Nikotiinipussien tilaaminen

Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen

Nikotiinipussien, tai nikotiininuuskan niinkun sitä myös kutsutaan, tilaaminen netistä Suomeen on laillista tietyin rajoituksin. Nikotiinipussin nikotiinipitoisuus tulee olla alle 4mg per annospussi ja tuotteen pitää tulla postitse Suomen rajojen ulkopuolelta, mutta Eta-alueelta. Suomen sisäinen myyntii vaatii FIMEA:n hyväksynnän, ja sen takia R-kioskilta saa pelkkiä Zonnic annospusseja, jotka ovat tiedettävästi erittäin mauttomia. Suomi on jälleen kerran erottautunut edukseen muista EU-jäsenvaltioista – meillä se vain on eri asia!

Onneksi viranomainen sallii alle 4mg pussien maahantuonnin postitse itsehoitotuotteena.

Vahvat nikotiinipussit Suomeen

Yli 4mg pussit sen sijaan luokitellaan reseptilääkkeiksi. Niiden tilaaminen netistä tai edes laivalta tuonti on laitonta. Syytteeksi tulee lääkeainerikkomus ja siitä meillä on Nicofyin tiimissä omakohtaista kokemusta ihan oman blogipostauksen verran. Sille eivät viranomaiset kuitenkaan ole osanneet antaa järkiperusteista syytä, miksi juuri numero neljä on oikean ja väärän vedenjakajana.

Esimerkiksi suosittu Killa nuuska on nyt saatavilla myös 4mg vahvuisena ja sitä kautta saatavilla Suomeen.

Vahvoja nikotiinipusseja voi tilata Suomeen. Tässä on kuitenkin äärimmäisen iso MUTTA. Ilman reseptiä se on laitonta ja pahimmassa tapauksessa vankeudella rangaistavaa. Vahvojen nikotiinipussien tilaamisesta rangotaan normaalisti lääkeainerikkomuksella ja suuremmissa määrissä lääkeainerikoksella.

Lailliset nikotiinipussit Suomeen

Nicofy on rekisteröity ulkomaille välttääksemme Valviran ja muiden virastosauruksien ahdistelun. Kaikki Snatch nikotiinipussimme ovat alle 4mg vahvuisia ja täyttävät täten kansallisesti sovellettavan “itsehoitolääkkeen” määritelmän. Tilaukset lähetetään EU-alueelta nopeasti postitse – yleensä toimituksessa kestää vain 3-4 arkipäivää. Pienemmät tilaukset pompsahtavat suoraan luukusta huuleen. 

Nikotiinipussit ja nikotiinikorvaustuotteet

Nikotiinipussit ovat oiva vaihtoehto tupakalle ja nuuskalle. Suomessa nikotiiniannospussit ovat jopa ohittaneet myynnissä perinteiset nikotiinipurukumit ja muut korvaushoidot. Voidaan todeta, että nikotiinipussista on tullut suosituin vaihtoehto tupakalle ja nuuskalle. Eikä se turhaan ole suosiotaan saanut.

Nikotiinipussien suosiosta kertoo esimerkiksi se, että suurimmatkin tupakkatuotteiden valmistajat ovat alkaneet tehdä täysin tupakattomia nikotiinipusseja. Esimerkiksi Zyn nuuska on ollut todella suosittua perinteistä nuuskaa, ja nyt Swedish Match on tehnyt nuuskan lisäksi myös tupakoinnin lopettamisen apuvälineeksi sopivan Zyn nikotiininuuskan.

Omakohtaisesta kokemuksesta voin kertoa, että ovat nämä paljon parempi kuin Zonnicit tai nicotinell nikotiinipurukumit. Näistä ei minulle ole tullut närästystä eikä hikkaa toisin kuin edellä mainituista. Harraste netin puolella hyviä tipsejä tupakoinnin lopettamiseen.

Jos vielä epäröit nikotiinipussien tilaamista, niin katsoppa Tullin ohjeet. Tilaaminen Nicofy verkkokaupasta on 100% laillista.

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *