Snatch – Chilli Mint nikotiininuuska

(12 tuotearviota)

3.90 sis. alv

Tuotetietoa:

 • Nikotiinipitoisuus 3,9mg/pussi
 • Tuhti 0,7g nikotiinipussi
 • Valmistettu EU:ssa
 •  Chili ja raikas minttu
 • n. 20kpl pusseja/rasia

HUOM! Tämä tuote sisältää chiliä, joten polte saattaa olla osalle ihmisistä epämiellyttävä

Varastossa

Kuvaus

Snatch – Chilli Mint nikotiininuuska

Snatch Chilli Mint on uusin tuotos meidän lippulaiva brändiltämme. Snatchille tuttuun tapaan on tämäkin pitkän ja huolellisen testauksen tulos! Tuhdilla pussilla ja vielä tuhdimmalla porauksella varustettu chilinuuska, joka on nuuskaajille tai muuten vain porauksen ystäville varma suosikki. Chilin raivoa on raikastamassa mintun viileys ja hillitty makeus.

Tuotetietoa:

 • Nikotiinipitoisuus 3,9mg/pussi
 • Tuhti 0,7g nikotiinipussi
 • Valmistettu EU:ssa
 •  Chili ja raikas minttu
 • n. 20kpl pusseja/rasia

Ainesosaluettelo:

Luontaiset kuidut (E460), kosteuden tasapainottaja (E1520), luontaiset makuaineet, nikotiini, happamuudensäätöaine (E500, sooda), chili, ksylitoli.

Miten nikotiinipusseja säilytetään?

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Maku

Poraus

12 arviota tuotteelle Snatch – Chilli Mint nikotiininuuska

 1. Makke (varmistettu kirjoittaja)

  Nyt on kyllä ihan huikeeta settiä! Kunnon poraus, ei mitään makeita makuja, tätä on odotettu!!

 2. milob (varmistettu kirjoittaja)

  No huhhuh kyllä muuten sätii.

 3. kettune85 (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä valinta jos pitää chilimäisestä ”poltteesta”. Hieman hapan makea kokonaismaku. Menee päivittäiseen käyttöön muutaman kesymmän pussin ohella

 4. Kartsapoke (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukkaat pussit ja kiva pistely! Voittaa kyllä helposti freezereapperin joka on ensimmäinen chilipussi mitä oon testannut. Ekaa kerta testaan muutenkin snatch-tuotemerkkiä ja oon kyllä tosi positiivisesti yllättynyt koska pesee laadussa monet tunnetummat merkin ja hinta ei kiusaa lompakkoa. Tykkään pienenä masokistina pistelystä jota tästä pussista kyllä saa sopivasti!

 5. Toni (varmistettu kirjoittaja)

  Voittaa Icen FreezeReaperin ja Dissidentin Fiery Icen. Polte on näihin kahteen verrattuna vähintään yhtä kova, ellei jopa kovempi, mutta erityisesti maku nostaa tämän pussin omaan luokkaansa. Maku on sama kuin legendaarisissa Blair’s Death Rain -habanerosipseissä. Tästä paremmaksi ei voi enää mennä!

 6. Jouzki (varmistettu kirjoittaja)

  Loisto pussi! Hinta kohdillaan, poraa pitkää ja kovaa. Vaikee sanoo kummas kovempi poraus, tässä vai dissidentin. Tässä kyl pitkäkestoisempi.

 7. Sami.I (varmistettu kirjoittaja)

  No nyt sätii ja potkii oikein olan takaa. Tälle kalpenee jo denssit ja siberiatkin kaikessa muussa paitsi nikotiinin määrässä. Jos kaipaat ultimaatista porausta yläpellissä, tämä on sun juttu. Eikä hintakaan päätä huimaa.

 8. tommi (varmistettu kirjoittaja)

  On kyllä tautisen sätivää tavaraa kun ottaa huomioon pienen nikotiini määrän! Ja vielä 2 tunnin päästäkin chilin maku on jäljellä vahvasti polttaen. 5/5
  Olisi 6/5 jos ois mahdollisuuksia enemmällä nikotiinilla saada.

 9. Joni Hedborg (varmistettu kirjoittaja)

  Ajattelin, että olisi miedosti tai kohtalaisesti chiliarominen mutta tämä on kuin leikkaisi tulista chiliä siivun laittaisi huuleen. Ei poraa vaan polttaa ja niin maan hemmetisti että vedet tulee silmistä ja ikenet kipeänä käytön jälkeen. Ei jatkoon itsellä.

 10. Taneli (varmistettu kirjoittaja)

  Kyllä muuten polttelee enemmän, kuin osasi kuvitella.Suorastaan liikuttavan paljon. Ehkä noin puolella saisi tulisuutta laskea niin menisi ihan arkikäytössä. Muuten maut kohdillaan.

 11. Lare (varmistettu kirjoittaja)

  Jos kunnon pistelyt haluu niin tällä ne saa koska chili. Hauska kombo missä myös sopivasti raikkautta mukana.

 12. Antero (varmistettu kirjoittaja)

  Suuri pettymys Dissidentin oman jälkeen. Minttu läsnä 0%, pelkkä ikävän hajuinen chili ja poraa niin paljon että itku tulee. Tätä jos käytät enemmän, niin hammaslääkäri pääsee katsomaan kitalakeen vaikka pidät hampaita yhdessä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *