ILVS Wild berries nikotiininuuska

(15 tuotearviota)

4.75

 • Nikotiinipitoisuus 3,9mg/pussi
 • 0,5g nikotiinipussi
 • Valmistettu EU:ssa
 • Maku: mustikka ja mansikka
 • N. 20kpl pusseja/rasia

Varastossa

Kuvaus

ILVS Wild berries nikotiininuuska

Nikotiinipussi ILVS Wild berries on maultaan metsän raikas mustikka mansikka. Tämä nikotiinipussi loistaa puhtaalla maullaan ja laadukkaalla pussillaan. Jos tahdot voimakasta porausta ja jäätäviä makua kokeile Snatch Frozen ja Snatch Arctic mint. Yksi nikotiinipussi sisältää 3,9mg nikotiinia ja on täten ollen laillista tilata Suomeen! Voit tilata kerralla 108kpl nikotiinipussirasioita kerralla TÄYSIN laillisesti!

ILVS nikotiininuuskissa on todella maukkaat maut ja täysin ilman keinotekoisia aromeja! Tiesitkö, että ILVS on ensimmäinen suomalainen nikotiininuuskabrändi? Lue ILVS perustajien haastattelu: TÄSTÄ

B merkintä purkin pohjassa tarkoittaa valmistuspäivää.

Tuotetietoa:

  • Nikotiinipitoisuus 3,9mg/pussi
  • 0,5g nikotiinipussi
  • Valmistettu EU:ssa
  • Maku: mustikka ja mansikka
  • n. 20kpl pusseja/rasia

Ainesosaluettelo:

Luontaiset kuidut (E460), vesi, luontaiset aromit, stevia, emulgointi aine (E401), mentoli, happamuudensäätöaine (E501), magnesiumkarbonaatti, nikotiini, kosteuden säätöaine (E1520).

Miten nikotiinipusseja säilytetään?

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Poraus

Maku

Nikotiinipitoisuus

Pussikoko

15 arviota tuotteelle ILVS Wild berries nikotiininuuska

 1. KirjaSusi (varmistettu kirjoittaja)

  Raikkautta on vain himppusen verran. Voi nähdä mielessään mustikka mättään ja puolukka ryppään. Kevyt, hento, hienostunut maku, pehmeä kuin kissan turkki. Jos mintut tuntuu liian hyökkääviltä, tämä metsänhengen maku on varmasti mieleen.

 2. Juha Bergman (varmistettu kirjoittaja)

  Oikein marjainen maku, mukavan kokoinen ja huulihellä pussi. Jos ei pidä ”porauksesta”, tai huulet muuten vain herkät, niin tässä on mainio tuote. Pussien koko loistava. En niinkään pidä perus pitkulaisista slim-pusseista, joten tämä on sellaista mitä itse haen suuhun laitettavaksi. Pussi on ohut, kuten slim, mutta lyhyempi, joten katoaa huomaamattomaksi huuleen tuntuen kuitenkin selkeästi ja samalla pehmeästi.

 3. Muikkunen (varmistettu kirjoittaja)

  Maku ei ole erityisen hyvä, mutta voimakas se on. Pussi koko liian pieni ja porauksesta ei tietoakaan. Kyllä tämä varmaan neitsyt ikenille ihan kelpo tuote on.

 4. Iivo Rahikainen (varmistettu kirjoittaja)

  Ei porannut. Maku autenttinen vadelma ja tuoksu hyvä. Pussi tosin vähän pienehkö, mutta hyvän muotoinen.

 5. Jarppalainen

  Ihan on ok peruspussi.

 6. Nico

  Pussi voisi olla kosteampi ja makua skidisti enemmän. Muuten oikein menevä pussi

 7. Kalle

  Kerrankin marjaisen makuinen tuote. Poraus mieto mutta maistuu todella hyvälle. Emäntä tykästyi varsinkin tähän tuotteeseen!

 8. Sembololo

  On hyvän makuinen tämä ILVS! Maistuu!

 9. Henrik

  Oikein maukas pussi. Hyvin huomaamaton käytössä

 10. Timo.S

  On erittäin hyvän makuinen pussi! Plussaa sekin että on Suomalaisten tekemä tuote!

 11. Aku

  Ilveksen tuotteista paras!

 12. Anna

  Tämä oli suuri pettymys. Ajattelin, että kyllä suomalaiset varmasti osaa tehdä hyviä pusseja, mutta ei. Maku oli teennäinen ja paha, oudolla sivumaulla. Meni roskiin.
  + kivan pieniä
  + purkkien design on hieno

 13. Miku (varmistettu kirjoittaja)

  Tähän mennessä ehdottomasti paras nikotiinipussi, jota olen kokeillut. Maku hyvä. Ehdotonta plussaa on se, että makeitusaineena on käytetty steviaa, tätä ei muista merkeistä ole löytynyt!

 14. Kartsapoke (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäinen marjapussini mitä olen kokeillut ja on kyllä hyvä! Ei tosiaan mikään ”luonnollisimman” makuinen, mutta toimii! Hyvää vaihtelua mintulle.

 15. Mikko (varmistettu kirjoittaja)

  Tämä oli positiivinen yllätys. Maku on raikas ja mieto, mutta maistuu silti sopivasti ja yllättävänkin pitkäkestoisesti. Mieleen tulee maustettu marjavissy, se maistuu olematta kuitenkaan ällön makea. Ehkä omaan makuun kaipaisin hieman porausta, ehkäpä vissymäistä poreilevaa pirteyttä!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.