Kurwa Kick – Berry Freeze

4.29

  • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
  • Pussin paino: 0.8g
  • Maku: Raikkaat marjat
  • N. 10g purkissa
  • Valmistaja: Kurwa

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.19
20 - 49 4.09
50 + 3.99

Kurwa Kick – Berry Freeze nikotiinipussit

Supersuositun nikotiinipussivalmistaja Kurwan uusin tuoteperhe Kick tarjoaa huikeita makuelämyksiä tuhdin nikotiinipussin muodossa. Kick Berry Freeze nikotiinipussit sopii niin jokaisen marjastajan kuin muuten marjojen mausta nauttivankin taskuun täydellisesti. Kasa marjoja ja hippunen raikkautta yhdistettynä yhteen nikotiinipussiin, tarjoaa todella marjaisan ja ihanan raikkaan makuisen kokemuksen. Kick nikotiinipusseista ei huikeiden makujen lisäksi puutu myöskään sopivaa suutuntumaa ja Kick pussit ovat laadukkaita ja tuhteja 0.8 gramman painoisia.

Jos pidät marjaisasta mausta ja tuhdista nikotiinipussien koosta – uusi suosikkipussisi on juuri saattanut löytyä.

Nikotiinipussien säilytys

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Sisällysluettelo

Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

Paino 0.2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kurwa Kick – Berry Freeze”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.