Kurwa Fatality! – Cactus Apple

(1 tuotearvio)

4.29

 • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
 • Pussin paino: 0.57g
 • Maku: Kaktus ja omena
 • N. 10g purkissa
 • Valmistaja: Kurwa
 • Todella kova poraus!

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.19
20 - 49 4.09
50 + 3.99

Toimitamme tuotteet kotimaisella Smartpostilla, toimitusarvio 3-5 vuorokautta. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin (norm. 5.90€)

  Kurwa Fatality! – Cactus Apple nikotiinipussit

  Kurwa Fatality! on tuoteperhe täynnä mielenkiintoisia makuja, ja ennenkaikkea todella raakaa porausta. Fatality! on Kurwan koviten poraava brändi, joten jos kaipaat todella kovaa porausta, olet oikealla osastolla. Kurwa Fatality! – Cactus – Apple nikotiinipussi on uskomattoman virkistävä makumatka halki aavikon kohti täydellistä keidasta. Täysin uniikki kaktuksen maku voi tuoda mieleen vivahteita miedosta jalapenosta ja kaktuksen makua tukee upeasti makea omenan maku. Tämä pussi on todella piristävä uutuus!

  Jos pidät raikkaista, virkistävistä mauista, eikä sinulla ole mitään sitä vastaan, että nikotiinipussi huulessa antaa kunnon tuntumaa, tätä pussia kannattaa ehdottomasti kokeilla. Kurwa nikotiinipussit ovat muiden valmistajien pusseja kuivempia.

  Nikotiinipussien säilytys

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

  Sisällysluettelo

  Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

  Paino 0.2 kg

  1 arvio tuotteelle Kurwa Fatality! – Cactus Apple

  1. Kimi (varmistettu kirjoittaja)

   ‘jos voisi antaa 4.5 tähteä niin se olisi arvosanana.
   Hyvän makunen ja maku kestääkin sopivan pitkään, omena alkaa vasta lopussa maistumaan selvemmin kun kaktuksen maku on niin iso alussa

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *