Tietoa nikotiinipusseista
|

Nikotiinipussit – mistä on kyse?

Otetaanpas tähän artikkeliin hieman yleistietoa nikotiinipusseista. Mitä nikotiinipussit ovat ja auttaako nikotiinipussit tupakoinnin lopetuksessa? Nämä ovat usein kysyttyjä kysymyksiä, joihin saat kohta vastaukset.

Mitä nikotiinipussit ovat

Todella usein kuulee kysymyksen: mitä nikotiinipussit ovat? Simppelisti vastaus on nikotiinipussit ovat apukeino tupakoinnin lopetukseen samalla tapaa kuin nicotinell nikotiinipurkat.

Nikotiinipussit ovat vielä suhteellisen uusi ilmiö nikotiinikorvaushoito markkinoilla, joten on ymmärrettävää, että kaikki eivät vielä tiedä mitä nikotiinipussit ovat. Monet teistä ovat varmasti törmänneet Zonnic nikotiinipussien mainoksiin esim. telkkarissa. Meidän myymämme nikotiinipussit ovat samankaltainen tuote, mutta maku, koostumus ja tuntuma on hiottu satoja kertoja paremmaksi.

Nikotiinipussit ovat apukeino tupakoinnin lopetukseen

Nikotiinipussit, kuten ei mikään muukaan voi luvata 100% varmuudella, että sinä onnistut tupakoinnin lopetuksessa. Kaikista tärkeintä tupakoinnin lopettamisessa on mielen lujuus ja tahto oikeasti lopettaa tupakointi! Nikotiinipussit ovat kuitenkin erittäin suuri apu lopettamisessa.

Minusta tupakan lopettamisen voi jakaa kolmeen osaan: nikotiiniriippuvuus, tapariippuvuus ja sosiaalinen riippuvuus.

Miten pääsee nikotiiniriippuvuudesta eroon?

Nikotiiniriippuvuus on helppo taltuttaa nikotiinipusseilla. Monet saattavat ajatella tämän vain riippuvuuden vaihdolla, mutta sitä se ei ole. Nikotiinipusseihin siirtyessä nikotiinin määrä vähenee ja tarvitseeko edes mainita, kuinka paljon terveellisempi vaihtoehto nikotiinipussit ovat.

Nikotiiniriippuvuus on huomattavasti helpompi taltuttaa, kun nikotiinin määrä on laskettu ja tupakoinnin tapariippuvuus selätetty on lopettaminen todella paljon helpompaa.

Miten tapariippuvuudesta pääsee eroon?

Tupakoinnissa tapariippuvuudesta eroon pääsy on monelle kaikista vaikeinta. Monet tupakoitsijat ovat sauhutellut suurimman osan elämästään. Kymmeniä vuosia vanhasta tavasta on vaikea päästä eroon se on selvä, mutta päättäväisyydellä ja nikotiinipusseilla mahdollisuutesi lopettaa ovat moninkertaiset kylmiltään lopettamiseen verrattuna.

Miksi nikotiinipussit ovat paras apu tupakoinnin lopetukseen?

Nikotiinipussit ovat valmistettu käyttäjäystävällisiksi, toisinkuin monet muut isojen lääke- tai tupakkayhtiöiden mahdollisimman kustannus tehokkaasti valmistamat korvaushoitotuotteet. Nikotiinipusseista ei aiheudu ikäviä haittavaikutuksia, kuten hikkaa tai närästystä. Itselläni ja monella muulla on lopetus yritykset tyssänneet juuri näihin ärsyttäviin haittavaikutuksiin muilla nikotiinikorvaushoitotuotteilla. Moni ajattelee, että tupakoinnin lopettaminen onnistuu parhaiten ajamalla Haaparantaan hakemaan nuuskaa, mutta kannattaa muistaa, ettei tupakan terveyshaitat häviä mihinkään vaihtamalla tupakka nuuskaan.

Mitä nikotiinipussit ovat?

Nikotiinipussit muistuttavat nuuskaa, mutta ei missään nimessä sitä ole! Nikotiinipussit ovat pussissa olevaa jauhetta, joka asetetaan suuonteloon. Huulessa ollessa nikotiinipussi vapauttaa nikotiinia verenkiertoon suunlimakalvon kautta 30-60min.

Tässä esimerkiksi Snatch Frozen nikotiinipussin sisältö:

Nikotiinipussien sisältö, toisin kuin muiden nikotiinituotteiden on todella selkeästi esillä.

  • Luontaiset kuidut (E460)
  • Kosteuden tasapainottaja (E1520)
  • Luontaiset makuaineet
  • Nikotiini
  • Happamuudensäätöaine (E500, sooda)
  • Ksylitoli.

Simppeli eikä sisällä mitään turhia kemikaaleja tai muuta epäilyttävää.

Onko nikotiinipussi sama asia kuin nuuska?

Ei.Nikotiinipussi ja nuuska on sama kuin vertaisi viinaa ja vettä. Paitsi että viina on 70% vettä. Käyttötapa on samanlainen, mutta tuote on täysin eri. Nikotiinipusseissa ei ole tupakkaa eikä mitään raskasmetalleja tai hyönteismyrkky jäämiä, joita tupakka tuotteissa on.

Nikotiinipusseista suurimmassa osassa täyteaineena on luontaisia kuituja, kuten selluloosaa. Makeuttajana on usein xylitolia, steviaa tai luontaisista mauista tuleva makeus. Makuaineina on luontaisia makuja, kuten mentholia ja eucaluptysta. Poraus eli kihelmöinti minkä pussi huulessa saa aikaan tulee soodasta, chilistä tai raikkaista mauista.

Miten nikotiinipussia käytetään?

Nikotiinipussin käyttö on helppoa.

  1. Valitse suuresta valikoimastamme sinulle sopiva maku,
  2. Odota 2-5 arkipäivää ja paketti saapuu lähimpään Smartpostautomaattiin,
  3. Asettele pussi huuleesi,
  4. Anna pussin olla huulessa 30-60min, miten itsestä parhaalta tuntuu.

Nikotiinipusseissa ei ole oikeaa eikä väärää tapaa käyttää. Laitat vain pussin mukavalta tuntuvaan kohtaan huulessa ja annat vaikuttaa.

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *