Kurwa Fatality! – Brutal Energy Drink

(1 tuotearvio)

4.29

 • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
 • Pussin paino: 0.57g
 • Maku: Energiajuoma
 • N. 10g purkissa
 • Valmistaja: Kurwa
 • Todella kova poraus!

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.19
20 - 49 4.09
50 + 3.99

Toimitamme tuotteet kotimaisella Smartpostilla, toimitusarvio 3-5 vuorokautta. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin (norm. 5.90€)

  Kurwa Fatality! – Brutal Energy Drink nikotiinipussit

  Kurwa Fatality! on tuoteperhe täynnä mielenkiintoisia makuja, ja ennenkaikkea todella raakaa porausta. Fatality! on Kurwan koviten poraava brändi, joten jos kaipaat todella kovaa porausta, olet oikealla osastolla. Kurwa Fatality! – Brutal Energy Drink nikotiinipussit toimittavat juuri sitä, mitä nimi antaa ymmärtää. Energy Drink -osiosta huolehtii erittäin aito ja oikea energiajuoman maku, kun taas Brutal -osastoa toimittaa aivan järkyttävän armoton poraus. Ei välttämättä anna siipiä, mutta brutaali energiajuoma on juuri oikea luonnehdinta tälle tuotteelle.

  Jos pidät energiajuomista ja todella brutaalista suutuntumasta nikotiinipusseissasi, käytä tilaisuus hyväksesi ja tilaa tämä uskomaton yhdistelmä heti. Kurwa nikotiinipussit ovat muiden valmistajien pusseja kuivempia.

  Nikotiinipussien säilytys

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

  Sisällysluettelo

  Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

  Paino 0.2 kg

  1 arvio tuotteelle Kurwa Fatality! – Brutal Energy Drink

  1. Inkaisa (varmistettu kirjoittaja)

   Hyvä ja aito maku ja luvattua, brutaalia porausta. Ai ettien että!

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *