Nois – Cool Strong nikotiinipussit

(2 tuotearviota)

4.45

 • Nikotiinipitoisuus 4mg/pussi
 • 0,5g pussi
 • Valmistettu Euroopassa
 • Maku: Minttu
 • 30kpl pusseja/rasia

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.35
20 - 49 4.25
50 + 4.15

Nois – Cool Strong nikotiinipussit

Nois Cool Strong purkissa on nikotiinipusseja 30 kappaletta. Jäätävän mintun makuiset Nois Cool Strong nikotiinipussit sopivat 0,5g slim-mallisen pussinsa ansiosta täydellisesti kaikille nikotiinipussien avulla lopettaville. Nois Cool Strongilla täyttyy varmasti niin tupakoinnin lopettajan kuin paatuneenkin nuuskaajan huuli.

Nikotiinipussien säilytys

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Sisällysluettelo

E460 Selluloosa, Nikotiini, Suola, E500 Happamuudensäätöaine, Luonnolliset aromit, E1520 kosteuden tasapainottaja.

Paino 0.2 kg
Maku

Nikotiinipitoisuus

Poraus

Pussikoko

2 arviota tuotteelle Nois – Cool Strong nikotiinipussit

 1. Juhat

  Aivan tosi COOL! Hyvä tuntuma, erittäin raikas, maku kohillaan ja poraa mukavasti! todellakin jatkoon! Tästä tuli sitten kertaheitolla mun lemppari;) 30 pussia kiekossa ja hieno ulkonäkö. Jatkoon jatkoon jatkoon!

 2. Niko Peippo (varmistettu kirjoittaja)

  Killa Niclab Flash oli aiempi vakio tuote mutta kun sain tätä yhden purkin bonarina tilauksen yhteydessä otti tämä killalta ykkös nikotiinipussin paikan heti. Poraus ensiluokkaa, maku ja sen kestävyys myös ensiluokkaa sekä pussit sopivan kosteita (killa liian kostea). Myös tuntuu että nikotiini imeytyy näistä paremmin kuin killoista. Mikäli sätimistä ja hintalaatusuhdetta tuotteelta olet vailla on tämä erinomainen nikotiinipussi. ++

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.