Kurwa Fatality! – Coffee Banana Frappuccino

(2 tuotearviota)

4.29

 • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
 • Pussin paino: 0.57g
 • Maku: Jääkahvi ja banaani
 • N. 10g purkissa
 • Valmistaja: Kurwa
 • Todella kova poraus!

Varasto loppu

Haluan sähköpostilla ilmoituksen kun tuotteita on taas varastossa

Toimitamme tuotteet kotimaisella Smartpostilla, toimitusarvio 3-5 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin (norm. 5.90€)

  Suomalaiset maksutavat
  • Nicofy maksutavat

  Kurwa Fatality! – Coffee Banana Frappuccino

  Kurwa Fatality! on tuoteperhe täynnä mielenkiintoisia makuja, ja ennenkaikkea todella raakaa porausta. Fatality! on Kurwan koviten poraava brändi, joten jos kaipaat todella kovaa porausta, olet oikealla osastolla. Kurwa Fatality! – Coffee Banana Frappuccino nikotiinipussit on vastaus kaikkien kahvin ystävien toiveisiin. Täydellinen jääkahvin maku höystettynä pienellä banaanin maulla sopii nikotiinipussin mauksi uskomattoman hyvin. Tämä kahvipussi herättää aamulla kahvin maun lisäksi erittäin rajusti poraavalla suutuntumallaan. Erittäin odotettu uutuus!

  Jos pidät kahvista, pidät myös tästä Fatality! – Coffee Banana Frappuccino nikotiinipussista. Joten ei muuta kun tilaukseen, jos kova poraus nikotiinipusseissa ei haittaa. Kurwa nikotiinipussit ovat muiden valmistajien pusseja kuivempia.

  Miten nikotiinipusseja säilytetään?

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän. Emme suosittele säilyttämään nikotiinipusseja pakastimessa.

  Ainesosaluettelo:

  Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

  Maku

  ,

  Nikotiinipitoisuus

  Poraus

  Pussikoko

  Brändit

  Kurwa

  2 arviota tuotteelle Kurwa Fatality! – Coffee Banana Frappuccino

  1. Inkaisa (varmistettu kirjoittaja)

   Kiva maku ja sopiva poraus!

  2. Janne (varmistettu kirjoittaja)

   tosi hyvä maku ja kestää pitkään! 10/10

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *