mistä nikotiininuuskat Suomeen?

Nikotiininuuska Suomeen – kuinka voin hankkia?

Nikotiininuuskan, eli tupakkakasvia sisältämättömän nuuskan hankkiminen Suomessa on mahdollista, paras ratkaisu kyseisen tuotteen hankkimiseen on tilata sitä verkkokaupasta ETA-alueen sisältä. ETA-alueen ulkopuolelta ei ole mahdollista tilata nikotiinipussit Suomeen, koska laki kieltää kyseisen tuotteen tilaamisen ja tulli takavarikoi tuotteet törmätessään siihen. Suomen sisämarkkinoilta ei valitettavasti ole saatavissa laadukkaita nikotiinipusseja, tästä syystä verkkokaupasta tilaaminen on matkustajatuonnin lisäksi ainoa toimiva keino saada nikotiinipussit Suomeen.

Nikotiininuuskan tilaaminen Suomeen

Tilatessasi nikotiinipussit Suomeen kannattaa myös pitää silmällä tuotteeseen kohdistettuja rajoituksia jotta et ajaudu tullin kanssa ongelmiin tilauksiesi kanssa. Tilaus on mahdollista koska mikäli nikotiinivahvuus ei ole liian suuri, nikotiinipussit katsotaan laissa itsehoitotuotteeksi, jota saa tilata kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän. Nikotiininuuskaa Suomeen tilattaessa yhden annospussin nikotiinipitoisuus ei saa ylittää neljää milligrammaa pussia kohden ja tilauksen kokonaismäärällinen nikotiinimäärä ei saa ylittää raja-arvoa 8640 milligrammaa. Kyseinen raja-arvo on onneksi melko suuri joten tuotetta saa tilata melkoisen monta ”tankoa” kerralla.

Usein verkkokaupat jotka myyvät nikotiininuuskaa ovat hieman epäselviä kuluttajan kannalta, saattaa olla vaikea hahmottaa mistä tuotteet lähetetään tai kuinka vahvoista tuotteista on kyse, tällöin tilaaminen muodostaa asiakkaalle melko suuren riskin rikkoa tahtomattaan tuontimääräyksiä. Paras keino nikotiinipussien Suomeen tilaamiseen on käyttää www.nicofy.com verkkosivustoa, tuotepaketit sekä yrityksen toiminta ovat räätälöity Suomen lakeja noudattaen jotta asiakas voi olla varma että tilaamiseen ei liity mitään epäselvyyksiä.

Verkkokauppamme www.nicofy.com toimii siis ETA-alueen sisällä ja suunnittelee paketit sellaisiksi että niitä saa Suomeen tilata, käytännössä käyttäessäsi kyseistä verkkokauppaa nikotiininuuskan tilaamisessa Suomeen ei ole minkäänlaisia riskejä. Kyseisen kaupan taustalla toimii Nicofyn tiimi jonka palveluksessa työskentelee nikotiinialalla sekä nikotiinikorvaushoitotuotteiden parissa vuosikymmeniä työskennelleitä henkilöitä, tämä takaa tuotteiden korkean laadun sekä kilpailukykyiset hinnat.

Mikäli suunnittelet nikotiininuuskan Suomeen hankkimista matkustajatuonnin välityksellä saat tuoda itsehoitovalmisteena (4mg tai alle vahvuisena) kahdentoista kuukauden käyttöä vastaavan määrän joka on siis kokonaisnikotiinimäärältään 34560 milligrammaa. Kyseisiä tuotteita saattaa olla saatavilla Ruotsissa sekä Virossa, näissä maissa kuitenkin on sallittua myydä huomattavasti vahvempiakin nikotiininuuskia. Tämän johdosta paikalliset kauppiaat eivät välttämättä pidä valikoimissaan tuotteita jotka voidaan Suomessa luokitella itsehoitovalmisteiksi.

Matkustajatuonti on kuitenkin melko vaivalloista mikäli se ei satu osumaan esimerkiksi lomareissun yhteyteen tai et asu länsirajan tuntumassa, tällaisessa tilanteessa nikotiininuuskaa Suomeen saat parhaiten avaamalla verkkoselaimesi ja kääntymällä luotettavan palveluntarjoajan puoleen!

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *