Killa – Flash Grape Ice nikotiinipussit

4.90

 • Nikotiinipitoisuus 4mg/pussi
 • Todella tuhti 0,8g nikotiinipussi
 • Valmistettu Tanskassa
 • Maku: Jäinen greippi
 • 30kpl pusseja/rasia

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.80
20 - 49 4.70
50 + 4.60

Toimitamme tuotteet kotimaisella Smartpostilla, toimitusarvio 3-5 vuorokautta. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin (norm. 5.90€)

  Suomalaiset maksutavat
  • Nicofy maksutavat

  Killa Flash Grape Ice

  Killa Flash Grape Ice on jäätävän rypäleen makuinen herkullinen nikotiinipussi. Muista Killoista tuttu tiukka poraus löytyy myöskin Grape Icestä. Jäisyys ja rypäleen maku mukavalla porauksella on loistava kokonaisuus.

  Voit tilata kerralla tullin määrittelemän kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän nikotiinipussirasioita kerralla TÄYSIN laillisesti!

  Killa Flash Grape Ice nikotiinipussit

  Killa Flash Grape Ice purkissa on 30 kappaletta nikotiinipusseja. Killan pussikoko on monelle nuuskaajalle tuttu 0,8g. R42 nuuska on hyvin lähellä Killan pussien kokoa.

  Miten nikotiinipusseja säilytetään?

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän. Emme suosittele säilyttämään nikotiinipusseja pakastimessa.

  Ainesosaluettelo:

  E460 Selluloosa, E415 Ksantaanikumi, Nikotiini, E500 Happamuudensäätöaine, luonnolliset aromit, E1520 kosteuden tasapainottaja.

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Killa – Flash Grape Ice nikotiinipussit”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *