Shiro ja Snatch

Shiro ja Snatch nikotiinipussit ovat pysyneet suomalaisten nikotiinipussien käyttäjien kestosuosikkeina vuodesta toiseen. Shiro on tanskalaisen AG Snusin valmistama nikotiinipussi. Saman tehtaan hihnalta tulee muun muassa Kapten ja Sisu -nuuskat, ja Shiroa pidetäänkin yleisesti yhtenä laadukkaimmista nikotiinipusseista. Snatch nikotiinipussit valmistetaan Tsekeissä ja Snatchin mahtavat maut ja muhkeat, jämäkästi poraavat nikotiinipussit ovat Suomen suosituimpia. Lue lisää ja katso näiden kahden huippumerkin parhaat tuotteet artikkelistamme.

Snatch nikotiinipussit

Snatch nikotiinipussit tarjoavat takuuvarmasti markkinoiden parhaimman hinta-/laatusuhteen. Laadukkaat Snatch nikotiinipussit maksavat yksinoikeudella Nicofyn verkkokaupassa ainoastaan 3,99€ per rasia ja tilaamalla enemmän kerralla voit myös hyödyntää tarjoamamme määräalennuksen ja yli 50 rasian tilaajalle Snatch nikotiinipussit maksavat ainoastaan 3,69€/rasia.

Snatch nikotiinipussi valikoimasta löytyy tällä hetkellä viisi loistavaa makua, joista ylivoimaisesti Suomen suosituin on Snatch Frozen.

 • Snatch Frozen nikotiinipussi
  YITH Badge

  Snatch – Frozen 4mg nikotiinipussi

  3.99
  Määrä Hinta / kpl
  10 - 19 3.89
  20 - 49 3.79
  50 + 3.69
 • Snatch Arctic Mint nikotiinipussi

  Varasto loppu

  YITH Badge

  Snatch – Arctic Mint 4mg nikotiinipussi

  3.99
  Määrä Hinta / kpl
  10 - 19 3.89
  20 - 49 3.79
  50 + 3.69
 • Snatch Cilli Mint nikotiinipussit

  Snatch – Chilli Mint 4mg nikotiininuuska

  3.99
  Määrä Hinta / kpl
  10 - 19 3.89
  20 - 49 3.79
  50 + 3.69
 • Snatch Citrus nikotiinipussit

  Snatch – Citrus 4mg nikotiininuuska

  3.99
  Määrä Hinta / kpl
  10 - 19 3.89
  20 - 49 3.79
  50 + 3.69

Shiro nikotiinipussit

Shiro on AG Snusin vamistama nikotiininuuska. Shiron pussit ovat slim mallisia, joten ne sopivat hyvin tupakoitsijoillle. Shiron nikotiinipussit uudistuivat vuoden 2022 aikana ja uudet Shiro nikotiinipussit ovat löytäneet nopeasti oman fanikuntansa. Uutta Shiro nikotiininuuskaa on saatavilla viittä eri makua, joista kolme on erilaisia variaatioita mintusta ja minttujen lisäksi saatavilla on Licorice ja Mellow Bergamot makuja.

Snatch ja Shiro nikotiinipussit Nicofylta

Snatch nikotiinipussit voit tilata yksinoikeudella Nicofyn verkkokaupasta! Nicofyn nikotiinipussivalikoima on Suomen laajin ja edullisin, joten löydät samasta paikasta myös Shiro nikotiinipussit ja kaikki muutkin Suomen suosituimmat nikotiinipussit. Valikoimassamme on esimerkiksi valtavaan suosioon nousseet Killa nikotiinipussit.

Tutustu Suomen parhaaseen nikotiinipussivalikoimaan ja tule edullisille ostoksille Nicofyn verkkokauppaan! Nyt valikoimassamme myös vahvat nikotiinipussit!

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *