Killa Flash Apple nikotiinipussi

(1 tuotearvio)

5.49

  • Nikotiinipitoisuus 4mg/pussi
  • Todella tuhti 0,8g nikotiinipussi
  • Valmistettu Tanskassa
  • Maku: Raikas omena
  • 30kpl pusseja/rasia

Varastossa

Killa Flash Apple

Killa Flash nikotiinipussien makuvalikoima kasvaa entisestään ja nyt myyntiin on saapunut uunituore Killa Flash Apple nikotiinipussi. Kuten kaikki Killa Flash nikotiinipussit, myös Killa Flash Apple on nikotiinipitoisuudeltaan 4mg, joten voit tilata nyt tätä raikasta Killa makua suoraan kotiovellesi täysin laillisesti.

Killa Flash Apple on nimensä mukaisesti täynnä raikasta omenan makua, unohtamatta Killa nikotiinipusseille ominaista voimakasta suutuntumaa.

Killa Flash Apple nikotiinipussit

Kuten kaikissa Killa nikotiinipusseissa, myös Killa Flash Apple tarjoaa vastinetta rahalle koko kiekon täydeltä. Tuhti pussikoko ja voimakas poraus tekeekin Killa Flash nikotiinipusseista yhden suosituimmista tuotteista nuuskan käyttöön tottuneille.

Nikotiinipussien säilytys

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Sisällysluettelo

E460 Selluloosa, E415 Ksantaanikumi, Nikotiini, E500 Happamuudensäätöaine, luonnolliset aromit, E1520 kosteuden tasapainottaja.

Paino 0.2 kg

1 arvio tuotteelle Killa Flash Apple nikotiinipussi

  1. Toni (varmistettu kirjoittaja)

    Raikas omena pussukka, joka tähän asti mielestäni paras Killan uutuuksissa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.