Kurwa Collection – Barberry – Strawberry – Vanilla

4.29

 • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
 • Pussin paino: 0.57g
 • Maku: Happomarja, mansikka ja vanilja
 • N. 10g purkissa
 • Valmistaja: Kurwa

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.19
20 - 49 4.09
50 + 3.99

Toimitamme tuotteet kotimaisella Smartpostilla, toimitusarvio 3-5 vuorokautta. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin (norm. 5.90€)

  Kurwa Collection – Barberry – Strawberry – Vanilla nikotiinipussit

  Fantastisista ja yllättävistä makukomboistaan tunnettu Kurwa Collection on vihdoinkin saapunut Nicofyn valikoimaan. Kurwa Collection Barberry – Strawberry – Vanilla nikotiinipussit muodostavat todellisen super trion. Hapanta happomarjaa, makeaa mansikkaa ja aavistus vaniljan aromia ei jätä kovimmallekaan herkkusuulle toivomisen varaa. Todellinen herkkupussi!

  Jos olet jäätelöannosten ja muiden makeiden herkkujen ystävä, tämä pussi on kuin luotu sinulle. Kurwa nikotiinipussit ovat muiden valmistajien pusseja kuivempia.

  Nikotiinipussien säilytys

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

  Sisällysluettelo

  Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

  Paino 0.2 kg

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kurwa Collection – Barberry – Strawberry – Vanilla”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *