NYT PORAA! Markkinoiden kovimmat nikotiinipussit

Killa Flash nikotiinipussit saapuivat Nicofyn valikoimaan näyttävästi ja Killan valtava menekki pääsi yllättämään ja varasto tyhjenee ennen aikojaan. Ei huolta, Killa -nikotiinipusseja on tulossa lisää ja varaston täydennyksen jälkeen pääset jälleen tilaamaan niitä totuttuun tapaan markkinoiden edullisimmalla hinnalla Nicofylta!

Varastojen täydentymistä odotellessa onkin oiva tilaisuus kokeilla jotain uutta! Valikoimastamme löytyy useita todella kovaa poraavia nikotiinipusseja ja joidenkin kairaus saattaa yllättää jopa Killan tai tavallisen nuuskan jytinään tottuneen käyttäjän. Sen sijaan, että lähtisit hakemaan nuuskaa Haaparannasta, suosittelemme lämpimästi testaamaan todella rajusti poraavat nikotiinipussit. Esimerkiksi suosittu R42 nuuska poraa kyllä, mutta on niin huonolaatuista, että sen vaihtaminen rajusti poraaviin nikotiinipusseihin on suorastaan loistava valinta.

Tästä listasta ei porausta puutu, joten jos haluat uutta ihmeteltävää ikenillesi, tsekkaa nämä markkinoiden koviten poraavat nikotiinipussit:

Grant Extreme Edition

Grant on erittäin suosittu nikotiininuuska valmistaja, jonka valikoimasta löytyy myös yksi markkinoiden eniten poraavista nikotiinipusseista, Grant Extreme Edition. Grant kiekoissa on peräti 27 maistuvaa ja todella laadukasta nikotiinipussia ja etenkin Extreme pusseissa maun lisäksi löytyy myös sitä kuuluisaa porausta! Grant Extreme Edition nyt Nicofylta erittäin edulliseen hintaan vain 4.75€ / kiekko.

Dissident Fiery Ice

Dissident Fiery Ice on nimensä mukaisesti aivan jäätävän kuumaa tavaraa. Fiery Icen chilin ja mintun yhdistelmä on tehty niin rajusti poraavaksi, että jotkut perinteiseen nuuskaan tottuneetkin ovat sanoneet Fiery Icen poraavan jopa liian rajusti. Ensikertalaisen tai muuten miedompaan suutuntumaan tottuneiden kannattaa olla Dissident Fiery Icen kanssa varpaillaan.

Dissident Fiery Ice markkinoiden tulisin nikotiinipussi
Dissident Fiery Ice on markkinoiden tulisin nikotiinipussi joka todella tuntuu!

Snatch Chilli Mint

Tuhti, lähes Killa Flash nikotiinipussin kokoinen 0,7 gramman Snatch Chilli Mint nikotiinipussi saa varmasti tuntemuksia aikaiseksi kokeneessakin yläpellissä! Chili polttaa ja minttu viilentää, ja näiden yhteisvaikutus suussa on todella brutaali poraus. Jos olet siirtymässä nuuskasta nikotiinipusseihin tai tottunut Killan tapaiseen kovaan poraukseen, suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan myös Snatch Chilli Mint pusseja.

Snatch Chilli Mint polttaa jäänkin
Snatch Chilli Mint – tämä pussi polttaa jäänkin!

Volt Deep Freeze

Korkeajännitys -sarjakuvaa kuvattiin aikoinaan niin jännittäväksi, että se iskee kuin miljoona volttia. Nikotiinipusseihin käännettynä voisi leikkisästi sanoa, että yksi Volt iskee kuin miljoona Zonniccia!

Volt Deep Freeze on Swedish Matchin erittäin laadukas ja todella jäätävää porausta tarjoileva nikotiinipussi! Tämä pussi ei puhuttele niinkään makealla mintulla, vaan toimittaa raikasta makua ja todella raakaa eucalyptuksen ja mentolin porausta. Jos tuntuma on tärkeintä, niin tämä poraus kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Volt Deep Freeze on Swedish Matchin poraavin nikotiinipussi
Volt Deep Freeze on todella rajusti poraava nikotiinipussi Swedish Matchilta

Nicofy valikoima kasvaa jatkuvasti

Mikäli nämä ja kaikki muutkin tuotteet on jo testattu, kannattaa valikoimaamme seurailla tarkalla silmällä jatkossakin! Nicofy kasvattaa valikoimaansa jatkuvasti asiakkaidemme toivomaan suuntaan ja huolehdimme siitä, että saat jatkossakin nauttia markkinoiden parhaasta valikoimasta – edullisin hinnoin!

Yksi uusimmista lisäyksistä valikoimaamme on premium luokan Klint nikotiinipussit. Myös Klint -nikotiininuuska markkinoiden edullisimmilla hinnoilla Nicofylta!

Snatch nikotiinipussivalikoimamme on vastikään kasvanut kahdella uutuudella, poraavimpien nikotiinipussien listalle päätyneellä Snatch Chilli Mintillä sekä hieman lempeämmällä, mutta todella maistuvalla Snatch Citruksella.

Kaikki Snatch nikotiinipussit Nicofylta vain 3,90 € / kiekko!

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *