Näytetään tulokset 1–12 / 38

Killa Flash nikotiinipussit

Killa on yksi Euroopan suosituimmista nikotiinipussivalmistajista ja on tunnettu erityisesti erittäin vahvoista nikotiinipusseistaan. Kun mietojen 4mg nikotiinipussien kysyntä nousi, toi Killa markkinoille myös omat 4mg sisältävät nikotiinipussit. Killa Flash nikotiinipussit ovatkin nousseet heti yhdeksi markkinoiden suosituimmista nikotiinipusseista. Killa Flash nikotiinipussit saat kotiin toimitettuna, tuttuun tapaan edullisella hinnalla Nicofyn verkkokaupasta.

Killa Flash 4 mg nikotiinipussit

Killa Flash 4 mg nikotiinipussit ovat kaikkien muiden tuotteidemme tapaan täysin laillisesti Suomeen tilattavia nikotiinipusseja. Voit tilata kaikkia tuotteitamme haluamasi määrän ilman rajoituksia.

Killa Flash nikotiinipussit ovat erityisen toimiva tuote tupakkatuotteista nikotiinipusseihin siirtyvälle. Nuuskamainen, tuhti 0,8g pussikoko höystettynä todella brutaalilla huulituntumalla ja useista nuuskamerkeistä tutulla, teollisella mintun maulla, on saanut jo sadat ellei tuhannet nuuskankäyttäjät siirtymään nikotiinipussien käyttäjiksi.

Killa Flash nikotiinipussit - 30 pussia edullisella hinnalla

Jokainen Killa Flash nikotiininuuskarasia sisältää peräti 30 laadukasta ja tuhtia nikotiinipussia. Useat muut nikotiininuuskamerkit käyttävät noin 20 pussia sisältäviä rasioita, joten Killa Flash nikotiinipussit tarjoavat todella kovan vastineen rahoillesi. HUOM! Killa Cold X Mint poikkeuksellisti 20 pussin rasioissa, muut KIlla kiekot sisältävät 30 pussia. Killa nikotiinipussit valmistetaan Tanskassa alan johtavien asiantuntijoiden toimesta, joten vaikka Killa nikotiinipussit ovat kappalehinnaltaan todella edullisia, ei pussien laadusta ole tingitty tippaakaan. Päinvastoin, Killa Flash on yksi markkinoiden laadukkaimmista tuotteista.

Killa nikotiinipussit valikoima

Killa Flash 4mg nikotiinipussien valikoima on kasvanut jo kymmeneen eri makuvaihtoehtoon. Tulet löytämään kaikki uutuudet Nicofyn valikoimasta pian.

Killa Flash

Klassikko Killa maku spearmint toimii mahtavasti myös 4mg vahvuisessa pussissa.

Killa Flash Cold Mint

Jäätävä minttu on yksi suosituimmista Killa makuvaihtoehdoista.

Killa Flash Blueberry

Mustikkainen Killa Blueberry yllättää mukavalla maulla, tätä kannattaa kokeilla.

Killa Flash 13

Killa 13 on harvinainen energiajuoman makuinen nikotiinipussi.

Killa Flash Apple

Killa Flash Apple on nimensä mukaisesti täynnä omenan raikasta makua.

Killa Flash Cola

Killan Cola makua on ylistetty parhaaksi colajuoman makuiseksi pussiksi.

Killa Flash Cold X Mint

Erityisen jäätävä, tupakan ja mintun makuinen Killa Cold X mint on ollut erittäin toivottu lisä 4mg valikoimaan.

Killa Flash Melon

Killan trooppisinta makua tarjoilee melonin ja mintun makuinen Killa Flash Melon.

Killa Flash Pineapple

Killa Flash Pineapple nikotiinipussit on täynnä virkistävää ananaksen makua.

Killa Flash Watermelon

Vesimelonin maku on erittäin suosittua sähkötupakkanesteissä, mutta Killa on tehnyt siitä todella hienosti toimivan maun myös 4mg nikotiinipusseihin!

Killa nikotiinipussi kokemuksia

4 mg vahvuisten Killa nikotiinipussien saavuttua markkinoille, on niiden suosio suorastaan räjähtänyt Suomessa. Vaikka 4mg nikotiinipitoisuus voi nuuskaa käyttäneelle kuulostaa pieneltä, yksi yleisimmistä palautteista on se, että 4mg nikotiinipitoisuus onkin yllättävästi ollut aivan riittävä annos nikotiinia, kun nikotiinipussin muut ominaisuudet ovat kunnossa kuten Killa nikotiinipusseissa on.

Killa nikotiinipussien koko on erittäin lähellä perinteistä ruotsalaista nuuskaa. Nikotiinipussi on muhkea, 0,8 gramman painoinen ja on täynnä Killan nuuskan tuttuja makuja. Mintun makuiset Killa nikotiinipussit, kuten Killa Cold Mint, Killa Cold X Mint ja Killa Flash, eivät ole mitään karkkimaisen makean mintun makuisia, vaan Killa nikotiinipussi maistuu raa'alle teollisuusmintulle, kuten monet nuuskat.

Killa nikotiinipussi suutuntuma

Killa nuuskat on tunnettu todella rajusta suutuntumasta, eli porauksesta, eikä pienempi nikotiinipitoisuus ole juurikaan vaikuttanut tähän asiaan: 4mg Killa Flash nikotiinipussi poraa kuten vahvemmatkin versiot. Tuntuma kestää kauan, kuten makukin, eikä Killa nikotiinipussi ole helposti valuttava.

Killa nikotiinipussi maku

Killa tarjoaa useita loistavia makuvaihtoehtoja. Saamiemme palautteiden perusteella kaikki Killa maut ovat hyvin toimivia, mikäli kyseisestä makuyhdistelmästä pitää muutenkin. Suosituimmat Killa makuvaihtoehdot ovat mintun makuiset Killa Cold Mint ja Killa Flash sekä mustikan ja mintun makua taidokkaasti yhdistelevä Killa Flash Blueberry.

Nikotiinipussien edut nuuskaan verrattuna

Nikotiinipussit, kuten Killa, eivät sisällä lainkaan tupakkaa. Nikotiinipussit eivät sisällä tupakkanuuskan myrkyllisiä ainesosia, vaan ainoastaan nikotiinia, sekä täyte- ja makuaineita, jotka ovat elintarviketeollisuudesta tuttuja e-koodeja.

Nikotiinipusseista onkin tullut nopeasti Suomen suosituin tupakanvastike. Mikäli olet harkinnut tupakkatuotteista siirtymistä nikotiinipusseihin, löydät valikoimastamme parhaat maut juuri sinulle.

Tutustu koko valikoimaamme ja mikäli kaipaat apua oikeanlaisen nikotiinipussin valitsemisessa tarpeisiisi, asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kiperimpiikin kysymyksiisi.