Killa – Cold Mint nikotiinipussi

5.49

  • Nikotiinipitoisuus 4mg/pussi
  • Todella tuhti 0,8g nikotiinipussi
  • Valmistettu Tanskassa
  • Maku: Kylmä minttu
  • 30 pussia / rasia

Varastossa

Killa Cold Mint

Killa Cold Mint on tuttu Killan vahvojen nikotiinipussien valikoimasta. Nyt Killa on tehnyt tästä suuren maailman suosikki pussista version, jota saa tilata laillisesti Suomeen!

Killa Cold Mintin maku on vahva ja jäätävä minttu. Tiukkaa tuntumaa ja kovaa kairausta Killalle tuttuun tapaan on luvassa. Suoraan tupakasta nikotiinipusseihin siirtyvälle en tätä lähtisi ensikosketukseksi suosittelemaan. Hieman hillitympiä ja tuntumaltaan lempeämpiä on esimerkiksi: Dissident mint ja Loop Mint Mania.

Killa Cold Mint Nikotiinipussit

Killa Cold Mint rasiassa on peräti 30 nikotiinipussia! Killassa pussi koko on suuri 0,8g. 0,8g pussikoko onkin nostanut Killan etenkin nuuskan käyttäjien suosikkeihin. Killan pussi on kooltaan samaa luokkaa kuin suurin osa perinteisistä ruotsalaisista nuuskista.

Killan ystävälle on nyt myös mustikkainen uutuus: Killa blueberry.

Miten nikotiinipusseja säilytetään?

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Sisällysluettelo:

E460 Selluloosa, E415 Ksantaanikumi, Nikotiini, E500 Happamuudensäätöaine, luonnolliset aromit, E1520 kosteuden tasapainottaja.

Paino 0.2 kg
Nikotiinipitoisuus

Maku

Poraus

Pussikoko

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Killa – Cold Mint nikotiinipussi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.