Killa Flash Watermelon nikotiinipussi

(4 tuotearviota)

4.69

 • Nikotiinipitoisuus 4mg/pussi
 • Todella tuhti 0,8g nikotiinipussi
 • Valmistettu Tanskassa
 • Maku: Vesimeloni
 • 30kpl pusseja/rasia

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.59
20 - 49 4.49
50 + 4.39

Killa Flash Watermelon

Killa Flash tuotesarjan trooppisempaa osastoa edustaa mahtava uutuus Killa Flash Watermelon! Tämä tuhti nikotiinipussi täynnä raikasta vesimelonin makua ja mukavaa suutuntumaa oleva Killa Flash Watermelon on hedelmäisten pussien ja varsinkin vesimelonien ystävien ykkösvalinta!

Killa Watermelon nikotiinipussit

Kuten kaikissa Killa nikotiinipusseissa, myös Killa Flash Pineapple tarjoaa vastinetta rahalle koko kiekon täydeltä. Tuhti pussikoko ja voimakas poraus tekeekin Killa Flash nikotiinipusseista yhden suosituimmista tuotteista nuuskan käyttöön tottuneille.

Nikotiinipussien säilytys

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Sisällysluettelo

E460 Selluloosa, E415 Ksantaanikumi, Nikotiini, E500 Happamuudensäätöaine, luonnolliset aromit, E1520 kosteuden tasapainottaja.

Paino 0.2 kg

4 arviota tuotteelle Killa Flash Watermelon nikotiinipussi

 1. Jarmo Karjalainen (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukas pussi kuten kaikissa killoissa. Olisi vaan pitänyt arvata kun vesimelooni kyseessä etten tule pitämään, Kaikki vesimeloni karkit on semmosia mitä inhoan ja tämä maistuu kans yhtä pahalle ku kaikki missä keinotekoisesti jäljitellään vesimelonia. En vaan pidä vesimelonista siksi vaan 1 tähti. Kamalan makunen 😀 Mutta jos pidät vesimeloni karkeista niin varmasti tämäkin maistuu!

 2. iteck (varmistettu kirjoittaja)

  Tuhdit pussit, sopiva tuntuma huulessa ja raikas maku

 3. Jussi

  Mielestäni paras vesimelooni pussi. Kiva poraus ja maku. Pussit taattua Killaa!

 4. Joni

  Maistuvin vesimelonipussi mitä kokeillut, Killa toimittaa aina!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.