Kurwa Fatality! – Apple Energy Drink

(2 tuotearviota)

4.29

 • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
 • Pussin paino: 0.57g
 • Maku: Omena ja energiajuoma
 • N. 10g purkissa
 • Valmistaja: Kurwa
 • Todella kova poraus!

Varasto loppu

Haluan sähköpostilla ilmoituksen kun tuotteita on taas varastossa

Toimitamme tuotteet kotimaisella Smartpostilla, toimitusarvio 3-5 vuorokautta. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin (norm. 5.90€)

  Suomalaiset maksutavat
  • Nicofy maksutavat

  Kurwa Fatality! – Apple Energy Drink

  Kurwa Fatality! on tuoteperhe täynnä mielenkiintoisia makuja, ja ennenkaikkea todella raakaa porausta. Fatality! on Kurwan koviten poraava brändi, joten jos kaipaat todella kovaa porausta, olet oikealla osastolla. Kurwa Fatality! – Apple – Energy Drink nikotiinipussit on täydellinen valinta energiajuomien ystäville. Melko voimakas energiajuoman maku, josta kuitenkin on huomattavissa vivahdus raikasta omenaa, on todella hieno makuyhdistelmä. Energistä tunnelmaa tuo tietenkin myös Kurwa Fatality! -sarjalle ominainen erittäin napakka poraus.

  Jos pidät erilaisten energiajuomien mauista ja raakaa porausta tarjoilevista nikotiinipusseista, tätä kombinaatiota on tarjolla nyt. Kurwa nikotiinipussit ovat muiden valmistajien pusseja kuivempia.

  Miten nikotiinipusseja säilytetään?

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän. Emme suosittele säilyttämään nikotiinipusseja pakastimessa.

  Ainesosaluettelo:

  Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

  Maku

  ,

  Poraus

  Nikotiinipitoisuus

  Pussikoko

  Brändit

  Kurwa

  2 arviota tuotteelle Kurwa Fatality! – Apple Energy Drink

  1. Kimi (varmistettu kirjoittaja)

   Omenan ystävälle todella hyvä 👌

  2. Toni Toivola (varmistettu kirjoittaja)

   Hyvän makuinen pussi. Poraus ei omasta mielestäni ole 4/5, mutta hyvää tuntumaa saa. Pussia pystyi pitämään pitkäänkin huulessa, ei valuttanut liikoja.

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *