vahvat nikotiinipussit ovat yli 4mg vahvuisia

Vahvat nikotiinipussit

Mitä ovat vahvat nikotiinipussit? Vahvoilla nikotiinipusseilla tarkoitetaan yli 4mg vahvuisia nikotiinipusseja. Näitä on saatavilla esimerkiksi ulkomailla sijaitsevista erikoiskaupoista. Vahvoja nikotiinipusseja on myös myynnissä ulkomaisissa verkkokaupoissa josta niitä ei ole kuitenkaan laillista tilata suomeen.

Vahvat nikotiinipussit sisältävät yleensä 5mg – 50mg nikotiinia jolloin pitoisuus on reilusti enemmän mitä suomeen on laillista tilata.

White Fox

White Fox on ensimmäisiä nikotiinipussi brändejä jonka on tuottanut sama tekijä joka valmistaa myös Odens nuuskan. White fox nikotiinipusseissa on 16mg nikotiinia. Tämä tuhdinpi 0,75g nikotiinipussi saikin nopeasti suosion itselleen.

White fox nuuskan tilaaminen Suomeen ei ole todennäköistä tulevaisuudessa. Ei ole näköpiirissä että Gn tobacco tekisi kevyemmän 4mg version kyseisestä nikotiinipussista.

Jos olet himoinnut White fox nikotiinipusseja, jota ei ole saatavilla nettikaupoissa. Sillä suosittu vaihtoehto joka on Snatch Frozen. Kyseistä nikotiinipussia on kehuttu myös paremmaksi nikotiinipussiksi kuin White fox nikotiinipussia. Snatch Frozenia on myös kehuttu R42 nuuskan erinomaiseksi korvaajaksi.

Odens nuuskan ja White fox nuuskan ero on kuin yöllä ja päivällä vaikka sama valmistaja onkin kyseessä. Tietysti kyseessä on eri tuote, mutta White fox ei imitoi Odens cold dry nuuskaa. White fox on aivan omanlainen tuote.

white fox snus

Killa Pablo Ice cold

Killa Pablo on yksi vahvimpia nikotiinipusseja jota on saatavilla erikoiskaupoista. Tässä nikotiinipussissa on jopa 12 kertaisesti enemmän nikotiinia mitä on sallittua tilata Suomeen.

Killa Pablo ice cold nikotiinipussi on erittäin paljon nikotiinia sisältävä tuote, jota ei varmasti tulla näkemään Suomeen nikotiinipusseja myyvissä nettikaupoissa.

Tämä tuote sisältääkin jo niin paljon nikotiinia että se voi olla jo vaarallinen varsinkin ensikertalaisen käytössä. Nikotiinimyrkytys voi tapahtua tällä tuotteella helposti jos ei ole varovainen. Myrkytys tila tapahtuu jos vereen on imeytynyt 60mg nikotiinia. Kyseinen määrä vastaa noin 30 – 40 savukkeen nikotiiniannosta.

Killa Pablo ice cold

Dissident nikotiinipussit

Dissident brändillä on myös nikotiinipusseja jotka ovat paljon vahvempia kuin nettikaupassa myymämme 4mg vahvuiset nikotiinipussit. Näitä vahvempia Dissident nikotiinipusseja ei luonnollisesti saa tilattua laillisesti Suomeen.

Testauksemme mukaan nikotiinin määrä ei juurikaan vaikuta nikotiinipussien suutuntumaan, poraukseen tai makuun. Suosittelemmekin kokeilemaan näitä erinomaisia dissident nikotiinipusseja.

Dissident - Barberry candy

Nikotiinipussien eroavaisuudet

Eroavaisuuksia tulee usein kun tuotanto erä on vaihtunut, jolloin tietysti eri vahvuiset nikotiinipussit ovat tehty eri erissä. Tämä johtuu siintä että, nikotiinipussi tehtailla tapahtuu jatkuvasti kehitystyötä jotta seuraavassa erässä olisi aina parempi tuote,

Kehitystyötä he tekevät esimerkiksi Nicofy.com verkkokauppamme kautta. Saamme runsaasti palautetta teiltä asiakkailtamme. Kokoamme kaikki palautteet yhteen ja lähetämme palautteet myös eteenpäin tehtaalle.

Vahvat nikotiinipussit

Suosittelemmekin pitäytymään laii´llisesti tilattavaíssa olevissa nikotiinipusseissa. Voit joutua jo ongelmiin tullin kanssa jos olet innostunut vahvemmista nikotiinipusseista.

Meidän nettikaupassa olevia tuotteita voit huoletta tilata 3kk määrän eli n.108 purkkia kerralla. Maku ja tuntuma on 4mg eli laillisissa tuotteissa oikeastaan samalainen kuin vahvemmissa nikotiinipussi tuotteissa.

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *