mistä nikotiininuuskat Suomeen?

Nikotiininuuska Suomeen – kuinka voin hankkia?

Nikotiininuuskan, eli tupakkakasvia sisältämättömän nuuskan hankkiminen Suomessa on mahdollista, paras ratkaisu kyseisen tuotteen hankkimiseen on tilata sitä verkkokaupasta ETA-alueen sisältä. Voit tilata myös halutessasi nikotiinipusseja ETA-alueen ulkopuolelta. Nikotiinipusseja voit ostaa myös päivittäistavarakaupoista, mutta parhaan valikoiman löydät verkkokaupasta.

Nikotiininuuskan tilaaminen Suomeen

Usein verkkokaupat jotka myyvät nikotiininuuskaa ovat hieman epäselviä kuluttajan kannalta ja asiakkaalle saattaa olla vaikea hahmottaa mistä tuotteet lähetetään tai kuinka vahvoista tuotteista on kyse. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tuontirajoituksista ja nikotiinipussien vahvuusrajoista on luovuttu. Paras keino nikotiinipussien Suomeen tilaamiseen on käyttää www.nicofy.com -verkkosivustoa, tuotepaketit sekä yrityksen toiminta ovat räätälöity Suomen lakeja noudattaen jotta asiakas voi olla varma että tilaamiseen ei liity mitään epäselvyyksiä.

Verkkokauppamme www.nicofy.com toimii ETA-alueen sisällä ja suunnittelee paketit sellaisiksi että niitä on helppo Suomeen tilata. Kyseisen kaupan taustalla toimii Nicofyn tiimi jonka palveluksessa työskentelee nikotiinialalla sekä nikotiinikorvaushoitotuotteiden parissa vuosikymmeniä työskennelleitä henkilöitä ja tämä takaa tuotteiden korkean laadun sekä kilpailukykyiset hinnat.

Mikäli suunnittelet nikotiininuuskan Suomeen hankkimista matkustajatuonnin välityksellä, saat tuoda nikotiininuuskaa maahan rajoituksetta. Kyseisiä tuotteita saattaa olla saatavilla Ruotsissa sekä Virossa ja näissä maissa on ollut myynnissä ja useamman vuoden huomattavasti vahvempia nikotiininuuskia. Matkustajatuonnin mukana voit tuoda nikotiinipusseja ilman vahvuusrajoituksia. Ruotsista tultaessa nuuskassa on kuitenkin tarkat matkustajatuontirajat.

Matkustajatuonti on kuitenkin melko vaivalloista mikäli se ei satu osumaan esimerkiksi lomareissun yhteyteen tai et asu länsirajan tuntumassa, tällaisessa tilanteessa nikotiininuuskaa Suomeen saat parhaiten avaamalla verkkoselaimesi ja kääntymällä luotettavan palveluntarjoajan puoleen!

 • Snatch Frozen nikotiinipussi
  YITH Badge

  Snatch – Frozen 4mg nikotiinipussi

  3.99
  Määrä Hinta / kpl
  10 - 19 3.89
  20 - 49 3.79
  50 + 3.69
 • Snatch Arctic Mint nikotiinipussi

  Varasto loppu

  YITH Badge

  Snatch – Arctic Mint 4mg nikotiinipussi

  3.99
  Määrä Hinta / kpl
  10 - 19 3.89
  20 - 49 3.79
  50 + 3.69
 • Snatch Cilli Mint nikotiinipussit

  Snatch – Chilli Mint 4mg nikotiininuuska

  3.99
  Määrä Hinta / kpl
  10 - 19 3.89
  20 - 49 3.79
  50 + 3.69
 • Kick Icy Mint nikotiinipussit

  Kick – Icy Mint 4mg nikotiinipussi

  4.49
  Määrä Hinta / kpl
  10 - 19 4.39
  20 - 49 4.29
  50 + 4.19

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *