XQS nikotiininuuska

XQS Epic Freeze nikotiininuuska

XQS nikotiininuuska on ruotsalaisen XQS international Ab:n valmistama nikotiininuuska. XQS on valmistanut nikotiinituotteita kaikkialle Pohjoismaihin jo vuodesta 2005 saakka.

XQS edustaa hyvä arvoja tupakkateollisuudessa ja heidän tavoitteenansa on pyrkiä jakelemaan vähemmän haitallisia tuotteita täysi-ikäisille kuluttajille.

XQS:n tavoite on tarjota jatkuvasti vähemmän nikotiinia sisältäviä tuotteita ja ohjata näin kuluttajia vähitellen tuotteisiin, joissa ei ole lainkaan nikotiinia.

Nikotiinipussi XQS

XQS Tarjoaa täysin uudenlaisen maku elämyksen herkullisen eksoottisilla mauillaan. Pussin rakenne on miellyttävän pitkulainen, joten pussi on käytössä huomaamaton. XQS nikotiinipussit ovat laadukkaita ja saaneet paljon hyvää palautetta pitkään kestävistä ja moniin muihin valmistajiin verrattuna hieman erilaisista makuvaihtoehdoistaan.

Uudet XQS nikotiinipussit

Uusimmat XQS nikotiinipussit tarjoavat loistavien makujen lisäksi myös paljon toivottua poraavuutta. XQS Epic Freeze on yksi markkinoiden jäätävintä porausta tarjoavista nikotiinipusseista. Piparminttu maistuu pitkään ja raikkaasti eikä suutuntumaa todellakaan puutu. Toinen asiakkaidemme suosikiksi noussut uuden tuotannon XQS nikotiininuuska on Citrus Cooling, jonka todella aito ja raikas sitruunan maku on ollut yksi suosituimmista heti julkaisustaan lähtien.

Voiko XQS nikotiinipusseja tilata laillisesti Suomeen?

Kyllä voi. Kaikki Nicofyn valikoimasta löytyvät, niin XQS kuin muidenkin valmistajien nikotiinipussit sisältävät sallitun määrän nikotiinia ja voit näin ollen tilata niitä täysin vapaasti täysin ilman määrärajoitusta.

Miksi käyttää nikotiinipusseja?

Vaihtamalla perinteisen tupakan nikotiinipusseihin säästyt tupakkatauoilta ja värjääntyviltä hampailta! Nikotiinipussit eivät sisällä lainkaan tupakkaa.

Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen

Fimean 4.4.2023 nikotiinipusseja koskevan tulkinnan muututtua, saat myös vahvat nikotiinipussit Nicofylta täysin turvallisesti ja laillisesti. Voit tilata nikotiinipusseja verkkokaupoista tai ostaa lähimmästä kaupastasi ilman rajoituksia.

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *