XQS – Epic Freeze nikotiininuuska

(5 tuotearviota)

5.25

Tuotetietoa:

 • Nikotiinipitoisuus 4mg/pussi
 • Valmistettu Ruotsissa
 • Menthol ja piparminttu
 • n. 20kpl pusseja/rasia

Varastossa

Kuvaus

XQS – Epic Freeze nikotiininuuska

XQS Epic Freeze on todellakin superraikas nikotiinipussi, joka on täynnä piparmintun ja mentholin makua!  Tämä todella jäinen XQS Epic Freeze on todellakin poraava nikotiinipussi. Jos tämä raikas nyytti ei ole sinun juttusi, ota testiin herkullisella maulla varustetut Snatch – forest fruits tai Dissident – Terva! Yksi nikotiinipussi sisältää 4mg nikotiinia ja on näin ollen laillista tilata Suomeen! Voit tilata kerralla 108kpl nikotiinipussirasioita kerralla TÄYSIN laillisesti!

Tuotetietoa:

 • Nikotiinipitoisuus 4mg/pussi
 • Valmistettu Ruotsissa
 • Menthol ja piparminttu
 • n. 20kpl pusseja/rasia

Ainesosaluettelo:

Luontaiset kuidut (E460), tislattu vesi, nikotiini, luonnolliset aromit, suola, kosteuden tasapainottaja (E1520), happamuudensäätöaine (sooda, E500), Makeutusaine (E955).

Miten nikotiinipusseja säilytetään?

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Poraus

Maku

Nikotiinipitoisuus

Pussikoko

5 arviota tuotteelle XQS – Epic Freeze nikotiininuuska

 1. Henkka (varmistettu kirjoittaja)

  5/5

 2. Jouzki (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavan viileä huulituntuma, yks sivuston parhaita porauksia. Pussit mukavan tuhteja ja kosteita. Ehdottomasti menee kyl top 3 pusseihin

 3. Alex (varmistettu kirjoittaja)

  Oikein hyvä poraus ja viileä tuntuma huulen alla. Hintava, mutta on hintansa väärti pari kiekkoa testanneena voin sanoa, että kyllä kannattaa kokeilla ainakin, jos poraavasta ja viileästä tuntumasta tykkää.

 4. AM (varmistettu kirjoittaja)

  Upea säkki!
  Pistää hyvän viielän fiilingin huuleen!

 5. Mari Pelkonen (varmistettu kirjoittaja)

  Huhhei mikä tuntuma! Parilla ensimmäisellä kerralla jopa sattui ikeniin. Hyvät, hieman tahmaiset pussit. Todella viileä!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.