Killa – Cold Mint 4mg nikotiinipussi

(3 tuotearviota)

4.40

 • Nikotiinipitoisuus 4mg/pussi
 • Todella tuhti 0,8g nikotiinipussi
 • Valmistettu Tanskassa
 • Maku: Kylmä minttu
 • 30 pussia / rasia

Varasto loppu

Haluan sähköpostilla ilmoituksen kun tuotteita on taas varastossa

Toimitamme tuotteet kotimaisella Smartpostilla, toimitusarvio 3-5 vuorokautta. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin (norm. 5.90€)

  Suomalaiset maksutavat
  • Nicofy maksutavat

  Killa Cold Mint

  Killa Cold Mint on tuttu Killan vahvojen nikotiinipussien valikoimasta. Nyt Killa on tehnyt tästä suuren maailman suosikki pussista version, jota saa tilata laillisesti Suomeen!

  Killa Cold Mintin maku on vahva ja jäätävä minttu. Tiukkaa tuntumaa ja kovaa kairausta Killalle tuttuun tapaan on luvassa. Suoraan tupakasta nikotiinipusseihin siirtyvälle en tätä lähtisi ensikosketukseksi suosittelemaan. Hieman hillitympiä ja tuntumaltaan lempeämpiä on esimerkiksi: Dissident mint ja Loop Mint Mania.

  Killa Cold Mint Nikotiinipussit

  Killa Cold Mint rasiassa on peräti 30 nikotiinipussia! Killassa pussi koko on suuri 0,8g. 0,8g pussikoko onkin nostanut Killan etenkin nuuskan käyttäjien suosikkeihin. Killan pussi on kooltaan samaa luokkaa kuin suurin osa perinteisistä ruotsalaisista nuuskista.

  Killan ystävälle on nyt myös mustikkainen uutuus: Killa blueberry.

  Miten nikotiinipusseja säilytetään?

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän. Emme suosittele säilyttämään nikotiinipusseja pakastimessa.

  Sisällysluettelo:

  E460 Selluloosa, E415 Ksantaanikumi, Nikotiini, E500 Happamuudensäätöaine, luonnolliset aromit, E1520 kosteuden tasapainottaja.

  Nikotiinipitoisuus

  Maku

  Poraus

  Pussikoko

  Brändit

  Killa

  3 arviota tuotteelle Killa – Cold Mint 4mg nikotiinipussi

  1. sakke (varmistettu kirjoittaja)

   Kyllä nämä on hintalaadultaan parhaasta päästä, imo yhtä hyviä kun ainakin entiset shirot mutta paljon kosteampia siinä missä shirot kuivia. Mielestäni parempia kuin snatch frozen joka ei sekään huono ole. Enemmän minttua kuin pelkässä flashissa. poraustakin löytyy mutta ehkä hieman vähemmän

  2. Jarmo Karjalainen (varmistettu kirjoittaja)

   Parempi maku kuin perus flashissä! Tää toimii todella hyvin “alldaypussina” ja tää cold mint on semmonen joka ei ala helposti kyllästyttämään. 4/5 yksi piste pois ku ei ole makea 😛

  3. Toni Toivola (varmistettu kirjoittaja)

   Ehkä paras pussi ikinä. Mukavan viileä, hyvä poraus ja hyvä maku. Koen, että tällä pystyy hyvin korvaamaan denssit yms ydinjätteet.

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *