/ / / / Zyn nikotiinipussi – Cool Mint 3mg
Ale!

Zyn nikotiinipussi – Cool Mint 3mg

(2 tuotearviota)

3.90 sis. alv

  • Valmistaja Swedishmatch
  • Maku: Minttu
  • Pussit ovat mini kokoisia 0,35mg
  • 3mg nikotiinia per annospussi

Varastossa

Kuvaus

Zyn nikotiinipussi – Cool Mint 3mg

Nikotiinipussi Zyn Cool mint 3mg. Zyniä on monet teistä toivoneet ja nyt se on valikoimiimme tiensä löytänyt! Makuna on ihanan raikas minttu. Zyn Cool mint pussin koko on mini eli vain 0,35g! Tupakoitsijoille tämä on täydellinen nikotiininuuska aloittaa tupakan lopetusprojekti! Voit tilata 3kk käyttöä vastaavan määrän nikotiininuuskaa.

Nikotiininuuska ei sisällä lainkaan tupakkaa ja se on käytössä huomaamaton. Nikotiininuuskaa käyttäessä hampaat eivät värjäydy, eikä hengitys käy haisemaan. ZYN on Swedishmatchin valmistama. Swedismatch valmistaa Zynin lisäksi mm. Generalin, Göteborgs rapén ja Ettanin.

Ainesosaluettelo:

Luontaiset kuidut (E460), arabikumi (E414), täyteaine (E965), nikotiini, happamuudensäätöaine (sooda, E500), stabilisaattori (E463), luontaiset makeutusaineet, makeutusaine (E950).

Miten nikotiinipusseja säilytetään?

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Lisätiedot

Paino 0.020 kg
Poraus

Maku

2 arviota tuotteelle Zyn nikotiinipussi – Cool Mint 3mg

  1. Jouzki (varmistettu kirjoittaja)

    Maku hyvä, makea minttu, pussit ihan hyvän kokoisia. Enempi sais tuntumaan olla.

  2. Timo Toivonen (varmistettu kirjoittaja)

    Älyttömän alitehoista.parikolme pussia kun heittää huuleen niin saa jotain kiksiä.ehkä eniten itseä häiritsee tuo sokerin maku.sitruunassa vielä pahempi.en suosittele kenellekään mutta jos halvalla saa ni menköön.parempi ku ei mitään

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *