Snatch ja shiro nikotiinipussi

Shiro ja Snatch

Valtava valikoimamme on jälleen kasvanut! Meille on saapunut suurta kysyntää osakseen saanut Shiro. Snatch on uudistettu teiltä saadun palautteen pohjalta ja nikotiinipussin koko on kasvanut 0,5g -> 0,7g sekä makua on nyt enemmän! Snatch tuoteperheeseen liittyi myös markkinoiden tuhdeimman pussin ja jäätävimmän puraisun omaava Frozen nikotiininuuska.

Snatch nikotiininuuska

Snatch Frozen nikotiininuuska

Snatch Frozen nikotiinipussi

Nikotiininuuska Frozen on markkinoiden kovimman porauksen omaava minttusäkki. Jäinen menthol kairaa kuin denssi, ja sitähän on moni pyydellyt. Frozen ei jätä kylmäksi. Ei kun hetkinen… Jättäähän se. Jos haluat hieman kevyemmän minttupläjäyksen, niin valitse Snatchin Arctic Mint. Tämä on denssin puraisua haluavien valinta. 

Snatch Artcic Mint nikotiininuuska

Snatch Arctic mint nikotiinipussi

 Nikotiinipussi, jossa on makua ja luonnetta! Snatchin uutuus Arctic Mint on edeltäjäänsä reilusti parempi tuote, kosteus tasapaino on loistava ja makua on reilusti. Loistava jäinen puraisu ja makea mintun maku taivaallisena kombona. Kokeile ja ihastu! 

Snatch forest fruits nikotiininuuska

Snatch Forest fruits nikotiinipussi

 Nikotiinipussi, jossa on makua ja luonnetta! Snatchin uutuus forest fruits on edeltäjäänsä reilusti parempi tuote, kosteus tasapaino on loistava ja makua on reilusti. Marjaisa ihana herkku, joka auttaa sinut pääsemään irti tupakasta.

Shiro nikotiinipussit

Shiro on Tanskassa valmistettu nikotiininuuska brändi. Shiron pussit ovat slim mallisia, joten ne sopivat hyvin tupakoitsijoillle. Nikotiininuuska Shiro on euroopassa suuressa suosiossa. Shiron valmistaja AG Snus valmistaa myös suomalaisten keskuudessa kovaa suosiota nauttivat nuuskat: Kapten, SISU,

Shiro licorice nikotiinipussi

Shiro Licorice nikotiinipussi

Shiro nikotiinipussit ovat maultaan ja laadultaan vakuuttavia. Shiro Licorice on taivaalllinen lakritsa salmiakki. Vahva maku ja erinomainen kosteustasapaino kruunaa tämän loistavan nikotiinipussin. Shiron nikotiininuuskat ova tupakoinnin lopettajille täydellisesti sopivia slim pusseja.

Shiro Virginia Classic nikotiinipussi

Shiro Virginia classic nikotiinipussi

Shiro nikotiinipussit ovat maultaan ja laadultaan vakuuttavia. Shiro Virginia Classic on paljon kaivattu tupakan makuinen nikotiinipussi. Maku on erittäin täyteläinen Virginian Classic tupakka. Vahva maku ja erinomainen kosteustasapaino kruunaa tämän loistavan nikotiinipussin.

Shiro True North nikotiinipussi

Shiro True North nikotiinipussi

Shiro nikotiininuuskat ovat maukkaita ja laadukkaita. Shiro True North on raikas mintun ja mentholin kombinaatio. Täydellinen tasapaino makutta ja raikkautta. Vahva maku ja erinomainen kosteustasapaino kruunaa tämän loistavan nikotiinipussin. Shiron nikotiininuuskat ovat tupakoinnin lopettajille täydellisesti sopivia slim pusseja.

Shiro cool mint nikotiinipussi

Shiro Cool mint nikotiinipussi

Shiro nikotiinipussi Cool Mint. Shiro Cool Mintin jäätävä viilentävä efekti ja mintun kevyt makeus on uskomattoman herkullinen kokonaisuus. Vahva maku ja erinomainen kosteustasapaino kruunaa tämän loistavan nikotiinipussin. Shiron nikotiininuuskat ovat tupakoinnin lopettajille täydellisesti sopivia slim pusseja

Shiro Fresh mint nikotiinipussi

Shiro Fresh mint nikotiinipussi

Shiro tupakaton nuuska. Shiro Fresh Mintin raikkaus mintun makeudella höystettynä on tasapainoinen ja maukas kokonaisuus.. Vahva maku ja erinomainen kosteustasapaino kruunaa tämän loistavan nikotiinipussin. Shiron nikotiininuuskat ovat tupakoinnin lopettajille täydellisesti sopivia slim pusseja.

Tupakoinnin lopetus

Nikotiinipussit ovat markkinoiden suosituin itsehoitolääke tupakoinnin lopetukseen. Yksi nikotiinipussi sisältää 4mg nikotiinia ja on näin ollen laillista tilata Suomeen! Voit tilata kerralla 108kpl nikotiinipussi rasioita TÄYSIN laillisesti! Meidän verkkokaupasta tilatessasi voit olla varma, että kaikki tuotteemme täyttävät tullin suositukset!

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *