Vahvat nikotiinipussit

Yli 4mg nikotiinia sisältävät vahvat nikotiinipussit ovat tämän hetken kuumin trendi sääntelymuutoksesta johtuen. Vahvat nikotiinipussit ovat nyt tilattavissasi laillisesti suoraan kotiovellesi.

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea ilmoitti huhtikuun alussa, että nikotiinipussien luokittelu lääkevalmisteiksi päättyy. Tästä syystä vahvat nikotiinipussit ovat vapaasti tilattavissa Suomeen ilman rajoituksia. Aikaisemmin näin ei ollut, sillä tähän asti Tulli on valvonut netistä tilattavien nikotiinipussien nikotiinipitoisuuksia.

Toistaiseksi nikotiinipussien nikotiinipitoisuudelle ei ole säädetty minkäänlaista ylärajaa, eli yläpeltiin saa jokainen heittää juuri omaan makuun sopivan pussukan. Vahvat nikotiinipussit voit tilata turvallisesti kotiovellesi meidän kauttamme.

Mitä ovat vahvat nikotiinipussit?

Vahvat nikotiinipussit ovat nikotiinipusseja siinä missä muutkin, niiden nikotiinipitoisuus on vain suurempi. Mitä suurempi nikotiinipitoisuus on, sitä vahvempi on vaikutus elimistössäsi.

Luvassa voi siis olla tiukemmat pärinät, mutta vahvat nikotiinipussit voivat aiheuttaa suurempaa riippuvuutta. Näiden tuotteiden kanssa on siis hyvä olla tarkkana, eikä mietoihin pusseihin tottuneen kannata lähteä keulimaan liian vahvoilla tuotteilla.

Lähes kaikkien brändien tuotteista on saatavilla vahvoja vaihtoehtoja. Nyt sääntelymuutoksen myötä voit siis halutessasi testata omaa suosikkimerkkiäsi myös suuremmalla nikotiinipitoisuudella. Tältä sivulta löydät esiteltyinä suosituimpia tuotemerkkejämme.

Suosituimmat vahvat nikotiinipussit

Kuten mainittua, vahvat nikotiinipussit ovat Suomessa tätä nykyä täysin laillista tavaraa. Voit tilata nikotiinipitoisuudeltaan yli 4mg nikotiinipusseja suoraan kotiovellesi. Alapuolelta löydät muutamia tämän hetken suosituimpia vaihtoehtoja, ja kaupastamme lukemattomia vaihtoehtoja lisää.

Snatch vahva nikotiinipussi

Meillä suosituimmat vahvat nikotiinipussit ovat Snatchin Frozen 30mg, 16mg ja 10mg. Tämä jo 4mg Suomalaisten makuun maistunut pussi menee siis jatkoon myös vahvana. Snatch on yksi asiakkaidemme suurimmista suosikeista, eikä vähiten monipuolisen makuvalikoiman johdosta.

Snatch-nikotiinipusseissa maku oikeasti myös maistuu pienen sivuaromin sijasta. Snatch on saatavilla useissa eri mauissa, kuten marja, hedelmä sekä minttu. Kaikkia eri makuja on saatavilla eri vahvuuksina, sekä mietoina että vahvoina nikotiinipusseina.

Snatch-nikotiinipussien tuhti 0,7g koko on ollut erityisesti suomalaisasiakkaidemme mieleen. Poraus näissä pusseissa on mausta riippuen sitä luokkaa, että kannattaa varautua melkoiseen avaruusmatkaan.

White Fox nikotiininuuska

White Fox on ensimmäisiä nikotiinipussi brändejä jonka on tuottanut sama tekijä joka valmistaa myös Odens nuuskan. White fox nikotiinipusseissa on 16mg nikotiinia. Tämä tuhdimpi 0,75g nikotiinipussi saikin nopeasti suosion itselleen.

white fox snus

White fox nuuskan tilaaminen Suomeen onnistuu! Ei ole näköpiirissä että Gn tobacco tekisi kevyemmän 4mg version kyseisestä nikotiinipussista, joten tilaukset onnistuvat vain vahvoina nikotiinipusseina.

Jos olet himoinnut White fox nikotiinipusseja, jota ei ole saatavilla nettikaupoissa, sille on suosittu vaihtoehto Snatch Frozen. Kyseistä nikotiinipussia on kehuttu myös paremmaksi nikotiinipussiksi, kuin White fox nikotiinipussia. Snatch Frozenia on myös kehuttu R42 nuuskan erinomaiseksi korvaajaksi.

Odens nuuskan ja White fox nuuskan ero on kuin yöllä ja päivällä vaikka sama valmistaja onkin kyseessä. Tietysti kyseessä on eri tuote, mutta White fox ei imitoi Odens cold dry nuuskaa. White fox on aivan omanlainen tuote.

Killa Pablo Ice cold nikotiininuuska

Killa Pablo on yksi vahvimpia nikotiinipusseja. Tässä nikotiinipussissa on jopa 12 kertaisesti enemmän nikotiinia, kuin mitä Suomeen ennen rajoituksien poistumista olisi saanut tuoda.

Killa Pablo ice cold

Killa Pablo ice cold nikotiinipussi on erittäin paljon nikotiinia sisältävä tuote. Nicofyltä Pablo Ice Cold nikotiinipusseja on saatavilla 30mg versiona

Tämä tuote sisältääkin jo niin paljon nikotiinia että se voi olla jo varsin kyseenalainen valinta, etenkin ensikertalaiselle.

Killa Flash 4mg nikotiinipussit – vahvojen pussien vaihtoehto

Killa, joka on tunnettu vahvimpien nikotiinipussien valmistajana, on tehnyt uuden aluevaltauksen 4mg nikotiinipussien markkinoille. Killa Flash -sarja sisältää 8 eri makua 4mg vahvuisia ja täten laillisesti Suomeen tilattavia nikotiinipusseja! Killa Flash nikotiinipusseista löytyy todella voimakkaasti poraavia nikotiinipusseja, joista saa hyvinkin vahvojen nikotiinipussien tuntumaa – pienellä nikotiiniannoksella.

Kaikki Suomeen tilattavat 4mg Killa nikotiinipussit löytyvät tietenkin Nicofy valikoimasta!

Nikotiinipussien eroavaisuudet

Aktiiviset nikotiinipussien käyttäjät ovat saattaneet huomata, että sekä mietojen että vahvojen nikotiinipussien välillä on eroja – jopa samassa tuotteessa. Tämä johtuu tavallisesti siitä, että tuotantoerä on välissä vaihtunut. Nikotiinipussien laatua pyritään jatkuvasti kehittämään, jotta seuraava tuotantoerä olisi edellistä parempi.

Nikotiinipussitehtaat kehittävät tuotteitaan pitkälti asiakaspalautteiden pohjalta. Me Nicofylla otamme aina ilolla vastaan kaikenlaisen palautteen – tämä auttaa nikotiinipussien valmistajia puskemaan markkinoille vielä entistä parempia tuotteita.

Vahvat nikotiinipussit ja laillisuus

Vahvat nikotiinipussit ovat tätä nykyä tilattavissa Suomeen täysin laillisesti ilman reseptiä.

Aikaisemmin vahvat nikotiinipussit ovat olleet laillisuusnäkökulmasta tavallisten kansalaisten saavuttamattomissa, sillä nikotiinipitoisuudeltaan yli 4mg pussit ovat olleet tilattavissa Suomeen ainoastaan lääkärin reseptillä. Mikäli vahvoja nikotiinipusseja on tilattu ilman reseptiä, on tilaus saattanut jäädä Tullin haaviin ja johtaa sakkorangaistukseen.

Huhtikuussa 2023 lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea ilmoitti, että nikotiinipussien luokittelu lääkeaineiksi päättyy. Tämän muutoksen johdosta kaikkien, niin mietojen kuin vahvojen nikotiinipussien, tilaamisesta Suomeen tuli laillista.

Enää Tulli ei siis valvo verkosta tilattavien nikotiinipussien tilaamista, eikä luvassa ole sakkorangaistuksia missään tapauksessa. Voit tilata vahvoja nikotiinipusseja kotiovellesi niin paljon kuin ylähuulesi suinkin kestää.

Vahvat nikotiinipussit netistä

Sääntelyn vapauduttua vahvat nikotiinipussit tulevat todennäköisesti pian kaupan myös kioskeille ja huoltoasemille, mutta helpoiten tilaat vahvat nikotiinipussit netistä.

Nicofy on erikoistunut nikotiinipusseihin kaikilla eri vahvuuksilla. Löydät kauppamme valikoimista kaikki parhaat brändit markkinoiden tunnetuimmilta tuottajilta. Lisäksi kauppamme uumenista löytyy harvinaisempia herkkuja, jotka ovat saatavilla vain meidän kauttamme.

Vahvat nikotiinipussit netistä toimitetaan suoraan kotiovellesi. Yli 99 euron tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen ja ostokset voit maksaa turvallisesti verkkopankkitunnuksiasi tai Mobilepayta käyttäen.

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *