Killa – Cold Mint extra strong XXL 12.8mg

(1 tuotearvio)

5.90

 • Nikotiinipitoisuus 12.8mg/pussi
 • Todella tuhti 0,8g nikotiinipussi
 • Valmistettu Tanskassa
 • Maku: Kylmä minttu
 • 30 pussia / rasia

Varasto loppu

Haluan sähköpostilla ilmoituksen kun tuotteita on taas varastossa

Toimitamme tuotteet kotimaisella Smartpostilla, toimitusarvio 3-5 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin (norm. 5.90€)

  Suomalaiset maksutavat
  • Nicofy maksutavat

  Killa Cold Mint extra strong XXL

  Killa Cold Mint extra strong XXL on tuttu Killan vahvojen nikotiinipussien valikoimasta. Nyt Killa on tehnyt tästä suuren maailman suosikki pussista version, jota saa tilata laillisesti Suomeen! Tästä kiekosta löytyy 30 pussia!

  Killa Cold Mintin extra strong XXL maku on vahva ja jäätävä minttu. Tiukkaa tuntumaa ja kovaa kairausta Killalle tuttuun tapaan on luvassa. Suoraan tupakasta nikotiinipusseihin siirtyvälle en tätä lähtisi ensikosketukseksi suosittelemaan. Hieman hillitympiä ja tuntumaltaan lempeämpiä on esimerkiksi: Dissident mint ja Loop Mint Mania.

  Voit tilata kerralla tullin määrittelemän kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän nikotiinipussirasioita kerralla TÄYSIN laillisesti!

  Killa Cold Mint extra strong XXL Nikotiinipussit

  Killa Cold Mint rasiassa on peräti 30 nikotiinipussia! Killassa pussi koko on suuri 0,8g. 0,8g pussikoko onkin nostanut Killan etenkin nuuskan käyttäjien suosikkeihin. Killan pussi on kooltaan samaa luokkaa kuin suurin osa perinteisistä ruotsalaisista nuuskista.

  Killan ystävälle on nyt myös mustikkainen uutuus: Killa blueberry.

  Miten nikotiinipusseja säilytetään?

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän. Emme suosittele säilyttämään nikotiinipusseja pakastimessa.

  Sisällysluettelo:

  E460 Selluloosa, E415 Ksantaanikumi, Nikotiini, E500 Happamuudensäätöaine, luonnolliset aromit, E1520 kosteuden tasapainottaja.

  Maku

  Poraus

  Pussikoko

  Nikotiinipitoisuus

  Brändit

  Killa

  1 arvio tuotteelle Killa – Cold Mint extra strong XXL 12.8mg

  1. reijo (varmistettu kirjoittaja)

   Toimii. Paras nikotiinipussi joka on tullu vastaan

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *