Kurwa Fatality! – Coffee Banana Frappuccino

4.29

 • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
 • Pussin paino: 0.57g
 • Maku: Jääkahvi ja banaani
 • N. 10g purkissa
 • Valmistaja: Kurwa
 • Todella kova poraus!

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.19
20 - 49 4.09
50 + 3.99

Toimitamme tuotteet kotimaisella Smartpostilla, toimitusarvio 3-5 vuorokautta. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin (norm. 5.90€)

  Kurwa Fatality! – Coffee Banana Frappuccino nikotiinipussit

  Kurwa Fatality! on tuoteperhe täynnä mielenkiintoisia makuja, ja ennenkaikkea todella raakaa porausta. Fatality! on Kurwan koviten poraava brändi, joten jos kaipaat todella kovaa porausta, olet oikealla osastolla. Kurwa Fatality! – Coffee Banana Frappuccino nikotiinipussit on vastaus kaikkien kahvin ystävien toiveisiin. Täydellinen jääkahvin maku höystettynä pienellä banaanin maulla sopii nikotiinipussin mauksi uskomattoman hyvin. Tämä kahvipussi herättää aamulla kahvin maun lisäksi erittäin rajusti poraavalla suutuntumallaan. Erittäin odotettu uutuus!

  Jos pidät kahvista, pidät myös tästä Fatality! – Coffee Banana Frappuccino nikotiinipussista. Joten ei muuta kun tilaukseen, jos kova poraus nikotiinipusseissa ei haittaa. Kurwa nikotiinipussit ovat muiden valmistajien pusseja kuivempia.

  Nikotiinipussien säilytys

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

  Sisällysluettelo

  Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

  Paino 0.2 kg

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kurwa Fatality! – Coffee Banana Frappuccino”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *