Snatch – Citrus nikotiininuuska

(10 tuotearviota)

3.90

Tuotetietoa:

 • Nikotiinipitoisuus 3,9mg/pussi
 • Tuhti 0,7g nikotiinipussi
 • Valmistettu EU:ssa
 •  Sitrus hedelmä
 • n. 20kpl pusseja/rasia

Varastossa

Snatch – Citrus nikotiininuuska

Snatch Citrus on loistava lisä Nicofyn nikotiinipussivalikoimaan. Ihanainen sitruuna pienellä happamuudella on omasta mielestäni liian harvoin nikotiinipusseissa käytetty maku. Poraava, raikkaan makuinen pussi on täydellistä vaihtelua mintun makuisille nikotiinipusseille.

Tuotetietoa:

 • Nikotiinipitoisuus 3,9mg/pussi
 • Tuhti 0,7g nikotiinipussi
 • Valmistettu EU:ssa
 •  Sitrus hedelmä
 • n. 20kpl pusseja/rasia

Ainesosaluettelo:

Luontaiset kuidut (E460), kosteuden tasapainottaja (E1520), luontaiset makuaineet, nikotiini, happamuudensäätöaine (E500, sooda), ksylitoli.

Miten nikotiinipusseja säilytetään?

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Paino 0.1 kg
Maku

Poraus

Nikotiinipitoisuus

Pussikoko

10 arviota tuotteelle Snatch – Citrus nikotiininuuska

 1. Kartsapoke (varmistettu kirjoittaja)

  Heti purkin avattua huomio kiinnittyi laadukkaisiin pusseihin. Tuoksuu ihan airways lemon-purkalta! Kun laitoin pussin huuleen niin voisi hyvinkin luulla että on kyseisen merkin purkka huulessa! Maku vahvistuu hieman kun pussi kostuu huulessa ja menee kyllä helposti päivittäisessä käytössä. Poraus on mieto vanhalle denssin käyttäjälle.
  Tähän mennessä parhain sitrus-nikotiinipussi mitä olen käyttänyt. Sopiva makeus ja viileys mentholista. Voisin tilata jatkossakin!

 2. Jouzki (varmistettu kirjoittaja)

  Maultaan raikkaan fressi sitruuna, ja todellaki maku vahvistuu kun pidempään pitää. Yks tähti jää kyl uupumaan miedon porauksen takia, mutta todella hyvä pussi .

 3. menthol (varmistettu kirjoittaja)

  Ehdottomasti parhaimmistoa näistä ”makupusseista”. Tilaan jatkossakin

 4. Aappo

  Maistuu keltaiselta mynthon pastillilta.

 5. sakke (varmistettu kirjoittaja)

  Ihan jees makupussi mutta ei pärjää mielestäni forest fruitsille tai dissidentin mustikalle. Maistuu kyllä airwaysille joka voi olla hyvä tai huono juttu.

 6. Kalexi (varmistettu kirjoittaja)

  Miedohko poraus omaan makuuni, mutta maun puolesta taas niin perkeleen hyvä, että menee silti viidellä tähdellä jatkoon ja porausta otetaan sitte muilla säkeillä lisäksi!

 7. Jarmo Karjalainen (varmistettu kirjoittaja)

  TÄYDELLIAIN SITRUS PUASI IKINÄ! Olen kokeillut kilpailevien (kalliita ku mitkä) ja täytyy sanoa, että tämä pesee ne 100-0. Plussaa myös edullisesta hinnasta. Poraus mieto mutta en minä tästä hae kuin makua ja nikotiinia joten 5/5
  Ps: tosiaan haju ja maku muistuttaa airwawesia

 8. Erno Patrik

  Menevä pussukka vaikkei vetele vertojaan forest fruitille.

 9. Mari Pelkonen (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan ehdoton lempparini, vaikka montaa merkkiä ja makua käyttänyt! Hyvin miellyttävät pussit, mahtuvat hyvin huuleen ja myös pysyvät siellä. Täysi 5/5

 10. Tontsa Boy (varmistettu kirjoittaja)

  Ihan kiva valinta. Sitruunan makuinen purkka tulee ensimmäisenä mieleen sekä hajusta että mausta. Itse olisin ehkä kaivannut kovempaa porausta, mutta suosittelen kyllä ostamaan.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.