Kurwa Fatality! – Apple Energy Drink

4.29

  • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
  • Pussin paino: 0.57g
  • Maku: Omena ja energiajuoma
  • N. 10g purkissa
  • Valmistaja: Kurwa
  • Todella kova poraus!

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.19
20 - 49 4.09
50 + 3.99

Kurwa Fatality! – Apple Energy Drink nikotiinipussit

Kurwa Fatality! on tuoteperhe täynnä mielenkiintoisia makuja, ja ennenkaikkea todella raakaa porausta. Fatality! on Kurwan koviten poraava brändi, joten jos kaipaat todella kovaa porausta, olet oikealla osastolla. Kurwa Fatality! – Apple – Energy Drink nikotiinipussit on täydellinen valinta energiajuomien ystäville. Melko voimakas energiajuoman maku, josta kuitenkin on huomattavissa vivahdus raikasta omenaa, on todella hieno makuyhdistelmä. Energistä tunnelmaa tuo tietenkin myös Kurwa Fatality! -sarjalle ominainen erittäin napakka poraus.

Jos pidät erilaisten energiajuomien mauista ja raakaa porausta tarjoilevista nikotiinipusseista, tätä kombinaatiota on tarjolla nyt.

Nikotiinipussien säilytys

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Sisällysluettelo

Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kurwa Fatality! – Apple Energy Drink”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.