Kurwa Fatality! – Tropical Coctail

(1 tuotearvio)

4.29

 • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
 • Pussin paino: 0.57g
 • Maku: Mango, Passion, Ananas
 • N. 10g purkissa
 • Valmistaja: Kurwa
 • Todella kova poraus!

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.19
20 - 49 4.09
50 + 3.99

Toimitamme tuotteet kotimaisella Smartpostilla, toimitusarvio 3-5 vuorokautta. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin (norm. 5.90€)

  Kurwa Fatality! – Tropical Coctail nikotiinipussit

  Kurwa Fatality! on tuoteperhe täynnä mielenkiintoisia makuja, ja ennenkaikkea todella raakaa porausta. Fatality! on Kurwan koviten poraava brändi, joten jos kaipaat todella kovaa porausta, olet oikealla osastolla. Kurwa Fatality! – Tropical Coctail nikotiinipussit tuovat lomatunnelmaa eksoottisen hedelmäcoctailin maulla. Tästä coctailista ei puutu mitään: Mangoa, passionhedelmää, ananasta ja pientä alkoholin makua, unohtamatta pientä nikotiiniannosta ja Fatality! -nikotiinipusseille ominaista rajua huulituntumaa.

  Mikäli olet drinkkien ystävä tai haluat muuten raikasta trooppista makuelämystä ja pientä luksusta arkeesi, tässä on nikotiinipussi sinun makuusi. Kurwa nikotiinipussit ovat muiden valmistajien pusseja kuivempia.

  Nikotiinipussien säilytys

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

  Sisällysluettelo

  Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

  Paino 0.2 kg

  1 arvio tuotteelle Kurwa Fatality! – Tropical Coctail

  1. Kimi (varmistettu kirjoittaja)

   Maistuu jostain syystä täysin samalle, kun kurwan coffee banana. Enemmän raikkautta tosin

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *