Kurwa Fatality! – Brutal Energy Drink

4.29

  • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
  • Pussin paino: 0.57g
  • Maku: Energiajuoma
  • N. 10g purkissa
  • Valmistaja: Kurwa
  • Todella kova poraus!

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.19
20 - 49 4.09
50 + 3.99

Kurwa Fatality! – Brutal Energy Drink nikotiinipussit

Kurwa Fatality! on tuoteperhe täynnä mielenkiintoisia makuja, ja ennenkaikkea todella raakaa porausta. Fatality! on Kurwan koviten poraava brändi, joten jos kaipaat todella kovaa porausta, olet oikealla osastolla. Kurwa Fatality! – Brutal Energy Drink nikotiinipussit toimittavat juuri sitä, mitä nimi antaa ymmärtää. Energy Drink -osiosta huolehtii erittäin aito ja oikea energiajuoman maku, kun taas Brutal -osastoa toimittaa aivan järkyttävän armoton poraus. Ei välttämättä anna siipiä, mutta brutaali energiajuoma on juuri oikea luonnehdinta tälle tuotteelle.

Jos pidät energiajuomista ja todella brutaalista suutuntumasta nikotiinipusseissasi, käytä tilaisuus hyväksesi ja tilaa tämä uskomaton yhdistelmä heti.

Nikotiinipussien säilytys

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Sisällysluettelo

Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

Paino 0.2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kurwa Fatality! – Brutal Energy Drink”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.