Parhaat nikotiinipussit korvaamaan R42 nuuska

R42 nuuska on Swedish Match -nuuskatehtaan yksi suosituimmista nuuskamerkeistä. R42 on kehitetty vastaamaan kysyntään vahvasta valkoisesta nuuskasta.

Swedish Match on yksi maailman suurimmista tupakkayhtiöistä, joka on perustettu jo vuonna 1915. Swedish Matchin omistajina on vuosien varrella ollut muun muassa Volvo Group ja Ruotsin valtio.

R42 nuuska on erittäin suosittua etenkin suomalaisten nuuskaturistien tuomisena ja Suomessa rehottavan pimeän nuuskakaupan tuotteena. R42 lieneekin Oden’s nuuskan eli Denssin ohella käytetyimpiä nuuskamerkkejä Suomessa.

R42 nuuskaa valmistetaan kuutta eri makuvaihtoehtoa ja tästä artikkelista löydät tietoa suosituimmista R42 tuotteista sekä parhaat ja laadukkaat nikotiinipussi -vaihtoehdot R42 nuuskalle.

R42 on Swedish Matchin suosittu nuuska

R42 kokemuksia

R42 nuuskan käyttäjäkokemuksia ja mielipiteitä tuotteista löytyy laidasta laitaan. Jotkut vannovat R42 nuuskan nimeen ja pitävät sitä lähes parhaana nuuska vaihtoehtona, kun taas toiset pitävät sitä erittäin heikkotasoisena ja viimeisenä vaihtoehtona huulensa täytteeksi. Katsotaan muutamia arvioita suosituimmista R42 tuotteista.

R42 super strong white pussinuuska

R42 super strong white on suosituin R42 nuuska. Mintun ja eukalyptuksen makuinen pussinuuska on vahvuudeltaan peräti 20mg nikotiinia annospussia kohden, eli viisi kertaa enemmän kuin suosituimmissa nikotiinipusseissa. R42 super strong white pussinuuskan maku- tai tuoksumaailma ei myöskään ole sieltä raikkaimmasta päästä, vaan monet käyttäjät kuvailevat R42 nuuskan hajua todella epämiellyttäväksi.

R42 super strong white kokemuksia

Kokemukset tästä kenties suosituimmasta R42 nuuskasta eivät ole mairittelevia. Maku ja tuoksu ovat suorastaan selkäpiitä karmivan etovaa tasoa. Suutuntumaa R42 super strong white kyllä tarjoaa, mutta sen toimittama poraus on huomattavan erilainen, kuin monen muun vahvan nuuskan kohdalla. Kun R42 nuuskan heittää yläpeltiin, huomaa selvästi, että poraus on saatu aikaiseksi todella korkealla pH-arvolla. Pussi valuttaa todella paljon, joka saa aikaiseksi sen, että epämiellyttävä maku korostuu nopeasti ja on todella nopeasti jo aivan liikaa.

R42 nuuskasta kertoessaan Swedish Match jopa mainitseekin sen, että nuuskan vahvuus ei riipu pelkästään siitä, kuinka paljon nikotiinia nuuskassa käytettävästä tupakasta saa. Kosteuspitoisuus, pH arvo, maku ja pussin muoto – kaikki nämä vaikuttavat nuuskakokemukseen. R42 nuuskaan kaikki nämä ominaisuudet ovat optimoitu tarjoamaan mahdollisimman vahvan nuuskakokemuksen jopa kokeneille nuuskan käyttäjille.

Arvostelu 1.5/5

Mitkä nikotiinipussit korvaamaan R42 super strong white?

Kun lähdetään hakemaan terveellisempi ja järkevämpi vaihtoehto korvaamaan R42 super strong white pussinuuska, täytyy ottaa huomioon odotukset tuotteesta sekä luonnollisestikin se, miltä se oikeasti maistuu ja tuntuu. Mikäli korvaajaa lähdetään hakemaan sen odotuksen perusteella, mitä R42 super strong white nuuskasta on, ilman varsinaista tietoa minkä makuinen ja tuntuinen tuote on kyseessä, lähdetään etsimään nikotiinipussiversiota samasta makumaailmasta.

Yksi suosituimmista nikotiinipusseista Suomessa on Snatch Frozen. Todella jäätävän makuinen mentoli ja tuhti, 0.7g nikotiinipussi on makumaailmaltaan varmasti lähellä sitä, mitä kyseisen R42 nuuskan olettaisi olevan. Snatch on todella raikas makuelämys ja suutuntuma riittää kokeneenkin nuuskaajan ylähuuleen.

Mikäli super strong white pussinuuska on jo tullut testattua, ja jostain syystä pidät sen mausta ja tuntumasta, sitä lähelle 4mg vahvuisilla nikotiinipusseilla pääsee Killa Cold X Mint nikotiinipussien avulla. Killa Flash Cold X Mint on mintun ja mentolin makuinen nikotiinipussi jonka makuun on lisätty tietynlaista tunkkaisuutta tupakan makua lisäämällä. Killa myös poraa todella jykevästi, joten tämä on takuuvarma pussi punasilmän tilalle.

R42 Polar Ice

Edellä kerrotun punasilmän jälkeen seuraavaksi suosituin R42 nuuska oli R42 Polar Ice, jota voisi vastaavalla tavalla leikkisästi kutsua sinisilmäksi. Vaikka R42 Polar Ice ei ollut läheskään niin suosittua, kuin silmät punaisena tuijottava isoveljensä, oli Polar Ice huomattavasti laadukkaamman ja paremman oloinen tuote.

R42 Polar Ice – valmistus lopetettu

R42 Polar Ice nuuskaa ei ole enää saatavilla. Tämä on siinä mielessä harmillista, että ollakseen R42 nuuska, Polar Ice oli yllättävän vähän karmivan makuinen tuote. Toki R42 Polar Ice oli yhtä lailla emäksisyydellään sätivää ja valuvaa, mutta sen maku oli huomattavasti miellyttävämpi, kuin esimerkiksi punasilmän.

Arvostelu 2.5/5

Nikotiinipussit R42 Polar Ice nuuskan tilalle

Parhaat nikotiinipussit korvaamaan markkinoilta poistunut sinisilmäinen R42 nuuska löytyvät luonnollisestikin minttuhyllystä. Sinisilmäinen versio R42 nuuskasta oli yllättävänkin raikas, joten lähdetään hakemaan mahdollisimman raikkaita ja aidon mintun makuisia vaihtoehtoja.

Snatch Arctic Mint on jo nimensäkin puolesta hyvin lähellä korvattavaa tuotetta, sillä molemmat ovat hakeneet jäisen mintun makua ja tuntumaa vahvistavaa vaikutusta lumisesta ja hyisestä pohjoisesta. Snatch Arctic Mint on varmasti loistava valinta R42 Polar Ice nuuskaa käyttäneelle. Jos nikotiinipusseiltaan kaipaa makeuden lisäksi pientä suolaisuutta, yksi vaihtoehto on raikasta minttua pienellä suolaisella vivahteella tarjoileva Volt Deep Freeze.

R42 Cool Mint Super Strong White

Cool Mint on yksi nuuska muiden R42 nuuska vaihtoehtojen seassa. Maun olisi tarkoitus olla ilmeisesti hyvinkin raikas ja viilentävä minttu, mutta valitettavasti tämä makulupaus jää jälleen kerran täysin piippuun. Maku on tunkkainen ja tietyllä tavalla “halpa”. Sätimistä ja porausta kyllä löytyy, mutta sekään ei tunnu oikealta. Nikotiinia löytyy 20 mg pussia kohden.

Arvostelu 2/5

R42 Cool Mint ulos – nikotiinipussit sisään

R42 kylmälle mintulle löytyy useita huippuvaihtoehtoja nikotiinipussivalikoimastamme. Yksi suosituimmista vastaavaan makuun tarkoitetuista nikotiinipusseista on Killa Cool Mint – joka onkin aika pitkälle samankaltaista, kuin R42 vastaava kylmä minttu. Killa Flash eroaa kuitenkin merkittävästi R42 pussista. Killan pussi on oikeasti laadukas, eikä se valuta. Nikotiinipitoisuus on tämän Killan tuotteen osalta ainoastaan 4mg, mutta sen laatu ja tuntuma riittää tuomaan huomattavasti vahvemman tuntuman. Killan niin sanottu “nicotine kick” eli olisiko se vapaasti suomennettuna vaikkapa nikotiini-isku, on todella nopea ja iskee 4 milligramman vahvuiseksi pussiksi todella lujaa.

R42 Green Mint Super Strong White

Jos luulit nähneesi kaiken, mutta et ole vielä törmännyt tähän veijariin, hyvä niin. R42 Green Mint Super Strong White nuuska on nimittäin tuoteselosteensa irvikuva. Tuoteseloste antaa ymmärtää kiekosta löytyvän suorastaan parfyymin raikasta ihanuutta, mutta totuus selviää välittömästi kannen pyörähdettyä irti nuuskapurkin päältä. Tuotekuvauksen mukaiset melonin, vihermintun ja guavan aromit loistavat poissaolollaan ja huoneeseen tulvii todella epämiellyttävää ja voimakasta tupakan ja teollisen vihermintun tuoksua. Kun pussin heittää huulen alle, jatkuu sama linja myös maun puolella. Tätä nuuskaa ei yksinkertaisesti halua suuhunsa. Uskomattoman paha maku. Jos johonkin verrattuna esimerkiksi Odens Cold Dry maistuu hyvälle, tämä on se tuote.

Arvostelu 1.2/5

Nikotiinipussit korvaamaan R42 Green Mint Super Strong White

Henkilökohtaisesti voisin korvata tämän R42 elämyksen vaikka poimimalla suun täydeltä nokkosia polttelemaan suutani, mutta tälle löytyy myös erittäin hyviä ja oikeasti hyvän makuisia vaihtoehtoja nikotiinipussivalikoimastamme. Suosituimmat vaihtoehdot tälle vihermintun makuiselle R42 nuuskalle ovat Killa Flash sekä Kick Spearmint. Molempien maku on hyvin lähellä oikeata spearminttiä, jota R42 nuuskalle on myös haettu, huomattavasti huonommalla menestyksellä. Killa Flash on aavistuksen tunkkaisemman makuinen kuin Kick Spearmint, ja molemmista löytyy todella reippaasti suutuntumaa eli porausta.

R42 Peppermint

R42 Peppermint nuuska on jälleen kerran yksi esimerkki siitä, että voimakaskaan mintun maku ei riitä pelastamaan valmiiksi huonoa tuotetta. Swedish Matchin R42 Peppermint nuuskan makua on hyvin hankala kuvailla. Tupakan ja erittäin voimakkaan piparmintun makua parantamaan on lisätty aavistus omenaista esanssia ja koko tämä kolmikko nivottuna yhteen aiheuttaa yhden nuuskahistorian karmaisevimmista makukombinaatioista. Tätä R42 nuuskaa ei pysty suosittelemaan pahimmalle vihamiehellekään.

Arvostelu 0,5/5

Mitä R42 peppermintin sijaan?

Tämänkin nuuskan voi korvata millä tahansa, sillä mikään kokemani ei yllä tämän tasolle. Nikotiinipusseista tähän voisi tarjoilla jotain huomattavasti maistuvampaa, mutta hieman samaan suuntaan tarkoitettua makua. Killa Flash Apple on onnistunut lisäämään omenan aromin huomattavasti R42 nuuskaa paremmin, ja Killan Applea voi kutsua jopa maistuvaksi nikotiinipussiksi. Vaikka kyseessä on omenainen maku, ei pussista puutu kuitenkaan Killalle ominaista vahvaa porausta.

R42 nuuskan arvostelu yleisesti

R42 nuuska on halpaa, ja siinä onkin listattuna kaikki tämän tuotteen hyvät ominaisuudet. Vaikka suomalaisten rakastama Odens Cold Dry ei myöskään kuulu nuuskan alkulähteillä makailevien ruotsalaisten suosikkeihin kyseenalaisen laatunsa vuoksi, on se huomattavasti parempilaatuinen nuuska, kuin R42. Kuten jokainen yllä oleva R42 nuuska arvostelu antaa ymmärtää, ei tästä tuotteesta tee yhtään parempaa se, että se sisältää hullun suuren annoksen nikotiinia.

Erittäin paljon pienempikin annos nikotiinia on täysin riittävä, jos tuote on muuten riittävän laadukas. Se on todistanut lukemattoman monet nikotiinipussit, joiden avulla jo tuhannet suomalaiset ovat päässeet lopullisesti eroon nuuskasta. Ei Odens, Ettan tai ylipäätään mikään nuuska ole terveellistä, mutta jos nuuskaa täytyy käyttää, kannattaa sentään satsata laatuun, eikä polvistua pelkän hinnan vuoksi halvimmalle nuuskalle. Jos R42 tasoa vertaisi johonkin nikotiinipussiin, tulee mieleen ainoastaan nikotiinipussien lada, Zonnic annospussit.

R42 nuuska hyvät puolet

Hinta (joka sekin on liikaa tästä tuotteesta).

R42 nuuskan huonot puolet

Maku. Haju. Laatu. Valuminen. pH-arvo. Yleinen tuntuma.

Usein kysyttyjä kysymyksiä R42 nuuskasta

Ei voi, ainakaan rikkomatta lakia. Nuuskan tilaaminen Suomeen on kiellettyä.

GOTHIATEK on Swedish Matchin vuonna 2000 kehittämä laatustandardi. Swedish Matchin laatustandardi perustuu kolmeen kivijalkaan: Kuluttajansuoja, Laatu ja Avoimuus. Laatustandardin tulokset ja tavoitteet ovat olleet koko sen olemassaolo ajan täysin julkisia.

R42 Super strong white on vahvempaa kuin suosituin Odens Cold Dry.

Torni R42 nuuskaa maksaa kaupasta riippuen Haaparannassa noin 30 – 40 euroa.

Ei ole. Maailman vahvin nuuska on Brutal Red Alert, jonka nikotiinipitoisuus on 45mg.

Voit tuoda matkustajatuontina enintään 1000 grammaa eli yhden kilon nuuskaa kalenterivuorokaudessa.

Swedish Matchin suosituimpia nuuskamerkkejä ovat Ettan, General ja Göteborgs Rape.

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *