Kurwa Fatality! – Cherry Cranberry Shake

4.29

  • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
  • Pussin paino: 0.57g
  • Maku: Kirsikka ja karpalo
  • N. 10g purkissa
  • Valmistaja: Kurwa
  • Todella kova poraus!

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.19
20 - 49 4.09
50 + 3.99

Kurwa Fatality! – Cherry – Cranberry Shake nikotiinipussit

Kurwa Fatality! on tuoteperhe täynnä mielenkiintoisia makuja, ja ennenkaikkea todella raakaa porausta. Fatality! on Kurwan koviten poraava brändi, joten jos kaipaat todella kovaa porausta, olet oikealla osastolla. Kurwa Fatality! – Cherry – Cranberry Shake nikotiinipussit on todella raikas ja jäätävä kombinaatio kirsikkaa ja karpaloa. Maku on todella aito, kuin kirsikoita, karpaloita ja jääpaloja sekoitettuna ihanaksi smoothieksi. Raikkaan maun lisäksi Fatality! Cherry – Cranberry Shake tarjoaa myös erittäin rajun porauksen.

Jos pidät raikkaista ja tuoreiden marjojen makua pursuavista smoothieista, eivätkä ikenesi ihmettele kunnon poraavaa nikotiinipussia, tämä pussi kannattaa laittaa tilaukseen.

Nikotiinipussien säilytys

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Sisällysluettelo

Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

Paino 0.2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kurwa Fatality! – Cherry Cranberry Shake”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.