Kurwa Collection – Cocopilada – Mango Juicy

4.29

  • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
  • Pussin paino: 0.57g
  • Maku: Pinacolada ja mango
  • N. 10g purkissa
  • Valmistaja: Kurwa

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.19
20 - 49 4.09
50 + 3.99

Kurwa Collection – Cocopilada – Mango Juicy nikotiinipussit

Fantastisista ja yllättävistä makukomboistaan tunnettu Kurwa Collection on vihdoinkin saapunut Nicofyn valikoimaan. Kurwa Collection Cocopilada – Mango Juicy on eksoottisten nikotiinipussien ylivoimainen ykkönen. Yhden maailman kuuluisimman drinkin, Pinacoladan, kookoksinen makumaailma yhdistettynä ihanan hapanimelän mangon kanssa, tarjoilee nikotiinipussimaun, jota et takuulla ole ennen maistanut. Todellinen makuelämys, joka maistuu tilanteessa kuin tilanteessa.

Jos pidät kookoksesta, pinacoladasta ja muista hieman eksoottisemmista makuelämyksistä, suosittelemme tätä pussia heti testiin.

Nikotiinipussien säilytys

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Sisällysluettelo

Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

Paino 0.2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kurwa Collection – Cocopilada – Mango Juicy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.