Nikotiinipussit R-kioskilta?

Asiakaspalveluumme saapuu aika ajoin sama kysymys: Voinko ostaa nikotiinipussit R-kioskilta? Vastaus kuuluu: Kyllä ja et. Toki nikotiinipusseja R-kioskilta saa, mutta niiden valikoima ei varsinaisesti päätä huimaa. Zonnic annospussit nuuskan sijaan on toki kaunis ajatus, mutta riittääkö Zonnic annospusseissa laatu vieroittamaan nuuskaan tottuneen käyttäjän kohti terveellisempää vaihtoehtoa? Jääkö legendaarinen nuuskakaira käymättä R-kioskilta saatavien annospussien ansiosta? Katsotaanpa mitkä nikotiinipussit R-kioskilta löytyy, mikä niiden hinta on ja kuinka niitä voisi verrata meidän valikoimastamme löytyviin nikotiinipusseihin.

R-kioskin nikotiinipussit

R-kioskilta saatavien nikotiinipussien listausta tehdessä, sivullekirjoittaneelle tulee väkisinkin mieleen vanhat vitsit maailman lyhimmästä kirjasta. Urho Kekkosen teos kevään hienoimmat kampaukset ja olemattoman lyhyiden kirjojen klassikko ruotsalaiset sotasankarit saavat seurakseen tämän nikotiinipussit R-kioskilta listauksen.

Zonnic annospussit

Itse ”lista” voikin toimia tässä yhteydessä yllä olevana otsikkona, sillä siinäpä ne R-kioskin nikotiinipussit ovatkin, satunnaisessa järjestyksessä. Eli R-kioskin nikotiinipussivalikoima sisältää ainoastaan Zonnic nikotiiniannospusseja. Toki Zonnic valikoimasta kaikki (molemmat) vaihtoehdot ovat kioskilta saatavilla, eli Zonnic Mint 4 mg ja 2 mg annospussit.  Valitettavasti siinä onkin sitten kaikki. Lisäksi R-kioskilta voi löytyä nikotiiniton nuuska eli energianuuska -vaihtoehtoja, jotka eivät siis ole nikotiinipusseja.

Nikotiinipussit R-kioskilta – hinta

R-kioskilta saatavat nikotiinipussit eli Zonnic annospussit maksavat 6 – 7 euroa per rasia. Hinta vaihtelee aika ajoin, mutta totuttuun suomalaiseen tyyliin hintoja tarkistellaan hyvin harvoin alaspäin, vaan todenmukaisemmin asian voisikin ilmaista niin, että hinta R-kioskeilla nousee aika ajoin. Zonnic nikotiinipussit eivät yllä hinta-laatusuhteeltaan nikotiinipussien kärkikastiin, sillä esimerkiksi meidän valikoimastamme löytyvistä nikotiinipusseista yksikään ei maksa yli kuutta euroa rasialta, vaikka valikoimastamme löytyy kaikkein laadukkaimmat premium-tason nikotiinipussit.

Zonnic nikotiinipussit vs Nicofy nikotiinipussit

Kun verrataan R-kioskilta saatavia Zonnic nikotiinipusseja Nicofyn valikoimasta löytyviin nikotiinipusseihin, ero on kuin yöllä ja päivällä. Zonnic nikotiiniannospussit ovat niin oman kuin asiakkaidemme kokemuksen mukaan lähempänä puolikarkeassa vehnäjauhossa pyöriteltyjä paperin palasia, kuin myymiämme moderneja nikotiinipusseja. Nikotiinipussien teho ja suosio perustuu monen asian summaan, joista yksi on etenkin nuuskaa käyttäneille tärkeä nikotiinipussin nuuskamainen tuntuma. Jos käyttäjä on tottunut hakemaan Haaparannan nuuskatukuista oikeaa nuuskaa, Zonnic kokeilu saattaa jäädä yhden pussin mittaiseksi. Zonnic annospussit ovat tosiaan todella kuivia ja ohuita, paperilappumaisia, eikä niistä saa minkäänlaista suutuntumaa. Suosituimmat nikotiinipussit kuten esimerkiksi Snatch, ovat jo ulkonäkönsä ja tuntumansa perusteella täysin eri tuote, kuin R-kioskien lippulaiva Zonnic.

Nikotiinipussit verkosta tarjoavat kymmeniä vaihtoehtoja

Nikotiinipussien tilaaminen verkosta avaa täysin uuden maailman verrattuna R-kioskin tympeään ja yksipuoliseen vaihtoehtoon. Valikoimassamme löytyy tällä hetkellä 15 eri merkkiä, joista lähes jokaisella löytyy useita eri makuvaihtoehtoja. Tämä tarkoittaa, että Nicofyn nikotiinipussivalikoimassa on tällä hetkellä valittavana peräti 75 erilaista nikotiinipussia. Tämä siis tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että valikoimastamme löytyy lähes varmasti sopiva tuote jokaiseen makuun. Eroja nikotiinipussien välillä tulee tietenkin makujen osalta, mutta yhtä tärkeinä eroina on myös eri mallisia ja kokoisia nikotiinipusseja – sekä tietenkin erilaisia vahvuuksia porauksessa, eli nikotiinipussin aiheuttamassa suutuntumassa. Siinä missä joku vuosikausia nuuskaa käyttänyt haluaa todella rajua ja nuuskamaista suutuntumaa, jota tarjoaa esimerkiksi Killa Flash nikotiinipussit, voi tupakkaan tottunut nikotiinipusseihin tottumaton käyttäjä haluta mahdollisimman pienikokoista ja vähän tuntuvaa, huomaamatonta nikotiinipussia. Tähän tarpeeseen esimerkiksi LOOP Mint Mania nikotiinipussit ovat huomaamattoman kokonsa ja maltillisen suutuntumansa vuoksi erittäin suosittuja.

Nicofy vs R-kioski

Yllä läpikäytyjen syiden perusteella uskaltaisin väittää, että Nicofy on huomattavasti laadukkaampi kauppapaikka nikotiinipussien hankintaan, kuin R-kioski. Pelkästään valikoiman ja hinnan perusteella päätös on jopa helppo.

Nicofy verkkokaupasta löydät Suomeen helposti ja nopeasti tilattavia, eri määrän nikotiinia sisältäviä nikotiinipusseja. Asiakaspalvelumme on aina saatavilla ja valmiina auttamaan niin oikeanlaisten nikotiinipussien valintaan, kuin mihin tahansa muihinkin kysymyksiisi liittyen.

Nicofy panostaa laadukkaaseen ja monipuoliseen valikoimaan, asiantuntemukseen ja osaavaan asiakaspalveluun. Haluamme myös pystyä kertomaan, että meillä on aina markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat. Edulliset nikotiininuuskat löydät aina meiltä. Voit lukea lisää Nicofystä, kuten visiomme ja missiomme, sivustomme ”Ketä olemme?” -osiosta.

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *