Kurwa Fatality! – Tropical Coctail

4.29

  • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
  • Pussin paino: 0.57g
  • Maku: Mango, Passion, Ananas
  • N. 10g purkissa
  • Valmistaja: Kurwa
  • Todella kova poraus!

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.19
20 - 49 4.09
50 + 3.99

Kurwa Fatality! – Tropical Coctail nikotiinipussit

Kurwa Fatality! on tuoteperhe täynnä mielenkiintoisia makuja, ja ennenkaikkea todella raakaa porausta. Fatality! on Kurwan koviten poraava brändi, joten jos kaipaat todella kovaa porausta, olet oikealla osastolla. Kurwa Fatality! – Tropical Coctail nikotiinipussit tuovat lomatunnelmaa eksoottisen hedelmäcoctailin maulla. Tästä coctailista ei puutu mitään: Mangoa, passionhedelmää, ananasta ja pientä alkoholin makua, unohtamatta pientä nikotiiniannosta ja Fatality! -nikotiinipusseille ominaista rajua huulituntumaa.

Mikäli olet drinkkien ystävä tai haluat muuten raikasta trooppista makuelämystä ja pientä luksusta arkeesi, tässä on nikotiinipussi sinun makuusi.

Nikotiinipussien säilytys

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Sisällysluettelo

Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

Paino 0.2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kurwa Fatality! – Tropical Coctail”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.