Grant Black – Spearmint nikotiinipussi

(2 tuotearviota)

4.65

 • Nikotiinipitoisuus 3.9mg/pussi
 • Valmistettu Euroopassa
 • Spearmint
 • Vihreä tee täyteaineena!
 • 27kpl pusseja/rasia

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.55
20 - 49 4.45
50 + 4.35

Toimitamme tuotteet kotimaisella Smartpostilla, toimitusarvio 3-5 vuorokautta. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin (norm. 5.90€)

  Suomalaiset maksutavat
  • Nicofy maksutavat

  Grant Black – Spearmint

  Grant Black sarjassa on käytetty täyteaineena normaalin selluloosan sijaan vihreää teetä!
  Vihreää teetä ei muiden nikotiinipussi valmistajien pusseista vielä löydy. Grant Black Spearmint tarjoaa hieman makeahkon piparmintun raikkaan maun.

  Kuten muissakin Grant nikotiinipusseissa, niin on myös tässäkin 27 pussia ja miellyttävän kihelmöivä huulituntuma.

  Voit tilata kerralla tullin määrittelemän kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän nikotiinipussirasioita kerralla TÄYSIN laillisesti!

  Miten nikotiinipusseja säilytetään?

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän. Emme suosittele säilyttämään nikotiinipusseja pakastimessa.

  Ainesosaluettelo:

  Vihreä tee, suola, happamuuden säätöaine (E500), kosteuden tasapainottaja (E1520), makeutusaine (E955), luonnolliset aromit, nikotiini

  2 arviota tuotteelle Grant Black – Spearmint nikotiinipussi

  1. Jontte (varmistettu kirjoittaja)

   Vihreätee tekee pusseista nuuskamaisempia kun perus muista podeista. Näitä jos tulis joskus perus tupakan makuisena niin olisin myyty! Ei nuuskan kuulu maistua millekkään purkalle tai mummon marjamehulle.

   Itse tuote on kuitenkin onnistunut. Tuntuma on hyvä, pussit ja purkki miellyttäviä. Maku on sopivan mieto omaan makuuni, pidetään hammastahnat ja nuuskat kaukana toisistaan. Maulla varmaan havitellaan surullisenkuuluisaa odens cd. Siinä se onnistuu paremmin kuin itse tuote.

  2. Dannu (varmistettu kirjoittaja)

   Pussit heikkoja ja rutikuivia kun avasin kiekon. Makua vaikea arvioida kun ei maistu miltään. Haju ei miellyttävimmästä päästä.

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *