XQS 4mg annospussi

XQS nikotiininuuska

XQS on saapunut meidän nikotiinipussi valikoimiimme! Uusi XQS on tunnettu valmistamastaan täysin uuniikista tupakka ja nikotiini vapaasta lös nuuskastaan. Idea XQS:ssään sai alun kahdelta ruotsalaiselta jätkältä, jotka tahtoivat lopettaa nuuskan. Sydämeen jäi kuitenkin kaipuu nuuskaan. Joten he päättivät kehittää nuuskan jossa keskitytään makuun ja nautintoon ilman nikotiinia ja tupakkaa. XQS nikotiinipussit sisältävät nikotiinia 4mg/annospussi ja 20 pussia per rasia.

Nikotiinipussi XQS

Meidän kattavasta nikotiininuuska valikoimastamme löytyy nyt 77ja Snatchin lisäksi XQS. XQS Tarjoaa täysin uudenlaisen maku elämyksen herkullisen eksoottisilla mauillaan. Pussin rakenne on miellyttävän pitkulainen, joten pussi on käytössä huomaamaton.

XQS – Sour cactus nikotiininuuska

Nikotiininuuska, joka tuo mukavaa vaihtelua sitruksisen kaktuksn pistävällä pirteydellä! XQS on laadukas ja taidolla tehty tuote, jonka kosteus tasapaino on loistava ja makua on reilusti. Cactus sour on kirpeää nikotiinipussia kaipaavan ykkösvalinta. Kokeile ja rakastu!

XQS – Pipecandy nikotiininuuska

Tässä on nikotiinipussi, jossa on läjäpäin makua ja meininkiä! XQS on laadukas ja taidolla tehty tuote, jossa kosteus tasapaino on loistava ja makua on reilusti. Mahtavan tuhti karamelli metrilaku on saatu pussitettua ja purkitettua XQS:ssän toimesta. Kokeile ja ihastu!

XQS – Blueberry mint nikotiininuuska

XQS Blueberry mint on raikkaan mustikkainen nikotiininuuska! XQS on laadukas ja taidolla tehty tuote, jonka kosteus tasapaino on loistava ja makua on reilusti. Tämä nikotiininuuska tuo mieleen ihanat suomalaisen metsän mustikat pienellä minttu twistillä. Kokeile ja rakastu!

XQS – Black cherry nikotiininuuska

Nikotiininuuska XQS Black cherry on tuhti kirsikka miellyttävillä marjoilla höystettynä! XQS black cherry omaa intensiivisen makuelämyksen ja kosteus tasapaino on loistava, sekä makua on reilusti. Kokeile ja rakastu! 

Parhaat nikotiininuuskat

Meidän tämän hetken suosituimpiin nikotiininuuskiin kuuluu:

Tupakoinnin lopettaminen

Nikotiinipussit ovat itsehoitolääke tupakoinnin ja nuuskan lopettamiseen. Vaikkakin nikotiininuuska on suuri apu lopettamiseen, tarvitset silti paljon tahtoa ja luonteen lujuutta, jotta onnistut! Yksi nikotiinipussi sisältää 4mg nikotiinia ja on näin ollen laillista tilata Suomeen! Voit tilata kerralla 108kpl nikotiinipussi rasioita TÄYSIN laillisesti!

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *