Näytetään ainoa tulos

 • Killa Flash nikotiinipussit

  Killa – Flash nikotiinipussi

  5.49
  • Nikotiinipitoisuus 4mg/pussi
  • Todella tuhti 0,8g nikotiinipussi
  • Valmistettu Tanskassa
  • Maku: spearmint
  • 30kpl pusseja/rasia

   

Killa nikotiinipussit

Killa on yksi Euroopan suosituimmista nikotiinipussivalmistajista ja on tunnettu erityisesti erittäin vahvoista nikotiinipusseistaan. Mietojen, itsehoitotuotteen määritelmän täyttävien nikotiinipussien suosion räjähdettyä valtavaksi, myös Killa päätti lähteä 4 mg nikotiinipussimarkkinoille uudella Killa Flash nikotiininuuska tuotteellaan. Killa Flash nikotiinipussit ovatkin nousseet heti yhdeksi markkinoiden suosituimmista nikotiinipusseista. Killa Flash nikotiinipussit saat kotiin toimitettuna, tuttuun tapaan edullisella hinnalla Nicofyn verkkokaupasta.

Killa Flash 4 mg nikotiinipussit

Killa Flash 4 mg nikotiinipussit ovat kaikkien muiden tuotteidemme tapaan täysin laillisesti Suomeen tilattavia itsehoitotuotteita. Voit tilata kaikkia tuotteitamme jopa kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän kerrallaan. Killa Flash nikotiinipussit ovat erityisen toimiva tuote nuuskan käyttämisen lopettamisessa. Nuuskamainen, tuhti 0,8g pussikoko höystettynä todella brutaalilla huulituntumalla ja useista nuuskamerkeistä tutulla, teollisella mintun maulla, on saanut jo sadat ellei tuhannet nuuskankäyttäjät eroon valtavia terveyshaittoja aiheuttavasta tupakkanuuskasta.

Killa Flash nikotiinipussit - 30 pussia edullisella hinnalla

Jokainen Killa Flash nikotiininuuskarasia sisältää peräti 30 laadukasta ja tuhtia nikotiinipussia. Useat muut nikotiininuuskamerkit käyttävät noin 20 pussia sisältäviä rasioita, joten Killa Flash nikotiinipussit tarjoavat todella kovan vastineen rahoillesi. Killa nikotiinipussit valmistetaan Tanskassa alan johtavien asiantuntijoiden toimesta, joten vaikka Killa nikotiinipussit ovat kappalehinnaltaan todella edullisia, ei pussien laadusta ole tingitty tippaakaan. Päinvastoin, Killa Flash on yksi markkinoiden laadukkaimmista tuotteista.

Killa nikotiinipussit valikoima

Tällä hetkellä valikoimasta löytyy ainoastaan mintun makuinen Killa Flash nikotiininuuska. Kaikki muut Killa nikotiinipussit ylittävät 4 mg nikotiinipitoisuuden annospussia kohden, joten näiden vahvojen Killa nikotiinipussien tilaaminen Suomeen ilman asianmukaista reseptiä on lääkeainerikos. Olethan tarkkana tilatessasi Killa nikotiinipusseja muista verkkokaupoista, sillä jotkut verkkokaupat tarjoavat myös liian vahvoja ja täten laittomia nikotiinipusseja ilman reseptiä. Tilaamalla nikotiinipussit Nicofy.com verkkokaupasta, voit aina olla varma tilauksesi laillisuudesta.

Nikotiinipussien edut nuuskaan verrattuna

Nikotiinipussit, kuten Killa, eivät sisällä lainkaan tupakkaa ja ovat tarkoitettu korvaushoitotuotteeksi tupakasta ja nuuskasta vieroittumiseen. Tupakoinnin ja nuuskaamisen terveyshaitat ovat valtavia ja uudet, modernit korvaushoitotuotteet ovat merkittävä apuväline tupakoinnin ja tupakkanuuskan käyttämisen vähentämiseksi. Nikotiinipussit eivät sisällä tupakkanuuskan myrkyllisiä ainesosia, vaan ainoastaan nikotiinikorvaushoitotuotteelle sallitun määrän nikotiinia, sekä täyte- ja makuaineita, jotka ovat elintarviketeollisuudesta tuttuja e-koodeja. Terveyteesi vaikuttavien etujen lisäksi nikotiinipussit tuovat myös kosmeettista hyötyä, sillä nikotiinipussit eivät värjää hampaita tai aiheuta pahanhajuista hengitystä. Nikotiinipussit ovat myös erittäin huomaamaton ja diskreetti tapa nikotiinin käyttöön. Nikotiinipusseista onkin tullut nopeasti Suomen suosituin nikotiinikorvaushoitotuote. Mikäli olet harkinnut tupakoinnin tai nuuskan käyttämisen lopettamista, nikotiinipussit voivat olla ratkaiseva apu lopettamisen onnistumisessa. Tutustu koko valikoimaamme ja mikäli kaipaat apua oikeanlaisen nikotiinipussin valitsemisessa tarpeisiisi, asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kiperimpiikin kysymyksiisi.