/ / / / ILVS Aurora mint nikotiininuuska

ILVS Aurora mint nikotiininuuska

(21 tuotearviota)

4.75 sis. alv

 • Nikotiinipitoisuus 3,9mg/pussi
 • 0,5g nikotiinipussi
 • Valmistettu EU:ssa
 • Jäinen minttu
 • 20kpl pusseja/rasia

Varastossa

Kuvaus

ILVS Aurora mint nikotiininuuska

Nikotiinipussi ILVS Aurora mint on maultaan herkullinen minttu. ILVS Aurora mint on vahva ja hieman makeahko minttu pussi. Tämä nikotiinipussi loistaa puhtaalla maullaan ja laadukkaalla pussillaan. Jos olet kyllästynyt minttuisiin nikotiinipusseihin kokeile XQS Cactus souria tai Snatch forest fruitsia . Yksi nikotiinipussi sisältää 3,9mg nikotiinia ja on täten ollen laillista tilata Suomeen! Voit tilata kerralla 108kpl nikotiinipussirasioita kerralla TÄYSIN laillisesti!

ILVS Auroa Mint voi tuntua neitsythuulessa todella jyrkältä, poraus on hyvin tiukka ja denssimäinen. Tämä tuote kosiskelee metsien karjuja, jotka eivät pienestä hätkähdä.

ILV nikotiininuuskissa on puhtaat maut ja täysin ilman keinotekoisia aromeja! Tiesitkö, että ILVS on ensimmäinen suomalainen nikotiininuuskabrändi? Lue ILVS perustajien haastattelu: TÄSTÄ

B merkintä purkin pohjassa tarkoittaa valmistuspäivää.

Tuotetietoa:

  • Nikotiinipitoisuus 3,9mg/pussi
  • 0,5g nikotiinipussi
  • Valmistettu EU:ssa
  • Jäinen minttu
  • 20kpl pusseja/rasia

Ainesosaluettelo:

Luontaiset kuidut (E460), vesi, luontaiset aromit, stevia, emulgointi aine (E401), mentoli, happamuudensäätöaine (E501), magnesiumkarbonaatti, nikotiini, kosteuden säätöaine (E1520).

Miten nikotiinipusseja säilytetään?

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Lisätiedot

Paino 0.020 kg
Poraus

Maku

21 arviota tuotteelle ILVS Aurora mint nikotiininuuska

 1. Jugi

  Nyt oli raikas maku ja minttu puskee hyvin läpi

 2. Laturi

  Mainio tuote nuuskan tilalle. Positiivisesti yllättynyt täyteläisestä, mutta freesistä mausta; voittaa marketin zonnicit mennen tulen.
  Toimitus oli lupauksen mukaisesti ripeä, ei ongelmia.

 3. Kimmo

  Paras minttu mitä on tullut vastaan. Purasee oikeasti kunnolla niin että ikenissä tuntuu ja makua löytyy, mutta ei oo liian karkkimainen. Myös juuri sopivan kostea.

 4. Hannu

  Raikas ja hyvä maku, ei liian vahva. Hyvänkokoiset pussit ja sopiva kosteus.

 5. Stuba

  Puraisee kun ilves, mukavalla minttu potkulla. Erittäin hyvä tuote, olen positiivisesti yllättynyt. Paketti tuli myös nopeasti 5/5!

 6. mikko.kaarakainen (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaan makuinen nikotiinipussi, mitä tullut vastaan. Potkii/ puraisee riittävästi! Ainut miinus näissä on hieman pinehköt pussit. Mutta tässä kyllä laatu korvaa pussien koon.

 7. Tomi Salonmaa (varmistettu kirjoittaja)

  Huono laatu. Osa pusseita repes. Pussien minttumaut vaihteli. Osassa oli aivan liikaa makua et huuli ja kieli turtui.

 8. Nico (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä freesi maku, sellanen väkevän hammastahnan jälki fiiilis eli hyvä on. Iso miinus näissä ilvs pusseissa, että ei kannata pitkää pitää huulessa. Sellasta märkää vessapaperia ikeniin kertyy ja ei lähe kuin sormella pois. Jotenki inhottava käyttää, maku sitäkin prempi.

 9. Jouzki (varmistettu kirjoittaja)

  Oikein mukava jäinen poraus huulessa. Hyvän makuinen, ei ala vuotaa samanlailla kuin spearmint. Pussit saisi olla isompia näissä Ilvs kiekoissa.

 10. Niko Peippo (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäinen nikotiinipussi jossa ei ole noita keinotekoisia makeutusaineita, tätä on odotettu pitkään. Ei kiinnosta pumpata itteensä täyteen aspartaamia ym skeidaa. Maku on hyvä ja ”poraus” riittävä omaan huuleen. Jatkossa ei tartte muita brändejä enää edes miettiä. Ainut miinus tosiaan tuo jonkun jo edellä mainitsema ”märän vessapaperin” jääminen huuleen mutta omaa menoa se ei haittaa. Todellakin jatkoon ++

 11. K J (varmistettu kirjoittaja)

  Auttamatta liian pienet pussit.

 12. Vesku (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavasti poraa ja maultaan ok. Ongelmaksi osoittautuu pussien hajoaminen, yli puolen tunnin imuttelulla huuleen on pari kertaa jäänyt riekaleita pussista.

 13. Inkaisa (varmistettu kirjoittaja)

  Maku 6/5. Tähän mennessä kokeilluista suosikki maku. Yhden tähden miinus pussien laadusta, osa oli herkkiä hajoamaan.

 14. rahka (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät pussit, jotka sätii jo pienesti. Makukin on hyvä, muistuttaa vähän salmiakkia

 15. JP (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä mintun maku! Sopivan pieni pussi ja kostea.

 16. Sämpylä

  Ihan jees pussi. Snatch silti suosikki.

 17. Kalle

  Erittäin hyvä mintun maku ja todella raikas! Poraus 4/5.

 18. JaaNA

  Hyvä, raikas maku ja poraus ja ISO plussa pienehköstä pussin koosta, tätä pystyy käyttämään todella huomaamattomasti töissäkin

 19. Jazka

  Kova potku, hyvä maku ja hyvän kokonen pussi

 20. Anton Lehtinen (varmistettu kirjoittaja)

  Pussi ei ole laadukas, kunnon slimmipusseja nähneenä on kyllä ala-arvoinen suoritus. Tuntuu ensinnäkin hajoavan todella helposti ja näyttää hapsuuntuvan joka puolelta jo ensiavauksella pussit ovat jo rikkinäisen näköisiä.

  Tavara on makea, poraus löytyy muttei ole kovimmasta päästä. Haju on kuin saunaeukalyptus, todella todella vahva. Nokka aukeaa jos kunnolla sniffaa. Tuote on hyvä ja mukava käyttää. Nikotiinin himo pysyy kurissa.

 21. Ilkka.K

  ILVS maistuu ja poraa todella mukavasti omaan makuun!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *