Jälleenmyyjille

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea on muuttanut tulkintaansa nikotiinipusseja koskevassa tilanteessa. 4.4.2023 julkaistun tiedotteen mukaan, samasta päivästä alkaen nikotiinipusseja ei enää luokitella lääkkeiksi. Muuttuneen tulkinnan vuoksi, nikotiinipussien maahantuonti ja jälleenmyynti Suomen myyntipisteissä on vapautunut. Rajoituksia nikotiinipussien vahvuudelle ei ole ja myös nikotiinipussien rajoitettu maahantuontimäärä on poistunut.

Nikotiinipusseja saa jälleenmyyjiltämme jo ympäri Suomea sadoista eri myyntipisteistä. Nikotiinipussit eivät myöskään muutoksen jälkeen vaadi myyntilupaa, kuten tupakkatuotteet. Tämä helpottaa jälleenmyyjäksi ryhtymistä. Valikoima eri jälleenmyyntipisteiden välillä vaihtelee, joten ajantasaisen tiedon myytävistä tuotteista löydät suoraan kaupalta. Osa nikotiinipusseja myyvistä kauppiaista on myös rajannut myytävien pussien vahvuuden tiettyyn milligrammamäärään, joka vaihtelee usein 4mg ja 16mg välillä. Tutustu alla olevaan karttaan ja löydä lähin nikotiinipussien jälleenmyyjä läheltäsi.

Jälleenmyyjäksi

Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä, voit rekisteröityä suoraan tukkukaupan sivuille. Rekisteröinti tukkukaupan sivuille on helppoa ja voit tämän jälkeen tilata nikotiinipusseja haluamasi määrän nopealla toimituksella. Nikotiinipussitukusta löydät halutuimmat brändit tukkukoossa heti toimitukseen.

Kaikissa tukkukaupan tuotteissa on lain vaatimat tuotemerkinnät ja kohokuvioinnit. Voit siis olla varma, että tuotteet täyttävät Suomen lain vaatimukset. Nikotiinipussit eivät myöskään tarvitse myyntilupaa, joten myyntiä voi tehdä yrityksestä tai myyntipaikasta riippumatta.

Jälleenmyyjille tarjolla oleva valikoima sisältää yksinoikeudella jopa yli 20 Suomen halutuinta nikotiinipussibrändiä ja toimitamme tuotteita jälleenmyyjille kaikista kokoluokista.

Tutustu nikotiinipussitukku.comin valikoimaan ja ryhdy jälleenmyyjäksi alta. Jälleenmyynnistä Suomessa vastaa High Voltage Group Oy.