|

Nikotiinipussit – mistä on kyse?

Otetaanpas tähän artikkeliin hieman yleistietoa nikotiinipusseista. Mitä nikotiinipussit ovat ja miksi monet tupakoitsijat ovat siirtyneet nikotiinipusseihin? Nämä ovat usein kysyttyjä kysymyksiä, joihin saat kohta vastaukset.

Mitä nikotiinipussit ovat

Todella usein kuulee kysymyksen: mitä nikotiinipussit ovat? Simppelisti vastaus on nikotiinipussit ovat nuuskamainen nikotiinituote mikä sisältää nikotiinia.

Nikotiinipussit ovat vielä suhteellisen uusi ilmiö nikotiinituotemarkkinoilla, joten on ymmärrettävää, että kaikki eivät vielä tiedä mitä nikotiinipussit ovat. Monet teistä ovat varmasti törmänneet Zonnic -nikotiinipussien mainoksiin esim. telkkarissa. Meidän myymämme nikotiinipussit ovat samankaltainen tuote, mutta maku, koostumus ja tuntuma on hiottu satoja kertoja paremmaksi.

Nikotiinipussit ovat vaihtoehto tupakoinnille

Nikotiinipussit ovat vaihtoehtoinen nikotiinituote niille, jotka ovat pohtineet tupakoinnista luopumista. Tupakoinnin lopettamisessa kaikista tärkeintä on mielen lujuus ja tahto oikeasti lopettaa tupakointi!

Minusta tupakan lopettamisen voi jakaa kolmeen osaan: nikotiiniriippuvuus, tapariippuvuus ja sosiaalinen riippuvuus.

Miten pääsee nikotiiniriippuvuudesta eroon?

Nikotiiniriippuvuus on helppo taltuttaa nikotiinipusseilla. Monet saattavat ajatella tämän vain riippuvuuden vaihdolla, mutta sitä se ei ole. Nikotiinipusseihin siirtyessä nikotiinin määrä on mahdollista pienentää tarkoilla tuotevalinnoilla.

Nikotiiniriippuvuus on huomattavasti helpompi taltuttaa, kun nikotiinin määrä on laskettu ja tupakoinnin tapariippuvuus selätetty on lopettaminen todella paljon helpompaa.

Miten tapariippuvuudesta pääsee eroon?

Tupakoinnissa tapariippuvuudesta eroon pääsy on monelle kaikista vaikeinta. Monet tupakoitsijat ovat sauhutelleet suurimman osan elämästään. Kymmeniä vuosia vanhasta tavasta on vaikea päästä eroon se on selvä, mutta päättäväisyydellä siihen on mahdollisuus.

Miksi vaihtaa nikotiinipusseihin?

Nikotiinipussit ovat valmistettu käyttäjäystävällisiksi, toisinkuin monet muut isojen lääke- tai tupakkayhtiöiden mahdollisimman kustannustehokkaasti valmistamat korvaushoitotuotteet. Itselläni ja monella muulla on lopetusyritykset tyssänneet ärsyttäviin haittavaikutuksiin, joita on mm. hikka ja närästys muilla nikotiinikorvaushoitotuotteilla. Moni ajattelee, että tupakoinnin lopettaminen onnistuu parhaiten ajamalla Haaparantaan hakemaan nuuskaa, mutta kannattaa muistaa, ettei tupakan terveyshaitat häviä mihinkään vaihtamalla tupakka nuuskaan.

Mitä nikotiinipussit ovat?

Nikotiinipussit muistuttavat nuuskaa, mutta ei missään nimessä sitä ole! Nikotiinipussit ovat pussissa olevaa jauhetta, joka asetetaan suuonteloon. Huulessa ollessa nikotiinipussi vapauttaa nikotiinia verenkiertoon suunlimakalvon kautta 30-60min.

Tässä esimerkiksi Snatch Frozen nikotiinipussin sisältö:

Nikotiinipussien sisältö, toisin kuin muiden nikotiinituotteiden on todella selkeästi esillä.

  • Luontaiset kuidut (E460)
  • Kosteuden tasapainottaja (E1520)
  • Luontaiset makuaineet
  • Nikotiini
  • Happamuudensäätöaine (E500, sooda)
  • Ksylitoli.

Simppeli eikä sisällä mitään muita lisäaineita.

Onko nikotiinipussi sama asia kuin nuuska?

Ei. Nikotiinipussi ja nuuska on sama kuin vertaisi viinaa ja vettä. Paitsi että viina on 70% vettä. Käyttötapa on samanlainen, mutta tuote on täysin eri. Nikotiinipusseissa ei ole tupakkaa eikä mitään raskasmetalleja tai hyönteismyrkkyjäämiä, joita tupakkatuotteissa on.

Nikotiinipusseista suurimmassa osassa täyteaineena on luontaisia kuituja, kuten selluloosaa. Makeuttajana on usein xylitolia, steviaa tai luontaisista mauista tuleva makeus. Makuaineina on luontaisia makuja, kuten mentholia ja eucaluptysta. Poraus eli kihelmöinti minkä pussi huulessa saa aikaan tulee soodasta, chilistä tai raikkaista mauista.

Miten nikotiinipussia käytetään?

Nikotiinipussin käyttö on helppoa.

  1. Valitse suuresta valikoimastamme sinulle sopiva maku,
  2. Odota 3-5 arkipäivää ja paketti saapuu lähimpään Smartpostautomaattiin,
  3. Asettele pussi huuleesi,
  4. Anna pussin olla huulessa 30-60min, tai miltä itsestä parhaalta tuntuu.

Nikotiinipusseissa ei ole oikeaa eikä väärää tapaa käyttää. Laitat vain pussin mukavalta tuntuvaan kohtaan huulessa ja annat vaikuttaa.

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *