Nuuskakairan tukku

Nuuskakairan tukku – Snusgrossen on se yksi ja ainoa kaikkien tuntema nuuskakauppa suomalaisten nuuskaturistien keskuudessa. Nuuskakairan tukku sijaitsee kaikkien muiden suomalaisten suosimien nuuskatukkujen tavoin Tornion ruotsinpuoleisessa kaksoiskaupungissa Haaparannassa. Haaparanta onkin merkittävin kaupunki, kun katsotaan mistä nuuskan tuonti Suomeen 2022 tapahtuu.

Legendaarinen nuuskakaira

Legendaariseksi nuuskakairan tukku on noussut sekä valtavan suosionsa, että myös valtamedian otsikoihin päätymisen vuoksi. Hyvin harva noin viiden tuhannen asukkaan pikkukaupungin tupakkatuotteita, energia- ja virvoitusjuomia sekä makeisia myyvä kauppa päätyy naapurimaan artistien suosituimpien biisien sanoituksiin.

Talonpoika Lalli – Ei ne mua tullaa -kappaleen virallinen musiikkivideo on striimattu YouTubessa jo yli 320 000 kertaa ja Spotifyssa samainen kappale on saanut myös jo lähes 300 000 striimauskertaa. Kyseisessä kappaleessa oletettavasti pimeää nuuskakauppaa pyörittävä jobbari kertoo selkeästi; nuuskakairassa leipäni lepää.

Nuuskakairan tukku liikevaihto

Talonpoika Lallin laulussa esiintyvä jobbari ei suinkaan ole ainoa, jonka leipä lepää nuuskakairassa. Nuuskakairan tukkua pyörittävän yrityksen Polargrossen AB:n toimistolla ei nimittäin liene leivästä eikä leivänpäällisistä pulaa. Nuuskaa lähinnä suomalaisille myyvän kaupan liikevaihto on 14 henkilöä työllistäväksi kaupaksi melkoisen vakuuttavaa tasoa. Vielä vuonna 2010 liikevaihto liikkui noin 4,5 miljoonan euron paikkeilla, mutta vuoteen 2016 liikevaihto oli saatu nousemaan jo lähes 20 miljoonaan euroon. Tämä ei vielä kuitenkaan ollut läheskään nuuskakaupan huippu, sillä vuoden 2020 liikevaihto alkoi lähennellä jo 40 miljoonan euron rajaa. Kunnioitettavia lukuja alle 15 henkeä työllistävälle pikkukaupungin pikkukaupalle.

Mistä Nuuskakaira löytyy ja milloin se on auki

Snusgrossen eli nuuskakairan tukku löytyy Haaparannasta, Suomen ja Ruotsin välisen rajanylityspaikan välittömästä läheisyydestä. Nuuskakairan tukun osoite on Norra Industrivägen 1, 95334 Haparanda, Ruotsi. Puoti on avoinna arkipäivisin 08:00 – 19:00, lauantaisin 08:00 – 18:00 ja siinä missä jopa itse Jumala, kesken luomistyön, lepäsi seitsemäntenä päivänä, kolmatta käskyä uhmaten nuuskakaira ei pyhitä lepopäivääkään, vaan nuuskaa on saatavilla myös sunnuntaisin 10:00 – 18:00.

Oulun Kärpät episodi

Nuuskakairan tukun päätyminen suurimpiin otsikoihin Suomessa oli seurausta oululaisten jääkiekkomiesten ja Nuuskakairan tukun markkinointitiimin viisaiden päiden yhteen lyömisestä. Oulun Kärppien liigajoukkueen sponsoriksi nimittäin valikoitui Nuuskakairan tukku, jonka näyttävät mainokset pyörivät Raksilan jäähallin kahdelta led-näytöltä viiden minuutin välein, 25 kertaa jokaisen liigaottelun aikana.

Ilmeisesti Oulun Kärppien silloinen toimitusjohtaja Tommi Virkkunen oli joko hyvinkin näppärä poika löytämään porsaanreikiä lakipykälistä, tai sitten liigajoukkueen toimitusjohtajan pallille ei ollut päätynyt niin sanotusti penaalin terävin kynä. Kun Nuuskakairan tukun mainokset alkoivat nostaa meteliä niin lehdistön kuin tavallisten jääkiekko-otteluista nauttimassa olevien lapsiperheiden keskuudessa, toimitusjohtaja katsoi aiheelliseksi kommentoida asiaa yleisradiolle:

Sopimuksen arvo ei kuulu kenellekään, mutta kaikki yhteistyökumppanit ovat meille tärkeitä. Nuuskakairan tukku ei kuitenkaan kuulu niin sanottuun ykkösketjuun.”

Ei myöskään tarvitse olla liigajoukkueiden toimitusjohtajien niin sanotussa ykkösketjussa ymmärtääkseen, kuinka merkittävän asian kanssa kyseisellä mainossopimuksella leikittiin. Monet joukkuelajit, jääkiekko etunenässä, oli ilman Virkkusen neronleimauksiakin saanut negatiivista julkisuutta jo juniorijoukkueiden tasolla suorastaan kukoistavasta nuuskaamisen kulttuurista.

Siinä missä huippu-urheilijat viestivät omalla nuuskan käytöllään nuorille lajin pariin pyrkiville tai lajia jo harrastaville junioreille, että nuuskan käyttäminen on täysin hyväksyttävää urheilijalle, mitä viestii satoja junioripelaajia omaava liigaseura omille junioreilleen, heidän vanhemmilleen ja koko seuran kannattajakunnalle tekemällä tämänkaltaisen sponsorisopimuksen ja mainostamalla nuuskatukkua?

Oveluuden huippu

Markkinointiyhteistyön yksityiskohtia hioessaan, Nuuskakairan tukun ja Kärppien tiimit olivat kaivaneet kikkakirjan sivulta 7 tajunnanräjäyttävän konstin suunnitelman takuuvarmaksi onnistumiseksi:

Peitetään mainoksissa Nuuskakairan tukku nimestä kohta ”Nuuska” sanalla ”sensuroitu”.

Näin myös tehtiin ja kikkakirja osoittautui niin vahvaksi, että valvova viranomainen meni asian tiimoilta suorastaan solmuun.

Nuuska sana oli sensuroitu nuuskakairan tukku mainoksessa
Ovela sensurointi nuuskakairan tukku sanassa sai viranomaiset solmuun.

Valvovana viranomaisena toimiva Valvira ei voinut puuttua Oulun Kärppien ja Nuuskakairan tukun väliseen markkinointiin mitenkään, vaikka tupakkatuotteiden mainonta Suomessa oli täysin kiellettyä. Kapuloita viranomaisten rattaisiin heitteli lähinnä ne tosiseikat, että Nuuskakairan tukku ei sijainnut Suomessa eikä mainonnassa suoraan mainittu tupakkalain alaisia tuotteita, kuten nuuskaa.

Valviran edustaja kertoi, etteivät viranomaiset pysty osoittamaan, että Nuuskakairan tukku markkinoi nuuskaa, sillä yritys sijaitsee Ruotsissa. Porsaanreikä, jota ei osata tukkia. Näin ollen monessa asiassa hyvinkin tehokkaaksi osoittautunut Valvira ei pystynyt kieltämään ruotsalaista nuuskakauppaa mainostamasta liigajoukkueen otteluissa.

Nuuskakairan tukku valikoima

Palataanpa kiekkoepisodista itse aiheeseen. Nuuskakairan tukun valikoima on kuin nuuskakauppojen kuka kukin on -teos. Nuuskakairasta löytyy kaikki Suomessa suosituimmat nuuskamerkit ja vähän päälle. Nuuskavalikoima on todella vakuuttava ja mikä nuuskaturistille paras uutinen; nuuskakairan tukun hinnat ovat todella edulliset. Suurimman näkyvyyden myymälässä saavat luonnollisesti suomalaiset nuuskan käyttäjät hurmanneet erittäin vahvat ja huonolaatuiset, mutta silti edulliset nuuskamerkit, jotka eivät kelpaa ruotsalaisille nuuskaajille lainkaan. Tähän kategoriaan menevät Suomen suosituin nuuska Odens Cold Dry – eli Denssi, R42 nuuska ja Killa nuuskat.

Nuuskakairan valikoimasta löytyy näiden suomalaisten suosikkien lisäksi myös oikeasti laadukkaita nuuskamerkkejä. General, Ettan, Göteborgs Rape – vain joitain mainitakseni. Jos nuuskaa täytyy jostain käydä ostamassa, niin valikoimansa puolesta Nuuskakairan tukku on varmasti paras valinta.

Nuuskakairan tukku hinnat

Hinnat nuuskakairan tukussa ovat hyvinkin kuluttajaystävällisiä. Tosin sivullekirjoittaneen tutustuessa myymälän valikoimaan, ei nuuskakairassa juurikaan näkynyt esimerkiksi laivoilta tuttuja paljousalennuksia, joiden myötä reilumman satsin nuuskaa hakevana saisi huomattavan edun hinnoittelussa.

Odens Cold Dry sinko eli pötkö Denssiä irtoaa nuuskakairan tukusta noin 20–25 euron hintaan. Nuuskakairan tukku Odens hinta noin 25 € on varmasti kilpailukykyinen. R42 nuuskaa ja muuta vastaavaa roinaa irtoaa vielä Denssiäkin edullisemmin. Laatu maksaa joka paikassa, eikä nuuskakairan tukku ole tässä poikkeus; siirryttäessä laadukkaampiin merkkeihin, myös hinta nousee täysin eri tasolle.

Monet asiakkaat nappaavat nuuskakairasta mukaan myös energiajuomia, ja niiden hinnassa onkin niin suuri ero Suomeen, että esimerkiksi Battery energiajuoman roudaaminen Haaparannasta Suomeen on aivan järkevää. Laatikollinen Batteryä irtoaa nuuskakairasta noin 20 euron hintaan.

Nikotiinipussit nuuskakairasta

Nuuskairan tukun valikoimasta on alkanut löytymään myös tupakattomia nikotiinipusseja. Jos käytössäsi on esimerkiksi Zonnic annospussit nuuskan sijaan, eivät nämä nuuskakairasta saatavat nikotiinipussit kuitenkaan ole juuri sinun palasi kakkua, vaan kyseessä on täysin eri tuotteet kuin R-kioskin nikotiinipussit.

Siinä missä 4 mg nikotiinipussit, mitkä ovat olleet Suomen suosituin nikotiinituote tupakan ja nuuskan ohella ja joita on vapaasti saanut tuoda Suomeen ETA-alueelta tai sen ulkopuolelta, myös näitä nuuskakairasta saatavia vahvoja nikotiinipusseja saa tuoda Suomeen rajoituksetta.

Nikotiinipussit laillisesti verkosta

Vaikka vahvat nikotiinipussit, kuten White Fox nikotiininuuska nuuskakairasta on mahdollista tuoda Suomeen rajoituksetta, saattaa kaupan tuotevalikoima olla silti pienempi kuin verkkokaupassa. On siis mukava kuulla, että nikotiinipusseja on saatavilla, vieläpä ilman matkustamista Haaparantaan.

Nicofyn verkkokaupan valikoimasta löydät kymmeniä eri nikotiinipusseja, sekä kevyempään että vahvempaan makuun. Jos olet pohtinut tupakoinnin tai nuuskan käytön sijaan nikotiinipusseja, Nicofyn valikoimasta löydät varmasti mieleisesi. Panostamme laajan valikoiman lisäksi erityisesti myös kilpailukykyisiin hintoihin, joten löydät markkinoiden halvimmat nikotiinipussit Nicofylta.

Kuinka valitsen oikeat nikotiinipussit?

Valikoiman jatkuvasti kasvaessa, voi ensimmäistä kertaa nikotiinipusseja tilatessaan joutua positiivisen ongelman eteen. Kiinnostavia vaihtoehtoja on todella paljon, ja valikoimasta voi olla hankalaa löytää itselleen sopivimmat nikotiinipussit. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että tupakkaa polttaneelle henkilölle, joka ei ole käyttänyt nuuskaa, sopii lähtökohtaisesti paremmin hieman hennommalla porauksella olevat nikotiinipussit, kun taas nuuskan käyttöön tottunut henkilö tarvitsee nikotiinipussiltansa rajua tuntumaa ja mahdollisimman nuuskamaista pussin kokoa. Listaamme alle muutamia suosituksia valikoimastamme, sekä tupakoitsijoille että nuuskan käyttäjille. Suosituksemme ovat valikoituneet parhaiden mahdollisten asiantuntijoiden, eli asiakkaidemme, palautteen perusteella.

Suosituimmat nikotiinipussit tupakoinnin lopettamiseen:

Suosituimmat nikotiinipussit nuuskaamisen lopettamiseen:

Nicofy asiakaspalvelu – aina valmiina

Mikäli Nuuskakairan tukku ei ole sinua varten ja tarvitset apua tai vahvistusta sinulle sopivien nikotiinipussien valintaan tai sinulle on herännyt muita kysymyksiä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Arkipäivisin saat asiakasvastaavamme kiinni kätevästi vaikkapa Facebookin avulla, tai voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalveluumme milloin tahansa. Koskeepa asiasi nikotiinipussejamme, tilaustasi tai mitä tahansa missä voimme olla avuksi, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *