/ / / / ILVS Wild berries nikotiininuuska
Ale!

ILVS Wild berries nikotiininuuska

(5 tuotearviota)

4.75 sis. alv

 • Nikotiinipitoisuus 3,9mg/pussi
 • 0,5g nikotiinipussi
 • Valmistettu EU:ssa
 • Mustikka mansikka
 • 20kpl pusseja/rasia

Varastossa

Kuvaus

ILVS Wild berries nikotiininuuska

Nikotiinipussi ILVS Wild berries on maultaan metsän raikas mustikka mansikka. Tämä nikotiinipussi loistaa puhtaalla maullaan ja laadukkaalla pussillaan. Jos tahdot voimakasta porausta ja jäätäviä makua kokeile Snatch Frozen ja Snatch Arctic mint. Yksi nikotiinipussi sisältää 3,9mg nikotiinia ja on täten ollen laillista tilata Suomeen! Voit tilata kerralla 108kpl nikotiinipussirasioita kerralla TÄYSIN laillisesti!

ILV nikotiininuuskissa on todella maukkaat maut ja täysin ilman keinotekoisia aromeja! Tiesitkö, että ILVS on ensimmäinen suomalainen nikotiininuuskabrändi? Lue ILVS perustajien haastattelu: TÄSTÄ

B merkintä purkin pohjassa tarkoittaa valmistuspäivää.

Tuotetietoa:

  • Nikotiinipitoisuus 3,9mg/pussi
  • 0,5g nikotiinipussi
  • Valmistettu EU:ssa
  • Mustikka mansikka
  • 20kpl pusseja/rasia

Ainesosaluettelo:

Luontaiset kuidut (E460), vesi, luontaiset aromit, stevia, emulgointi aine (E401), mentoli, happamuudensäätöaine (E501), magnesiumkarbonaatti, nikotiini, kosteuden säätöaine (E1520).

Miten nikotiinipusseja säilytetään?

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Lisätiedot

Paino 0.020 kg
Poraus

Maku

5 arviota tuotteelle ILVS Wild berries nikotiininuuska

 1. KirjaSusi (varmistettu kirjoittaja)

  Raikkautta on vain himppusen verran. Voi nähdä mielessään mustikka mättään ja puolukka ryppään. Kevyt, hento, hienostunut maku, pehmeä kuin kissan turkki. Jos mintut tuntuu liian hyökkääviltä, tämä metsänhengen maku on varmasti mieleen.

 2. Juha Bergman (varmistettu kirjoittaja)

  Oikein marjainen maku, mukavan kokoinen ja huulihellä pussi. Jos ei pidä ”porauksesta”, tai huulet muuten vain herkät, niin tässä on mainio tuote. Pussien koko loistava. En niinkään pidä perus pitkulaisista slim-pusseista, joten tämä on sellaista mitä itse haen suuhun laitettavaksi. Pussi on ohut, kuten slim, mutta lyhyempi, joten katoaa huomaamattomaksi huuleen tuntuen kuitenkin selkeästi ja samalla pehmeästi.

 3. Muikkunen (varmistettu kirjoittaja)

  Maku ei ole erityisen hyvä, mutta voimakas se on. Pussi koko liian pieni ja porauksesta ei tietoakaan. Kyllä tämä varmaan neitsyt ikenille ihan kelpo tuote on.

 4. Iivo Rahikainen (varmistettu kirjoittaja)

  Ei porannut. Maku autenttinen vadelma ja tuoksu hyvä. Pussi tosin vähän pienehkö, mutta hyvän muotoinen.

 5. Kalle

  Kerrankin marjaisen makuinen tuote. Poraus mieto mutta maistuu todella hyvälle. Emäntä tykästyi varsinkin tähän tuotteeseen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *