Nikotiinipussit suosio kasvaa

Nikotiinipussit – suosio kasvaa

Suosituimmat nikotiinipussit ovat tällä hetkellä useamman nuuskan käyttäjän tai tupakoitsijan huulilla kuin koskaan. Räjähdysmäisen kysynnän vuoksi valikoimat kasvavat jatkuvasti ja uusia valmistajia sekä brändejä nousee kuin sieniä sateella. Suuren suosion keskellä onkin hyvä tehdä myös pieni välikatsaus kasvaneeseen valikoimaamme täällä Nicofylla ja poimia sieltä muutamia nikotiinipussihelmiä tarkempaan syyniin.

Uudet nikotiinipussit

Valikoimamme uusimmat, erittäin laadukkaat premium luokan nikotiinipussit, tulevat valmistajalta nimeltä Dissident. Dissident nikotiinipussit ovat nousseet nopeasti yhdeksi eniten myydyimmäksi brändiksemme, emmekä ihmettele Dissidentin katosta läpi ampuvaa suosiota laisinkaan. Jo heti ensimmäisellä vilkaisulla Dissidentin näyttävä ja tyylikäs musta rasia suorastaan huokuu hyvää laatua. EU:ssa valmistettu Dissident tarjoaa viisi erinomaista makua, ja löydät niistä myös hieman harvinaisempia nikotiinipussimakuja.

Suosituin Dissident maku on kaikkien nikotiinipussien makuklassikko, minttu.

Dissident - Mint

Dissident Mint nikotiinipussit ovat vahvuudeltaan 4 mg nikotiinia per pussi ja tämä jäätävän mintun makuinen versio tuntuu todella mukavalta suussasi. Rasiasta löytyy noin 20 maistuvaa annospussia ja voit tilata niitä kerralla jopa 108 rasiallista.

Muut Dissident maut ovat Citrus, Barberry Candy, Blueberry ja Peach Tea. Pääset katsomaan tarkempia tietoja näistä makuelämyksistä klikkaamalla makua.

Zyn nuuska nyt myös mietona nikotiinipussina

Swedish Matchin valmistama Zyn nuuska on nyt saatavilla myös mietona, tupakasta vapaana nikotiinipussina! Zyn nuuska on ollut erittäin suosittu tavallinen nuuska, joten oli helppo arvata, että myös nikotiinipussiversiot tulevat saamaan nopeasti suuren suosion.

Toisin kuin Zyn nuuska, Zyn nikotiinipussit ovat siis täysin tupakattomia ja jopa miedoiksi nikotiinipusseiksi vain vähän nikotiinia sisältäviä nikotiinipusseja.

Zyn valikoimaan kuuluu kolme eri makua, ja kuten tavallista, ylivoimaisesti suosituin maku on perinteinen minttu.

Zyn cool mint nikotiinipussi

Zyn nikotiininuuskapussin koko on todella pieni, pussi on vain 0.35 grammaa painava, joten se on poikkeuksellisen huomaamaton ja hienotunteinen tapa käyttää nikotiinia. Minttu on makeahkoa ja useat käyttäjät sanovatkin Zynin olevan laadukkaampi versio Suomessa myytävästä Zonnic nikotiininuuskasta. Jos sinulla on huonoja Zonnic kokemuksia, mutta pidät sen pienestä ja kuivasta tuntumasta, on Zyn nikotiininuuska varmasti kokeilemisen arvoinen vaihtoehto!

Muut Zyn nikotiininuuska maut ovat virkistävä Citrus ja todella mielenkiintoinen, täyteläisen kahvin makuinen Espressino.

Zyn espressino 3mg nikotiinipussi

Shiro nuuska Kapten ja SISU valmistajalta

Shiro nikotiininuuska tulee Tanskasta legendaariselta nuuskavalmistajalta AG Snusilta. AG Snusin valmistamia ovat esimerkiksi Suomalaisten nuuskankäyttäjien keskuudessa todella suositut Kapten ja Sisu nuuskat.

Shiro nikotiinipussit ovat niin laadultaan kuin maultaankin todella tasokkaita. Shiro on niitä harvoja nikotiininuuskamerkkejä, joiden makuvalikoimasta löytyy myös perinteisen tupakan makuinen nikotiininuuska. Shiro Virginia Classic nikotiininuuska onkin ehkä juuri siksi noussut todella kovaan suosioon tupakan makuisten tuotteiden ystävien keskuudessa. Maku on nimensä mukaisesti täyteläinen Virginia Classic tupakka. Taitavasti tehty maku yhdistettynä todella laadukkaaseen pussiin onkin todellinen voittaja nikotiininuuskamarkkinoilla.

Shiro Virginia Classic nikotiinipussi
Shiro Virginia Classic on tupakan makuinen nikotiinipussi eli white pouch

Shiron valikoimasta löytyy luonnollisesti myös Shiro Cool Mint nikotiinipussit. Täytyy nostaa Shiron laatu esille myös mintun makuisessa pussissa. Jäätävä ja reilusti viilentävä efekti, upea mintun maku joka on hieman makeaan taittava, tekee Shiro Cool Mint nikotiininuuskasta yhden ehdottomasti parhaista mintun makuisista nikotiinipusseista.

Shiro True North nikotiinipusseissa mintun makuun on lisätty myös hieman mentholia, joka antaa pussille vielä hieman lisää raikkautta ja tasapainottaa makua loistavasti. Tämäkin on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen nikotiininuuska mintun ja mentholin ystäville.

Muita makuja Shiro nikotiininuuskavalikoimassa ovat erittäin raikas Shiro Fresh Mint sekä hauska lakritsan ja salmiakin makuinen Shiro Licorice.

Shiro nikotiininuuska
Laadukkaat Shiro nikotiinipussit 4mg vahvuudella.

Nikotiinipussit nopeasti kotiovellesi

Nicofy verkkokaupasta tilatessasi voit olla huoletta siitä, täyttävätkö tilaamasi tuotteet Suomen tullin ohjeistuksen mukaiset kriteerit. Kaupastamme löydät ainoastaan Suomeen täysin laillisesti tilattavat nikotiinipussit. Mikäli tarvitset apua tuotteiden valinnassa tai mikä tahansa muu asia askarruttaa mieltäsi, asiantunteva ja nopea asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan. Muistathan, että voit tilata myös yli 4mg tuotteita Suomeen täysin laillisesti.

Mikäli tilaat yli 99 euron arvosta, Nicofy hoitaa myös postikulut puolestasi ja pääset nauttimaan tilauksesi tuotteista noin 3-5 päivän päästä tilauksestasi.

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *