Snatch – Chilli Mint 4mg nikotiininuuska

(57 tuotearviota)

3.49

Tuotetietoa:

 • Nikotiinia 5,57mg/g
 • Nikotiinia 3,9mg/pussi
 • Tuhti 0,7g nikotiinipussi
 • Valmistettu EU:ssa
 •  Chili ja raikas minttu
 • n. 20kpl pusseja/rasia

HUOM! Tämä tuote sisältää chiliä, joten polte saattaa olla osalle ihmisistä epämiellyttävä

Varastossa

Toimitamme tuotteet kotimaisella Smartpostilla, toimitusarvio 3-5 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin (norm. 5.90€)

  Suomalaiset maksutavat
  • Nicofy maksutavat

  Snatch – Chilli Mint

  Snatch Chilli Mint 4mg on tuhdilla 0,7 gramman pussilla ja vielä tuhdimmalla porauksella varustettu chilinuuska, joka on nuuskaajille tai muuten vain porauksen ystäville varma suosikki. Tässä nikotiinipussissa on maut kohdillaan, chilin raivoa on raikastamassa mintun viileys sekä hillitty makeus ja näin lopputuloksena on upea makukokonaisuus. Tämä pussi poraa sen verran kovaa, että ensimmäiseksi nikotiinipussiksi suosittelemme mieluummin jotakin muuta vaihtoehtoa valikoimastamme tämän sijaan. Esimerkiksi Snatch Forest Fruits  sopii hyvin siihen tarkoitukseen.

  Ainesosaluettelo:

  Luontaiset kuidut (E460), kosteuden tasapainottaja (E1520), luontaiset makuaineet, nikotiini, happamuudensäätöaine (E500, sooda), chili, ksylitoli.

  Miten nikotiinipusseja säilytetään?

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

  Maku

  Poraus

  Nikotiinipitoisuus

  Pussikoko

  Brändit

  Snatch

  57 arviota tuotteelle Snatch – Chilli Mint 4mg nikotiininuuska

  1. Pekka (varmistettu kirjoittaja)

   Omaan makuun liian voimakas chilin maku. Poraus tai ennemmin kirvely liian voimakas omaan makuun.

  2. Makke (varmistettu kirjoittaja)

   Nyt on kyllä ihan huikeeta settiä! Kunnon poraus, ei mitään makeita makuja, tätä on odotettu!!

  3. milob (varmistettu kirjoittaja)

   No huhhuh kyllä muuten sätii.

  4. kettune85 (varmistettu kirjoittaja)

   Hyvä valinta jos pitää chilimäisestä “poltteesta”. Hieman hapan makea kokonaismaku. Menee päivittäiseen käyttöön muutaman kesymmän pussin ohella

  5. Kartsapoke (varmistettu kirjoittaja)

   Laadukkaat pussit ja kiva pistely! Voittaa kyllä helposti freezereapperin joka on ensimmäinen chilipussi mitä oon testannut. Ekaa kerta testaan muutenkin snatch-tuotemerkkiä ja oon kyllä tosi positiivisesti yllättynyt koska pesee laadussa monet tunnetummat merkin ja hinta ei kiusaa lompakkoa. Tykkään pienenä masokistina pistelystä jota tästä pussista kyllä saa sopivasti!

  6. Toni (varmistettu kirjoittaja)

   Voittaa Icen FreezeReaperin ja Dissidentin Fiery Icen. Polte on näihin kahteen verrattuna vähintään yhtä kova, ellei jopa kovempi, mutta erityisesti maku nostaa tämän pussin omaan luokkaansa. Maku on sama kuin legendaarisissa Blair’s Death Rain -habanerosipseissä. Tästä paremmaksi ei voi enää mennä!

  7. Jouzki (varmistettu kirjoittaja)

   Loisto pussi! Hinta kohdillaan, poraa pitkää ja kovaa. Vaikee sanoo kummas kovempi poraus, tässä vai dissidentin. Tässä kyl pitkäkestoisempi.

  8. Sami.I (varmistettu kirjoittaja)

   No nyt sätii ja potkii oikein olan takaa. Tälle kalpenee jo denssit ja siberiatkin kaikessa muussa paitsi nikotiinin määrässä. Jos kaipaat ultimaatista porausta yläpellissä, tämä on sun juttu. Eikä hintakaan päätä huimaa.

  9. tommi (varmistettu kirjoittaja)

   On kyllä tautisen sätivää tavaraa kun ottaa huomioon pienen nikotiini määrän! Ja vielä 2 tunnin päästäkin chilin maku on jäljellä vahvasti polttaen. 5/5
   Olisi 6/5 jos ois mahdollisuuksia enemmällä nikotiinilla saada.

  10. Joni Hedborg (varmistettu kirjoittaja)

   Ajattelin, että olisi miedosti tai kohtalaisesti chiliarominen mutta tämä on kuin leikkaisi tulista chiliä siivun laittaisi huuleen. Ei poraa vaan polttaa ja niin maan hemmetisti että vedet tulee silmistä ja ikenet kipeänä käytön jälkeen. Ei jatkoon itsellä.

  11. Taneli (varmistettu kirjoittaja)

   Kyllä muuten polttelee enemmän, kuin osasi kuvitella.Suorastaan liikuttavan paljon. Ehkä noin puolella saisi tulisuutta laskea niin menisi ihan arkikäytössä. Muuten maut kohdillaan.

  12. Lare (varmistettu kirjoittaja)

   Jos kunnon pistelyt haluu niin tällä ne saa koska chili. Hauska kombo missä myös sopivasti raikkautta mukana.

  13. Jari (varmistettu kirjoittaja)

   Chili polttelee sopivasti ikenessä, mutta kahvia hörppiessä polttelualue leviää ja voimistuu ehkä liikaakin suussa, niin kuin chilillä on tapana tehdä. Todella hyvä lisä valikoimiin, näitä pari päivässä ja loput hiukan miedompaa pussia.

  14. Antero (varmistettu kirjoittaja)

   Suuri pettymys Dissidentin oman jälkeen. Minttu läsnä 0%, pelkkä ikävän hajuinen chili ja poraa niin paljon että itku tulee. Tätä jos käytät enemmän, niin hammaslääkäri pääsee katsomaan kitalakeen vaikka pidät hampaita yhdessä.

  15. Huuli

   Tämä on kyllä melkoinen tuote, jos olet chiliharrastaja ja käytät nuuskaa niin tämä on sun juttu. Poraa kovemmin ja pitkäkestoissimmin, kuin mikään muu aikaisemmin testattu tuote vielä senkin jälkeen kun olet heittänyt pussin roskiin. Mukavaa vaihtelua satunnasesti nakata tämä huuleen

  16. Aappo

   Tää kyllä poraa ja kovaa

  17. nölliministeri (varmistettu kirjoittaja)

   Omaan makuun chiliä liikaa, polte ei lopu missään vaiheessa. Mintun makua en itse havainnut ollenkaan. Ihan OK satunnaiskäyttöön. Jos olette kokeilleet Nick & Johnnyn Radical Rediä, niin tämä on kuin sitä ilman muita makuvivahteita ja kymmenkertaisella chilimäärällä.

  18. Huuli (varmistettu kirjoittaja)

   Jos olet chilin ystävä ja käytät nuuskaa niin tämä on sinulle, kairaa pitkään vaikka pussi on otettu jo huulesta pois 😀 aika uniikki tuote kyllä. Ota tämä, jos mikään ei enään tunnu miltään.silti 5/5

  19. Nökönakki

   Useista eri pusseista tässä on se oma suosikki – chili tuo kunnon “nuuskamaisen” potkun huulen alle. Niille jotka eivät myöskään tulisista ruuista tykkää, tää on luultavasti huono vaihtoehto.

  20. Jalmari (varmistettu kirjoittaja)

   Niin huikee poraus ettei sanoin pysty kuvamaan. Meni suoraan ekan pussin jälkeen ykköslistalle. Aamun ensimmäisellä nousee jopa hiki ottalle.

  21. Huulari (varmistettu kirjoittaja)

   On aikamoista kairausta turpavärkissä tällä pussukalla! Tämä ja fiery ice dissidentiltä kyllä naukuu rajusti ja hyvä chili maku!

  22. Mikko Sormunen (varmistettu kirjoittaja)

   Tässä on potkua, mukavaa ja pitkäkestoista poltetta chilin ystäville! Harmillisesti itsellä kerkesi muutamassa päivässä tulemaan sen verran toleranssia poltteelle, ettei enää tuntunut missään. Täytyy pitää välipäiviä välillä, niin saa nautittua poltteesta taas.

  23. ttinomikael

   Huhuh tästähän tuli hiki! Maku taikka lähinnä polttelu kestää pitkään eikä laimene. Huomattavasti voimakkaampi kuin ICE Habanero Sunset taikka Freezereaper.
   Saa taatusti monen kokeilijan silmät vuotamaan.

  24. ttinomikael (varmistettu kirjoittaja)

   Huhuh tästähän tuli hiki!
   Maku taikka lähinnä polttelu kestää pitkään eikä laimene hetkessä.
   Huomattavasti voimakkaampi kuin ICE Habanero sunset taikka Freezereaper.
   Saa varmasti monen käyttäjän silmät vuotamaan!

  25. Ville (varmistettu kirjoittaja)

   Nyt on kunnon Chilipään lemppari. Mainio maku ja pistelee oikein tujakasti huulessa. Päivittäiseen käyttöön menee ehdottomasti!

  26. Sonja Kukkonen (varmistettu kirjoittaja)

   Aivan liikaa chilin porausta…. koko suu tulessa

  27. Kaja (varmistettu kirjoittaja)

   “Polte voi olla epämiellyttävä” Jumankauta kun oli miellyttävä kairaus! Vaikka tässä tulee rinnalla vedettyä denssiä niin tämän kun jumppasi vintille niin se oli kuin denssi neitsyyden menetys uudelleen!

  28. RealUnreal (varmistettu kirjoittaja)

   On kova. Hitusen sais olla miedompi polte. Toisaalta pitää taas ajatuksen”yllä” että vasta olis uuden pussin heittänyt huuleen joka on hyvä käyttäjillä joilla tuntuma pussista katoaa huulessa nopsaan. Vähän ruikkii poltetta kielelle muttei ympäriinsä suuta polttaen. Chilin/tulisen ystävälle hyvä mutta jos ei niihin tottunut niin todennäköisesti tämä on heille liikaa. Itse tykkään kovasti.

  29. Virtane (varmistettu kirjoittaja)

   Muutama kirosana pääsi kun ekan kerran huuleeni heitin. Poraa niin ettei edes silmiä uskalla liikuttaa. Pakko myöntää, että jäi todella vähälle käytölle, kunnes muut kiekot taloudesta oli tuhottu. Poraamiseen tottui tornin loppupuolella, ja chilistä plussaa – toki tulisuus jäi suuhun pyörimään pitkäksi aikaa. Maku oli vähän jalopenomainen, ei liian makea.
   Miinusta nyt jälkeenpäin siitä, että omaan mieleen kovan sätimisen omaavat vanhat luottopussit tuntuvat huulessa tätä nykyä zonnicilta.
   Melko masokistinen elämys.

  30. Milkki

   On kyllä ihan sairas chilin polte. Tykkään poraavista nuuskista kyllä, mut tää chili on liikaa minun makuun.

  31. Koomikko (varmistettu kirjoittaja)

   Jysäkkä Vihollinen! Vartin jälkeen yläpellin ylin ystävä! Eka tilaus lähti ma iltana ja Nopea toimitus perillä pe iltapäivällä!

  32. Waltteri Kivelä (varmistettu kirjoittaja)

   ihan perkeleen hyvä tuote. polttaa lujaa niin kuin kuuluukin!

  33. Juho (varmistettu kirjoittaja)

   Aivan sairas kairaus ja vielä sairaampi maku!

  34. Lari (varmistettu kirjoittaja)

   poraavin ja paras

  35. lörsPörs420 (varmistettu kirjoittaja)

   ei vauvasuille

  36. Eki Setä (varmistettu kirjoittaja)

   Tunnistatko itsesi pieneksi masokistiksi, maistuuko/maistuiko Odens ja kaipaat pakonomaisesti pientä riiviömäistä vitutusta ylähuuleen. Tässä oiva tuote helpotukseksi arkeen. Maku ei maarittele, muistuttaa hajulta etäisesti pippurisumutetta. Jos erehtyy imasemaan mehuja saattaa maistaa pienen tuhnasun minttua. Toisaalta aivan samantekevää ku poraa ylähuulta tarpeeksi että kusettaa pääkopan uskomaan denssin olevan huulessa. Jatkoon ja kestotilaukseen ennen kuin kieltävät tämänkin huvin. Tilaus saapuu 3-5 päivässä

  37. yübel

   5/5, mutta.
   Pussien laadussa eroja.
   Osa pusseista vuotaa päästä.
   Välillä ovat erikokoisia.
   Odens miehen varma valinta.

  38. Joonas (varmistettu kirjoittaja)

   Hyvin polttelee, raikasta minttua tästä ei saa irti millään. 😀 Ei päivittäiseen käyttöön soveltunut ainakaan meikäläisellä. Siihen käyttöön vastaavalla vähän miedommalla polttelulla Dissidentin Fiery Ice.

  39. Niksaseta (varmistettu kirjoittaja)

   Kovin tulinen tämä. Ei mielestäni poraa, vaan polttaa. Vanhana chilipäänä toki maku on miellyttävä.

  40. Jarkko (varmistettu kirjoittaja)

   Chili epäilytti, mutta kannatti kokeilla

  41. Lari (varmistettu kirjoittaja)

   En edes osannut odottaa näin kovaa porausta

  42. Jonne (varmistettu kirjoittaja)

   Go to pussi jos haluaa kunno tuntumaa huuleen. Ekan kerran kun kokeili niin ei kauaa pystyny huulessa pitää. Potkii edelleen ku tuhat jänistä ja lähtee ehottomasti seuraavaan tilaukseen! Aivan käsittämätön poraus ja varmasti poistaa himot kovemmaltaki denssin imijältä!

  43. Huulipora (varmistettu kirjoittaja)

   Ollut jo pitkään “the pussi” ja päivittäisessä käytössä. Lähes huumaavan koukuttava polte tuntuu tottumisen jälkeen kivalta. Ja tottumiseen meni päiviä vedet silmissä miettien, ettei näitä pysty millään ilveelläkään käyttämään jatkuvasti. Minttu on vähän kyseenalainen tässä, en saa kyseistä makua juuri yhtään irti. Hinta, pussien koko ja poraus kyllä kohtaavat tässä tuotteessa.

  44. Topias (varmistettu kirjoittaja)

   Paras Chili purkki mitä on! Jopa ehkä liiankin kova polte 😀

  45. Antti (varmistettu kirjoittaja)

   Jos pitää chilistä niin todella hyvä. Oma suosikkini kaikista nikotiinipusseista mitä olen testannut.

  46. Erno Patrik

   Haisee paskalta mutta poraa mukavasti.
   Mintun makua taikka hajua ei löydettävissä.

  47. Kasper (varmistettu kirjoittaja)

   Todella hyvä! Sätii mukavasti huulessa ja kun kielellä koskettaa pussia niin polte on aika samanlainen kuin wasabitahnassa.

  48. Lex (varmistettu kirjoittaja)

   Erittäin kova tuote. Potkua on oikein mukavasti ja poraa huulessa kovaa. Etsin denssille miedompaa korviketta ja tämä on ollut täydellinen löytö sillä tämä potkii paremmin kuin denssi.

  49. Jeppe (varmistettu kirjoittaja)

   Miellyttävän makuinen ja poraava pussi. Ainut huonopuoli on että alkaessaan valuttamaan chilin polte leviää koko suuhun (sama vika kaikissa chili pusseissa). Vähän miedompi kuin Dissident fiery ice. Kannattaa kokeilla jos haluaa vaihtelua ja vähän potkua päivään. Tykkäsin ja varmasti ensi tilauksessa mukana tämäkin. 4/5

  50. Kriitikko (varmistettu kirjoittaja)

   Poraa ja sätii! En ehkä pitkin päivää viitsi käyttää, mutta makusteluun erinomainen. Erinomainen chilin maku.

  51. Kimi (varmistettu kirjoittaja)

   Tosi kova poraus. Maku itsessään ei ole kauhean kummonen mutta tulinen on.

  52. Jani. (varmistettu kirjoittaja)

   Kelpo pussi, ehkä hieman enemmän chilimäisempi polte/kirvely muihin vastaaviin merkkeihin mutta jos haluaa nopean potkun niin suosittelen 5/5.

  53. Jontsa (varmistettu kirjoittaja)

   Pussin laatu ja maku kohtaa hyvin. En kuvaisi tämän pussukan poraavan vaan enemmänkin pistelevän todella lujaa. Samanlainen pistely kun tulisemmassa chilikastikkeessa, mutta kielen sijaan ikenissä. Itsellä vähän turhan voimakas kirvely porauksen sijaan.

  54. Juha78 (varmistettu kirjoittaja)

   Paras tähän asti kokeilemani nikotiinityyny. Poraa juuri sopivalla vahvuudella.

  55. jormatar

   Maistuu oikeasti chililtä ja polttelee mukavasti, tottumattomalle todennäköisesti liian kovaa.

  56. Jyri Ahjokari (varmistettu kirjoittaja)

   Chilikilipään valinta nro yksi. Poraa hyvin, ei kuitenkaan liikaa. Meni mulla kerralla jatkuvaan käyttöön👍

  57. Jarkko Nieminen (varmistettu kirjoittaja)

   Täydellistä. Puree juuri sopivasti.
   Parasta mitä markkinoilta löytyy.
   Menisi ilman milligrammaakaan nikotiinia.

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *