamme myös postimaksut puolestasi.

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *