Kurwa Fatality! – Apple Energy Drink

(1 tuotearvio)

4.29

 • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
 • Pussin paino: 0.57g
 • Maku: Omena ja energiajuoma
 • N. 10g purkissa
 • Valmistaja: Kurwa
 • Todella kova poraus!

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.19
20 - 49 4.09
50 + 3.99

Toimitamme tuotteet kotimaisella Smartpostilla, toimitusarvio 3-5 vuorokautta. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin (norm. 5.90€)

  Kurwa Fatality! – Apple Energy Drink nikotiinipussit

  Kurwa Fatality! on tuoteperhe täynnä mielenkiintoisia makuja, ja ennenkaikkea todella raakaa porausta. Fatality! on Kurwan koviten poraava brändi, joten jos kaipaat todella kovaa porausta, olet oikealla osastolla. Kurwa Fatality! – Apple – Energy Drink nikotiinipussit on täydellinen valinta energiajuomien ystäville. Melko voimakas energiajuoman maku, josta kuitenkin on huomattavissa vivahdus raikasta omenaa, on todella hieno makuyhdistelmä. Energistä tunnelmaa tuo tietenkin myös Kurwa Fatality! -sarjalle ominainen erittäin napakka poraus.

  Jos pidät erilaisten energiajuomien mauista ja raakaa porausta tarjoilevista nikotiinipusseista, tätä kombinaatiota on tarjolla nyt. Kurwa nikotiinipussit ovat muiden valmistajien pusseja kuivempia.

  Nikotiinipussien säilytys

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

  Sisällysluettelo

  Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

  Paino 01 kg

  1 arvio tuotteelle Kurwa Fatality! – Apple Energy Drink

  1. Kimi (varmistettu kirjoittaja)

   Omenan ystävälle todella hyvä 👌

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *