Parhaat nikotiinipussit?

Nikotiinipussit kasvattavat suosiotaan jatkuvasti, samalla pussit kehittyvät ja valikoima laajenee hurjaa vauhtia. Yksi yleisimmistä kysymyksistä asiakaspalvelultamme onkin yksinkertaisesti: Mitkä ovat parhaat nikotiinipussit minulle?

Tähän ei tietenkään ole yksinkertaista vastausta, mutta helpottaaksemme etenkin uusien nikotiinipussien valinnassa, kasasimme pienen tietopaketin tämän hetken parhaista nikotiinipusseista.

Miksi nikotiinipussit?

Kun vyyhtiä nikotiinipussien paremmuudesta lähdetään purkamaan, on syytä palautella mieleen perusasiat: Mihin tarkoitukseen nikotiinipusseja käytetään ja mitä ominaisuuksia niiltä toivotaan?

Nikotiinipussit eivät ole tarkoitettu huvikäyttöön, vaan ne ovat vaihtoehtoinen nikotiinia sisältävä tuote kuten tupakka tai nuuska. Nikotiinipusseja käytetään usein kun pyritään lopettamaan tupakointi tai nuuskan käyttö nikotiinipussien pienemmän nikotiiniannoksen vuoksi.

Muita suosittuja nikotiinituotteita tupakan tai nuuskan korvikkeeksi ovat esimerkiksi nikotiinipurukumit, nikotiinilaastarit ja nikotiinisuihkeet.

Miksi nikotiinipussit ovat suosituin vaihtoehto?

Nikotiinipussien nopea nousu suosituimmaksi konstiksi tupakoinnin ja nuuskan käytön lopettamiseen on varmastikin monen eri tekijän summa, mutta tärkeimmät tekijät lienevät:

 • Tehokkuus
 • Huomaamaton käyttö
 • Edullinen hinta
 • Helppo saatavuus
 • Laaja valikoima

Ylivoimaisesti tärkein tekijä on varmasti nikotiinipussien teho. Kun tuote toimii ja sen avulla tupakoinnin tai nuuskaamisen lopettaminen aidosti onnistuu, sen suosio on taattu.

Nikotiinipussien käyttäminen on helppoa ja huomaamatonta – ja niitä voi käyttää missä ja milloin vaan.

Nikotiinipussit, etenkin hintatietoiselle kuluttajalle joka tilaa tuotteet verkosta, ovat todella edullisia verrattuna muihin nikotiinia sisältäviin tuotteisiin.

Nikotiinipussit voi tilata helposti ja nopeasti nicofyn verkkokaupasta ja tilaukset tulevat muutamassa päivässä lähimpään postin noutopisteeseen.

Nikotiinipussit – tärkeimmät ominaisuudet

Nikotiinipusseissa on paljon eroja ja muutamat tärkeimmät ominaisuudet ja erot niissä tekevät juuri sinulle sopivien nikotiinipussien valinnasta tärkeän. Tärkeimmät ominaisuudet, jotka vaikuttavat sopivan nikotiinipussin valintaan, ovat nikotiinipussin koko, suutuntuman eli porauksen taso sekä tietenkin nikotiinipussin maku.

Tyypillisesti nuuskaa käyttämään tottuneet haluavat nikotiinipussiltansa mahdollisimman nuuskamaista tuntumaa, joten heidän valintansa kohdistuu mahdollisimman tuhteihin ja kovaa poraaviin nikotiinipusseihin. Tupakoinnin lopettamisen avuksi taas usein haetaan ainakin aluksi mahdollisimman pienikokoista ja huomaamatonta nikotiinipussia, joka ei myöskään poraa tottumatonta suuta liian tuntuvasti.

Parhaat nikotiinipussit – eroon nuuskasta

Nuuskan käytön lopettamiseen suosituimmat nikotiinipussit ovat siis rajusti poraavat ja nuuskamaiset nikotiinipussit. Nuuskaa käyttäneet ovat tottuneet nuuskan suutuntumaan ja yleisesti pitämään pussia ylähuulessa.

Asiakaspalautteidemme perusteella suosituimmat nikotiinipussit entisille nuuskaajille ovat:

1. Kick – Spearmint

Käyttäjämme ovat ylistäneet Kick – Spearmint nikotiinipusseja lähes täydelliseksi nikotiinipussiksi nuuskan käyttöön tottuneelle. Kick -nimensä mukaisesti suorastaan potkaisee ylähuuleen rajulla kairauksellaan ja miellyttävän raikas Spearmintin maku leviää suuhun ja kestää pitkään.

Kick -nikotiinipussit sisältävät 30 nikotiinipussia rasiaa kohden, joten hinta-laatusuhde tässä 4.49 €/rasia maksavassa laadukkaassa tuotteessa on enemmän kuin kohdallaan.

Tilaa Kick nikotiinipussit tästä!

Nikotiinipussi Kick spearmint

2. Killa nikotiinipussit

Killa -nikotiinipussit ovat tuttuja vahvojen pussien käyttäjille, mutta nyt Killa on tuonut markkinoille myös uuden tuotelinjan, Killa Flash 4 mg nikotiinipussit.

Killa -nikotiinipussit ovat erinomainen valinta nuuskan käyttöön tottuneille ja Killa -valikoimasta löytyy peräti 10 makuvaihtoehtoa. Killa Cold X Mint -nikotiinipussit on maultaan lähimpänä perinteistä tupakkanuuskaa. Killa on varmasti kokeilemisen arvoinen tuote!

Tilaa Killa nikotiinipussit tästä!

Killa nikotiinipussit

3. Snatch Frozen nikotiinipussit

Nicofyn ylivoimainen myyntihitti Snatch Frozen on ollut tuhansien asiakkaidemme mielestä paras nikotiinipussi jo vuosia. Napakkaa porausta ja todella jäätävää mentholin makua tarjoileva Snatch Frozen on myös yksi markkinoiden tuhdeimmista nikotiinipusseista 0.7 gramman painoisella pussillaan. Tämä nikotiinipussi on legenda jo eläessään ja mikäli et vielä ole kokeillut Snatchia, nyt on korkea aika tehdä se.

Tilaa Snatchit täältä!

Snatch Frozen nikotiininuuska

Parhaat nikotiinipussit – eroon tupakasta

Tupakoinninista nikotiinipussien käyttöön siirtyville toimivat toki aivan samat nikotiinipussit kuin nuuskankin tilalle, mutta kovinkaan monet tupakoijat eivät ole tottuneet pitämään nuuskapussia suussaan, joten he haluavat nikotiinipusseiltaan hieman muita ominaisuuksia kuin nuuskaajat. Pienet ja huomaamattomat pussit maltillisella porauksella onkin hyvä lähtökohta pusseihin tottumattomalle kuluttajalle.

1. Dissident Terva

Dissident Terva nikotiinipussit ovat pitäneet paikkansa tupakoinnin lopettajien kärkivalintojen joukossa jo pitkän aikaa. Erittäin maistuva tervainen maku tuo mieleen tervaleijona pastillin ja pussi on miellyttävän kokoinen ja maltillisesti poraava. Dissident nikotiinipussit ovat premium laatua ja laadun huomaa heti rasian avatessaan.

Dissidentillä löytyy lisäksi myös 7 muuta makua, joista esimerkiksi Citrus ja Peach Tea ovat olleet todella suosittuja tupakoinnin lopettajien keskuudessa.

Tilaa Dissident nikotiinipussit tästä!

Dissident - Terva nikotiinipussi

2. Loop nikotiinipussit

Loop on minimallinen nikotiinipussi, joka painaa ainoastaan 0.45 grammaa ja on siten varmasti sopiva myös täysin nikotiinipusseihin tottumattomaan suuhun. Loopin kaksi mainiota makua, Mint Mania ja Salty Ludicris ovat saaneet todella hyvän vastaanoton etenkin tupakoinnista nikotiinipussien käyttöön siirtyjien keskuudessa. Loop -nikotiinipussit ovat todella huomaamattomia käytössä ja vaikka pussit ovat pieniä, niiden maku on todella raikas ja kestävä.

Tilaa Loopit täältä!

Loop Mint mania mini

3. Camo nikotiinipussit

Camo nikotiinipussit on erinomainen valinta tupakoitsijalle joka pohtii nikotiinipusseihin siirtymistä. Erittäin laadukas nikotiinipussi, jonka suutuntuma sopii jokaiseen suuhun. Camo tarjoaa kaksi virkistävää makua, Ice Mint sekä Mango Mint. Etenkin Camo Mango Mint on saanut kehuja todella luonnollisesta mangon mausta.

Tilaa Camo nikotiinipussit täältä!

Camo mango mint nikotiinipussi

Parhaat nikotiinipussit – hinta-laatusuhde

Inflaation kiihtyessä on syytä kiinnittää entistä enemmän huomiota myös hinta-laatusuhteeseen. Nicofyn valikoimasta löytyy useita edullisia, mutta silti huippulaatuisia nikotiinipusseja. Parhaat nikotiinipussit hinta-laatusuhteeltaan löydät parhaiten vertaamalla hintoja sekä kussakin kiekossa olevaa nikotiinipussimäärää.

Valintamme parhaat nikotiinipussit hinta-laatusuhteeltaan ovat:

 1. Kick -nikotiinipussit
  Kick edustaa superlaatua edullisella hinnalla. Kick -nikotiinipussirasiat sisältävät peräti 30 nikotiinipussia, joten saat jopa 1.5 x määrän nikotiinipusseja moniin muihin valmistajiin verrattuna. Vaikka Kick on edullinen, se ei tingi laadusta.
 2. Snatch -nikotiinipussit
  Snatch on klassikko, mutta silti aina ajankohtainen. Nicofyn edullisin nikotiinipussimerkki Snatch tarjoaa laadukasta makua ja suutuntumaa suorastaan käsittämättömän edullisella hinnalla. Kun kiekon Snatchia saa alle neljällä eurolla, voidaan puhua suorastaan uskomattomasta hinta-laatusuhteesta.
 3. Killa -nikotiinipussit
  Kuten Kick, myös Killa nikotiinipussit tulevat 30 kappaleen rasioissa, poislukien Killa Cold X Mint, joka jostain syystä on pakattu 20 nikotiinipussin rasioihin. Killa on luotettava merkki ja sen ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu myös laaja makukavalkadi.

Parhaat nikotiinipussit – extreme makuja

Nikotiinipussit ovat kehittyneet huimaa vauhtia, eikä tilanne todellakaan ole enää se, että nikotiinipussit maistuvat aina sille samalle iänikuiselle mintulle. Nikotiinipusseihin on saatu uskomattoman monia, upeita makuvaihtoehtoja ja esittelemme tässä muutaman todella vaikuttavan makuvaihtoehdon.

Dissident Fiery Ice

Dissident Fiery Ice

Jos puhutaan extreme levelin makuvaihtoehdoista, ei tätä osiota voisi kirjoittaa mainitsematta Dissidentin täysin uskomatonta Fiery Ice nikotiinipussia. Dissidentin Fiery Ice on suorastaan uskomattoman tulinen ja silti samalla jäätävä nikotiinipussi. Makukombinaatio Chili & Minttu toimii, mutta tuliseen ruokaan tai poraavaan nikotiinipussiin tottumattoman kannattaa olla varovainen – sillä tämä pussi on todellakin extreme kategoriaa. Vastaavanlainen nikotiinipussi löytyy myös Snatchin valikoimasta nimellä Chilli Mint.

Kick Berry Mix

Lähes päinvastaista extremeä Fiery Iceen verrattuna tarjoilee luottovalmistajamme Kick, jonka todella makoisa Berry Mix nikotiinipussi vie suorastaan kielen mennessään. Luonnollinen, eri marjoja yhdistelevä maku, on todella aito ja pitkään maistuva. Vaikka pussi ei varsinaisesti poraakaan, on maku niin loistava ja harvinainen, että Kick Berry Mix ansaitsee paikkansa tällä listalla minä päivänä tahansa.

Klint White Mulberry

Itse en edes tiennyt mikä White Mulberry on, ennen kuin sain käsiini Klintin äärimmäisen mielenkiintoisen makuisen White Mulberry nikotiinipussin. Mulperinmarja on harvinainen maku, jossa on samalla jotain tuttua ja silti niin outoa. Vaikka maku onkin hämmentävä, se on suorastaan erinomainen. Kun tämänkaltainen uniikki maku yhdistetään yhteen maailman laadukkaimmista nikotiinipusseista, tulos on luonnollisestikin täysin fantastinen. Tätä makua kannattaa testata rohkeasti!

ILVS Spicy Lime

Chili ja Lime on keittiöistä tuttu upea kombinaatio, josta jotkut huippukokit ovat käyttäneet rohkeasti termiä “match made in heaven”. Näinhän se on ja nyt tätä herkullista kombinaatiota on saatavilla myös nikotiinipussien muodossa. ILVS uutuus Spicy Lime nimittäin maistuu juurikin tälle maailman huippukokkienkin arvostamalle yhdistelmälle ja uskallamme väittää, että tämän makuista nikotiinipussia et ole koskaan ennen maistanut. Kerrassaan upea maku!

Killa Flash 13

Killan monipuolisesta valikoimasta nostamme vielä esille yhden harvinaisen makuvaihtoehdon. Killa Flash 13 on energiajuoman makuinen nikotiinipussi ja ensitestauksen jälkeen täytyy myöntää, että tässä ollaan jonkin suuren äärellä. Maku on täysin ainutlaatuinen ja energiajuomamaisen maun lisäksi Killa 13 ylähuulessa levittää myös hieman minttuista makua ja tuntumaa. En ole mitenkään suuri energiajuomien ystävä, mutta ehkäpä Killa 13 vuoksi minusta on tulossa sellainen.

Nikotiinipussit nopeasti ja luotettavasti

Nicofy valikoimsta löydät siis parhaat nikotiinipussit, jos olet pohtimassa tupakoinnin tai nuuskaamisen sijaan nikotiinipusseja. Nikotiinipussien tilaaminen Nicofylta käy helposti ja tilauksesi toimitetaan muutamassa päivässä lähimpään postin noutopisteeseen. Tilauksen maksaminen onnistuu kaikilla yleisimmillä maksutavoilla.

Huolehdimme siitä, että valikoimamme pysyy laadukkaana ja pystymme esittelemään uusia tuotteita asiakkaillemme ensimmäisenä Suomessa. Teemme jatkuvasti töitä sivustomme parantamiseksi niin sisällön kuin kaupankin osalta ja huolehdimme että niin maksut, tilaukset kuin toimituksetkin ovat jatkossakin markkinoiden parasta ja luotettavinta Nicofy-laatua!

Lue lisää meistä, visiostamme ja missiostamme sivustomme “ketä olemme?” -osiosta.

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *