Kurwa Collection – Just Berries – Forest Berries

4.29

 • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
 • Pussin paino: 0.57g
 • Maku: Mansikka, karhunvatukka, mustikka ja kirsikka
 • N. 10g purkissa
 • Valmistaja: Kurwa

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.19
20 - 49 4.09
50 + 3.99

Toimitamme tuotteet kotimaisella Smartpostilla, toimitusarvio 3-5 vuorokautta. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin (norm. 5.90€)

  Kurwa Collection – Just Berries – Forest Berries nikotiinipussit

  Fantastisista ja yllättävistä makukomboistaan tunnettu Kurwa Collection on vihdoinkin saapunut Nicofyn valikoimaan. Kurwa Collection Just Berries – Forest Berries on jokaisen marjamiehen ja -naisen unelmista rakennettu nikotiinipussi. Mansikkaa, mustikkaa, karhunvatukkaa ja kirsikkaa – mitä muuta voisit marjaiselta nikotiinipussilta toivoa? Jos joku makuyhdistelmä on marjaisa, se on juurikin tämä.

  Jos pidät marjoista ja marjaisista makuyhdistelmistä, tässä pussissa on nimensä mukaisesti vain marjoja! Kurwa nikotiinipussit ovat muiden valmistajien pusseja kuivempia.

  Nikotiinipussien säilytys

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

  Sisällysluettelo

  Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

  Paino 0.2 kg

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kurwa Collection – Just Berries – Forest Berries”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *