Kurwa Fatality! – Cherry Cranberry Shake

(1 tuotearvio)

4.29

 • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
 • Pussin paino: 0.57g
 • Maku: Kirsikka ja karpalo
 • N. 10g purkissa
 • Valmistaja: Kurwa
 • Todella kova poraus!

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.19
20 - 49 4.09
50 + 3.99

Toimitamme tuotteet kotimaisella Smartpostilla, toimitusarvio 3-5 vuorokautta. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin (norm. 5.90€)

  Kurwa Fatality! – Cherry – Cranberry Shake nikotiinipussit

  Kurwa Fatality! on tuoteperhe täynnä mielenkiintoisia makuja, ja ennenkaikkea todella raakaa porausta. Fatality! on Kurwan koviten poraava brändi, joten jos kaipaat todella kovaa porausta, olet oikealla osastolla. Kurwa Fatality! – Cherry – Cranberry Shake nikotiinipussit on todella raikas ja jäätävä kombinaatio kirsikkaa ja karpaloa. Maku on todella aito, kuin kirsikoita, karpaloita ja jääpaloja sekoitettuna ihanaksi smoothieksi. Raikkaan maun lisäksi Fatality! Cherry – Cranberry Shake tarjoaa myös erittäin rajun porauksen.

  Jos pidät raikkaista ja tuoreiden marjojen makua pursuavista smoothieista, eivätkä ikenesi ihmettele kunnon poraavaa nikotiinipussia, tämä pussi kannattaa laittaa tilaukseen. Kurwa nikotiinipussit ovat muiden valmistajien pusseja kuivempia.

  Nikotiinipussien säilytys

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

  Sisällysluettelo

  Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

  Paino 0.2 kg

  1 arvio tuotteelle Kurwa Fatality! – Cherry Cranberry Shake

  1. Kimi (varmistettu kirjoittaja)

   Ei niin kova maku kun olisin luullut. Mutta kyllä tämän kiekon mielellään käyttää. Poraustahan näissä ei ole siis yhtään.

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *